- 12 Aralık 2016
- 611
- 429
- 103
Canım çoook haklısın ve işin içinde olmayan kimse anlayamaz. Çünkü malesef ben de öyleydim. Çok basit görünüyordu gözüme tüp bebek tedavisi. Sanki hoop iki gün de tamam gibi. Bir tek annem çok üzülürdü. Anlam veremezdim. Yaşamayan anlamıyor. Ancak çevreninde elinden teskin ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Ailende senin için üzülüyor. Sen de onların evladısın unutma. Evladının acı çektiğini görmek istemiyorlar. Sen haksız olduğun için değil bunlar. Allah yardımcımız olsun. Inşallah en kısa sürede kavuşursun muradına. Bu yolda bütün bekleyenler de...
Ben de kaç gundur aynı seyı arastırıyorumKızlar merhaba bugun 8.gunum transferden sonra idrar testi yaptık silik çizgi bile çıkmadı pozitif çıkarımı Kan sonucumda aynı durumu yaşayıp pozitifle sonuçlanan varmı lütfen paylaşırmısınz☺
Pki sizin kaçıncı günBen de kaç gundur aynı seyı arastırıyorum ☺
Bugun 10 ,yarın 11.gunum kan testim var ,dün yani 9.gün normal gebelık testı yapmıstım negatıftıPki sizin kaçıncı gün
Müjdeli haberini beklerimBugun 10 ,yarın 11.gunum kan testim var ,dün yani 9.gün normal gebelık testı yapmıstım negatıftı
İnşallah canımmMüjdeli haberini beklerim
Merhaba canım normal test gününde muhakkak yenile. Hepimiz için her şeyin hayırlısı. Allah yardımcımız olsun. Cok zor bir süreç...Mrh arkadaslar bende bu ay tup bebek yaptirdim bugun 9.gun merak edip kan verdim ve sonuc negatif.ne kadar zormus negatifi gormrk nasip degilmis bayramda hamis olmak.hayirlisi buymus.ins test gununu bekleyen herkes hayirli pozitif sonuclar alir.
Amin canım. Hayırlı kandillerBizim gruba nazar degsi yarn test gunu olan dostlarim ins sizlerden pozitif guzel kan sonuclari aliriz dualarm sizinlebutun arkadaslarma hayirli kandiller.
transfer olan arkadaslarıma sormak istıyorum
acaba transferden sonra böle hep karnınız rahmınız yada vajinanız içinde sanki deavmlı bir hareketlılık bi heyecan yasadınız mı
sanki kanat cırpıyormus gıbı
kasılma gibi hep gergin sankı derin nefes alıp verınce bır tek gecıyor gıbı o kasılam
yoksa ben cok geriyor muyum kendimi
Kahve pembe akıntı kötü değil canım doktorunu bilgilendir yine de ins güzel haberdar bebek yerlesiyodurArkadaşlar benim 7. Günüm sabah idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm ama öğleden sonra Kahve akıntılarım oldu
Çok üzüldüm ya
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah tedaviye bile gerek kalmadanMrh arkadaslar bende bu ay tup bebek yaptirdim bugun 9.gun merak edip kan verdim ve sonuc negatif.ne kadar zormus negatifi gormrk nasip degilmis bayramda hamis olmak.hayirlisi buymus.ins test gununu bekleyen herkes hayirli pozitif sonuclar alir.
Arkadaşlar benim 7. Günüm sabah idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm ama öğleden sonra Kahve akıntılarım oldu
Çok üzüldüm ya
Umarım tek sefer olur ...benim de tek sefer kahve lekelenmem olmustu iyiye isaret bence :)
Kızlar kızlar şu mübarek gecede dolandırıcı gibi hissediyorum kendimiTanıdığımız düşük tehlikem olduğu için yattığımı zannediyor. Ben tüp bebek olduğunu biliyor zannediyordum. Sağ olsun bir şeyler hazırlamış. Bir kaç defa düşükten bahsetti sonradan idrak ettim bende yanlış anlama olduğunu Düşük yapıyorum vaadiyle insanları dolandırarak aç karnını doyuran aslında tüp bebek tedavisi gören Kilya tutuklandı ay çok utandım. Nasıl açıklayacağım. Sevgili embriyo lütfen annenin yüzünü kara çıkarma ve tutun. İşler karışıyor Kızlar dua etmeyi unutmayın bana da ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?