Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

amin canım herkese duam

Mrh arkadaslar bende bu ay tup bebek yaptirdim bugun 9.gun merak edip kan verdim ve sonuc negatif.ne kadar zormus negatifi gormrk nasip degilmis bayramda hamis olmak.hayirlisi buymus.ins test gununu bekleyen herkes hayirli pozitif sonuclar alir.
Merhaba canım normal test gününde muhakkak yenile. Hepimiz için her şeyin hayırlısı. Allah yardımcımız olsun. Cok zor bir süreç...

Arkadaşlar benim 7. Günüm sabah idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm ama öğleden sonra Kahve akıntılarım oldu
Çok üzüldüm ya

bende ilk günler psikolojik hissettim galiba.. amaartık hiç bi şey hissetmiyorum

Mrh arkadaslar bende bu ay tup bebek yaptirdim bugun 9.gun merak edip kan verdim ve sonuc negatif.ne kadar zormus negatifi gormrk nasip degilmis bayramda hamis olmak.hayirlisi buymus.ins test gununu bekleyen herkes hayirli pozitif sonuclar alir.
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah tedaviye bile gerek kalmadan

Kızlar kızlar şu mübarek gecede dolandırıcı gibi hissediyorum kendimi Tanıdığımız düşük tehlikem olduğu için yattığımı zannediyor. Ben tüp bebek olduğunu biliyor zannediyordum. Sağ olsun bir şeyler hazırlamış. Bir kaç defa düşükten bahsetti sonradan idrak ettim bende yanlış anlama olduğunu Düşük yapıyorum vaadiyle insanları dolandırarak aç karnını doyuran aslında tüp bebek tedavisi gören Kilya tutuklandı ay çok utandım. Nasıl açıklayacağım. Sevgili embriyo lütfen annenin yüzünü kara çıkarma ve tutun. İşler karışıyor Kızlar dua etmeyi unutmayın bana da ❣

çok tatlısınız. bizi güldürdün allah da seni güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…