- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
evet ben de meraktayim
haftaya kese gormeye gidecegimilaclarda progestan ve oksapar devam estrofemle vedalastik yarin tekrar kan verecegim
İğne ve coraspirin hap varNeden hapını vermemişler acaba o kadar iğne kullandık zaten
Canım daha çok erken umudunu kaybedip üzülme. 10. Günden sonra tekrar yapBugün transfer günüyle beraber 7. Gün az önce test yaptım ama negatif sanırım olmamışçok üzüldüm
Kolun dışını omuzdan ve dirsekten dört parmak kaba etin olduğu yere gelecek biraz zor oluyor ama yapıyorm. Bi de evet yakıyor ama dayanıyorm. Yapınca ağrısı geçene kadar kıpırdatmıyorum. Yoksa ağrı geçmiyor. Bir de nolur olmaz benim dediğime güvenme iğneni götür yanında hem tüp bebek hem de aile hekimliği merkezinde hemşirelere tarif ettirdim ben. Sen de öyle yap canım.Kolu ben beceremiyorum ya biraz tarif edebilir misin
İnşallah inşallahCanım daha çok erken umudunu kaybedip üzülme. 10. Günden sonra tekrar yap
Gün sayarken sonrasını sayıyoruz 6.gün aslında çok erken değilmi baksana test günü yakın olanlarda bile silik çıkıyorBugün transfer günüyle beraber 7. Gün az önce test yaptım ama negatif sanırım olmamışçok üzüldüm
üzülme canım benim bugün transfer harici 10.günüm.Testteki çizgi varla yok arasıBugün transfer günüyle beraber 7. Gün az önce test yaptım ama negatif sanırım olmamışçok üzüldüm
aynen öyle canım yarın testt günüm ama idrar testim o kadar silik ki bir laborant edasıyla inceledim resmenGün sayarken sonrasını sayıyoruz 6.gün aslında çok erken değilmi baksana test günü yakın olanlarda bile silik çıkıyor
Testini eklesene canım bakalımçokk silik bi çizgi çıktı sevinsem mi üzülsemm mi bilemedim ama buna bile şükür
Canım şuan işteyim.Testi evde yaptım fotosunu çekmek aklıma bile gelmedi.Ki çeksem bile görünmezdi bence çıplak gözle bile zor gördümTestini eklesene canım bakalım
CANIM SENİN ERKEN GEBELİK TESTİMİYDİ YOKSA NORMAL MİYok tatlım rahat ol sevinebilirsin gölge gibi bile ikinci çizgiyi gördüysen cokkk sukurrrrrrr
Aynen umut devam ediyor demektircoookkk silik bir çizgi gördüm.Hayalet çizgi dediklerinden yarın test günüm.Silikte olsa sevindim ama en kesin sonuç yarın belli olacak
Yaaaaüzülme canım benim bugün transfer harici 10.günüm.Testteki çizgi varla yok arası
Çok erken yapmışşın bence
İnşallah ya canım üxülmüştüm açıkçası moral oldunuz vallaaynen öyle canım yarın testt günüm ama idrar testim o kadar silik ki bir laborant edasıyla inceledim resmen
İnşallah kilyacım çok teşekkür ederimAynen umut devam ediyor demektirÇok sevindim ben. Silik bence pozitif. Inşallah yarın kesin sonucu da alırız. Elen123 bugün test günündü sanırım. Bizi haberdar et ❣
Aynen kızlar da öyle dedi hiç bi hissiyat olmayınca bide çıkmayınca üzülmüştümGün sayarken sonrasını sayıyoruz 6.gün aslında çok erken değilmi baksana test günü yakın olanlarda bile silik çıkıyor
Senin ne zamandıAynen umut devam ediyor demektirÇok sevindim ben. Silik bence pozitif. Inşallah yarın kesin sonucu da alırız. Elen123 bugün test günündü sanırım. Bizi haberdar et ❣
Özellikle 3.gün embriyosu ise erken canım. Moralini bozma.Bugün transfer günüyle beraber 7. Gün az önce test yaptım ama negatif sanırım olmamışçok üzüldüm
7 HaziraaaaanSenin ne zamandı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?