Hayırlı olsun. değerlerin kat kat katlansın. keselerini görmek kalp atışlarını duymak nasip olsun.Değerim 87 çıktı, dünki testten başka test yapmamıştım. Bu sabah da kanda 87yi gördüm işte. Bende polikistik over var zaten adet düzenim yoktu, aylarca olmadığım olurdu yani. O yüzden bilmiyorum hiç.
Elencimmm dedigin gibi yılmak yok vardır bi hayrı arkadaşım,doğru zamanda sağlıkla huzurla Allahım nasip etsin inşallah,Maalesef aradı şimdi doktorum negatif kan sonucumdaumarım sizler pozitifi görürsünüz Bundada vardır bi hayır diyorum bir iki ay sonra sıfırdan başlıcam kısmetse pes etmiyorum
Butun dualarim sen ve senin gibi bekleyenler icin canim, Allahim insallah bebekleriniz sımsıkı tutunur size, pozitif haberlerinizi heyecanla bekliorumCanım 8.gün oldu benim. Yine de gelmeyene kadar umut var. Biliyorum ki ne kadar endişe edersem edeyim olacak olan oluyor . Dua ediyorum. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlısı olsun inşallah
Canim ya bu arada tebrikler umarim saglikli hayirli evlat olur. Banada bir kac ay polikistik tanisi kondu sonraki doktorum hayr sen duzenli adet goren biriysen polikistoz olamaszin dediler bir asilama yaptim ondada aynen tet gununden once silik cikti test gununden bir iki gun sonra kanda 0.5 cikmisti, bir kezde tup yaptirdim 25 yumurtadan 9 embrion olustu ve 5 ci gune kadar hic biri kalmadi, sende kac yumurta toplandi kacinci gun embriosuydu? Daha once denemismiydin?Değerim 87 çıktı, dünki testten başka test yapmamıştım. Bu sabah da kanda 87yi gördüm işte. Bende polikistik over var zaten adet düzenim yoktu, aylarca olmadığım olurdu yani. O yüzden bilmiyorum hiç.
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum hayırlısı ne ise o olsun. Vazgeçmeyen tavrın çok güzel rabbim dualarını kabul etsin bu olmadı diğerini pozitif yapıp hayırlısıyla sağlıkla doğmasını nasip etsinMaalesef aradı şimdi doktorum negatif kan sonucumdaumarım sizler pozitifi görürsünüz Bundada vardır bi hayır diyorum bir iki ay sonra sıfırdan başlıcam kısmetse pes etmiyorum
Canım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinCanım 10 dk oldu hastaneden aradılar, tebrik ettiler hamilesiniz dedileray şoktayım inanamıyorum
Canım ne denir bilmiyorum. Ama pes etmeyisini tebrik ederim rabbim hayırlısıyla diğerlerinde gebeligini nasip etsin inşallahSabah 6 gibi uyandım ve adet olmuşum arkadaşlar yine de 9’da gidip kan verdim bugün test günümdü. Zaten evdeki yaptığım erken gebelik testinde de çıkmamamıştı. Nasip... geriye kalan dondurulmuşlarla yola devam edicem, tabiki pes etmek yok❤
Sonuç belleyen arkadaşlara bol pozitifli sağlıkla sonuçlar diliyorum❤
evham zaraar verir stres yapma dedikçe ailem yakınlarım daha cok stres oluyorum
kimse ne yasadıgımı nasıl acı cektıgımı
işlemlerin zorlugunu bılmıyor
tabıkı bugunlere gelince transfer olunca bekleme suresı bızler ıcın sancılı agır gecıyor
her hareketımde bır anlam cıkarmaya calısıyorum
bu normal degıl mı arkadaslar
bnim 9. tedavim bu
insaallh cok guzel gunlerin olur ne zor zamanlar gecirdigini ben bilirim anlarim hepimiz anlariz hep dua et pozitif dusunmeye calis gunluk tut saklamak istersen sakla soylemek istersen soyle
birsey diyeyim mi herkesten saklamaya calismak da cok stres yaratiyor ben arkadaslarima soylemistim bilsinler ne var ki kem goz sahibine aittir sen kendini prenses gibi hisset ki onlar da oyle davransin canim benim♥
Insallah canim benim doktorun verdigi 6 haziran transferden 14 gun sonra ama ben 3 nde 11.gunde yaptiracagimBende vaRımtest günüm yarın cok heyecanlıyım inş iyi sonuçlar alırız hepimiz
Benim ilk tüp bebek denemem. Daha önce aşılama için başladık iğneler ilaçlar vs ama yumurtalarım bi türlü büyümemişti. Doktor da tüp bebeğe geçelim dedi ve öyle başladık. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi bana.Canim ya bu arada tebrikler umarim saglikli hayirli evlat olur. Banada bir kac ay polikistik tanisi kondu sonraki doktorum hayr sen duzenli adet goren biriysen polikistoz olamaszin dediler bir asilama yaptim ondada aynen tet gununden once silik cikti test gununden bir iki gun sonra kanda 0.5 cikmisti, bir kezde tup yaptirdim 25 yumurtadan 9 embrion olustu ve 5 ci gune kadar hic biri kalmadi, sende kac yumurta toplandi kacinci gun embriosuydu? Daha once denemismiydin?
Sağolasın canım, hepimiz için inşallahCanım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Canım reglin başladıktan kaç gün sonra transferin olduBenim ilk tüp bebek denemem. Daha önce aşılama için başladık iğneler ilaçlar vs ama yumurtalarım bi türlü büyümemişti. Doktor da tüp bebeğe geçelim dedi ve öyle başladık. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi bana.
Ümidini kesme, rabbim bizi böyle sınıyor işte ama mükafatını veriyor, sen de alacaksın hediyeni♥
Reglden sonraki 16.gün transfer yapıldı canımCanım reglin başladıktan kaç gün sonra transferin oldu
Bende öyle bişey olmadı zaten pek bi değişiklikte hissetmiyorum bentransfer olan arkadaslarıma sormak istıyorum
acaba transferden sonra böle hep karnınız rahmınız yada vajinanız içinde sanki deavmlı bir hareketlılık bi heyecan yasadınız mı
sanki kanat cırpıyormus gıbı
kasılma gibi hep gergin sankı derin nefes alıp verınce bır tek gecıyor gıbı o kasılam
yoksa ben cok geriyor muyum kendimi
Canım çoook haklısın ve işin içinde olmayan kimse anlayamaz. Çünkü malesef ben de öyleydim. Çok basit görünüyordu gözüme tüp bebek tedavisi. Sanki hoop iki gün de tamam gibi. Bir tek annem çok üzülürdü. Anlam veremezdim. Yaşamayan anlamıyor. Ancak çevreninde elinden teskin ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Ailende senin için üzülüyor. Sen de onların evladısın unutma. Evladının acı çektiğini görmek istemiyorlar. Sen haksız olduğun için değil bunlar. Allah yardımcımız olsun. Inşallah en kısa sürede kavuşursun muradına. Bu yolda bütün bekleyenler de...evham zaraar verir stres yapma dedikçe ailem yakınlarım daha cok stres oluyorum
kimse ne yasadıgımı nasıl acı cektıgımı
işlemlerin zorlugunu bılmıyor
tabıkı bugunlere gelince transfer olunca bekleme suresı bızler ıcın sancılı agır gecıyor
her hareketımde bır anlam cıkarmaya calısıyorum
bu normal degıl mı arkadaslar
bnim 9. tedavim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?