• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

29 yaşındayım . bazı doktorlar genetikle alakası olmadığını söyledi bazısı etkisi var dedi . Bende çözemedim
yaş kaç sizin ? bu amh yaşla yada genetikle ilgili biraz.. benim ailede erken menopoza giren çöktü aslında ama gebe kalabildigim için ihtimal vermemiştim... 37 yaş olunca biranda düşüverdi benimde..

yaş kaç sizin ? bu amh yaşla yada genetikle ilgili biraz.. benim ailede erken menopoza giren çöktü aslında ama gebe kalabildigim için ihtimal vermemiştim... 37 yaş olunca biranda düşüverdi benimde..
Benim ailemde yok mesela. Azaltan bilinen bir hastalığımda yok. Yaş da fazla değil. Yine de çok düşük. Doğuştan rezervim az doğmuşum demek ki diyorum...

oksapari koldan yapmiyorum gobekte hep ayni noktalardan yapiyorum morardi hatta yeserdi ama acimiyor tam delik hizasi sag ve sol 4 parmak yaptiktan sonra yakiyor biraz tabi😭
Yumurta geliştiricileri yaparken dahi sızlanıyordum. Akşam oldu bu bir sancı düşerdi içime. Şükür şu an düzenli bir iğnem yok.

Kızlarrrr günaydınnnnnn, 🤗🤗🤗🤗bugun çok güzel haberler alalım inşallah, Şu mübarek günde bütün dualarımız kabul olsun🙏🙏🙏
Günaydınn, Aminnn canımm. Ben de kan vericem bugün hiç uyuyamadım çok heyecanlıyım 😇😇 Allah hepimizin yüzünü güldürsün, emeklerimize değsin inşallah 🙏

Canim ben yine yaptim ve negativ ya bilemedim sen tekrarladinmi testi?
Canım günaydın ♥️♥️
Ben 9 gibi falan kan vercem işte başka test yapmadım. Senin test de benimki gibi çıkmıştı, belli olmaz belki ikinci yaptığın test yanlıştır dur üzülme hemen. Peki dondurulan yumurtan var mı, adet olursan transfer durumu var mı yani?

Canım günaydın ♥️♥️
Ben 9 gibi falan kan vercem işte başka test yapmadım. Senin test de benimki gibi çıkmıştı, belli olmaz belki ikinci yaptığın test yanlıştır dur üzülme hemen. Peki dondurulan yumurtan var mı, adet olursan transfer durumu var mı yani?
Cankm bende hic embrion kalmadi ki 25 yumurtadan 9 embrion oldu ve 5ci gune kadar bekletip heba etdiler, olurda normal yoldan olmus oluck plmazsada bidahaki ay tekrar baslycaz

Back