Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ayyy bende hiçbişey yok bende bi belirti istiyorum şöyle hafifinden aha bişeycik geldi diyorum gaz sancısı falan çıkıyo bence güzel düşünelim bunlar iyiye işaret olsun
Bence olmaması iyiye işaret. Ben öyle düşünüyorum. Hem rahat bir gebeliğin olacak demektir öyle derler. Ay hiç anlamadım ben zaten rahat geçti filan diye konuşurlar

Yerini sevsin şimdi sağlıcakla tutunsun, sağlıkla hayırla gelsin annelerini üzmezler inşallah hamilelikte kolay geçince sadece vaktiyle çok zor günler geçirdik diye düşünürüz...
Bence olmaması iyiye işaret. Ben öyle düşünüyorum. Hem rahat bir gebeliğin olacak demektir öyle derler. Ay hiç anlamadım ben zaten rahat geçti filan diye konuşurlar

Benim 6 haziran test gunu ama 3 haziranda yaptiracagim ona gore bayramda uzun yola gidecegim. Inan bu sabah idrarda bakiyim dedim test elimden kaydi kovanin icine dustu esim vileda suyunu dokmemis gitti test

Benim 6 haziran test gunu ama 3 haziranda yaptiracagim ona gore bayramda uzun yola gidecegim. Inan bu sabah idrarda bakiyim dedim test elimden kaydi kovanin icine dustu esim vileda suyunu dokmemis gitti test
vardır bir hayır canım üzülme. Ben de şehir dışına çıkacaktım kaldı. Ayın 3 ünde de baksam gidemem o saatten sonra bilet bulamam. Normalde 23 ünde transfer için 7 si çok geç. Bayram diye öyle yazmış doktor sanırım. Evde idrar denicem bende. Hiç yapmayacaktım ama burada okudukça heyecan sardı ah canım insallah pozitifi görürüz. Senin de benim gibi sancın oluyordu değil mi ? Ağrısı olan kızların sonuçları genelde negatif çıkınca benim modum da iyice düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…