İlaçları kullanırken adet günü geldiğinde adet olunabiliyor mu kızlar ilaçlar baskılar diye düşünmüştüm yeni bişey daha öğrendim
Elenn üzülme canım, Allah sana ve eşine sağlık versin önce. Yılmak yok, nasip olacak inşallah annelik sanaMaalesef aradı şimdi doktorum negatif kan sonucumdaumarım sizler pozitifi görürsünüz Bundada vardır bi hayır diyorum bir iki ay sonra sıfırdan başlıcam kısmetse pes etmiyorum
Gözünaydın cnmCanım 10 dk oldu hastaneden aradılar, tebrik ettiler hamilesiniz dedileray şoktayım inanamıyorum
Pes etmek yok inşallahMaalesef aradı şimdi doktorum negatif kan sonucumdaumarım sizler pozitifi görürsünüz Bundada vardır bi hayır diyorum bir iki ay sonra sıfırdan başlıcam kısmetse pes etmiyorum
Bak bayram da geliyor bi güzel moral topla gez toz Gül eğlen kafandan atmaya çalış bu negatifi sonrasında full enerji ile tekrar dene canım ne diyeceğimi de bilmiyorum kiCanım ben sabah test yapmıstım negatif cıkto gittim kan verdim eve bi geldim kahverengi başlamış gelmeye zaten kan testi sonucumda negatif. Sanırım ilaçta kullanılsa adet olunuyor gerçi günlerdir olan ağrılarım yok şuanda ama
Yaaa ne güzel hayırlı olsun, darısı bize inşallahCanım 10 dk oldu hastaneden aradılar, tebrik ettiler hamilesiniz dedileray şoktayım inanamıyorum
Üzülme diyemiycem cnm ama kendini çok yıpratma zamanı vardır diye düşünelimCanım ben sabah test yapmıstım negatif cıkto gittim kan verdim eve bi geldim kahverengi başlamış gelmeye zaten kan testi sonucumda negatif. Sanırım ilaçta kullanılsa adet olunuyor gerçi günlerdir olan ağrılarım yok şuanda ama
Maalesef aradı şimdi doktorum negatif kan sonucumdaumarım sizler pozitifi görürsünüz Bundada vardır bi hayır diyorum bir iki ay sonra sıfırdan başlıcam kısmetse pes etmiyorum
Tebrikler canım Allah tamamına erdırsın beta hcg degerınkacCanım 10 dk oldu hastaneden aradılar, tebrik ettiler hamilesiniz dedileray şoktayım inanamıyorum
Canım. Amin. İnşallah daha hayırlı bir zamanda sana gelecektir. Umarım bekleme aşamasında hiç bir tedaviye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun. Allah büyük. Mümkünsüzleri mümkün kılar. Senden güzel haberler bekliyor olacağızMaalesef aradı şimdi doktorum negatif kan sonucumdaumarım sizler pozitifi görürsünüz Bundada vardır bi hayır diyorum bir iki ay sonra sıfırdan başlıcam kısmetse pes etmiyorum
İnşallah canım. Peş peşe güzel haberler gelir umarımAy yok yok olmazsın öyle düşünme bir gün var aramızda hadi güzel olsun inşallah ☺
Canım 8.gün oldu benim. Yine de gelmeyene kadar umut var. Biliyorum ki ne kadar endişe edersem edeyim olacak olan oluyor . Dua ediyorum. Dualarınızı bekliyorum. Hayırlısı olsun inşallahCanım transferden 3 4 gün sonra bende de bel ağrısı olmuştu. İyi yor inşallah iyi olsun
Her şey gönlünce olsun en kısa sürede canım. Teşekkürler. AmiinSabah 6 gibi uyandım ve adet olmuşum arkadaşlar yine de 9’da gidip kan verdim bugün test günümdü. Zaten evdeki yaptığım erken gebelik testinde de çıkmamamıştı. Nasip... geriye kalan dondurulmuşlarla yola devam edicem, tabiki pes etmek yok❤
Sonuç belleyen arkadaşlara bol pozitifli sağlıkla sonuçlar diliyorum❤
Tebrikler canım. Darısı devamına ve bizlere olsunCanım 10 dk oldu hastaneden aradılar, tebrik ettiler hamilesiniz dedileray şoktayım inanamıyorum
Herkese çok teşekkür ederim. Rabbim er ya da geç herkese nasip etsin. Ben 5 sene bekledim bu haberiTebrikler canım Allah tamamına erdırsın beta hcg degerınkac
Sağolasın canım, sana da nasip olacak inşallah, bekleyen herkeseTebrikler canım. Darısı devamına ve bizlere olsun
Öyle düşünme herkesin bünyesi ve aldığı ilaçlar farklı, kimi de negatifi görüp ilaçları bırakıyor ama söktürücü kullanmadan adet olamıyor, iyi düşünelim iyi olsun cnm, inşallah güzel sonuçlar alırızAyyy şuan çok şaşkınım tedavi görürken adet günü geldiğinde demekki adet olunabiliyor inşallah adet filan olmayız bide bu çıktı gün geçmiyor ki yeni bişey çıkmasın
Maşallah ya artarak sağlıcakla devam eder inşallah, kaçıncı gününüzdü bugünHerkese çok teşekkür ederim. Rabbim er ya da geç herkese nasip etsin. Ben 5 sene bekledim bu haberiİnşallah sağlıklı artış olur, sevincim yarım kalmaz inşallah değerim 87 çıktı. İki embriyo yerleştirilmişti bilemedim acaba teki mi tutundu ikisi mi, bakalım yine beklemece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?