- 9 Mayıs 2016
- 553
- 656
- 53
sen bakma idrar testine en iyisi kan vermek canini da sikma gunu gelecek sabirla beklicez saglikla tutunsun bebislerYaptım negatıf canım ıdrar testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bakma idrar testine en iyisi kan vermek canini da sikma gunu gelecek sabirla beklicez saglikla tutunsun bebislerYaptım negatıf canım ıdrar testi
yaş kaç sizin ? bu amh yaşla yada genetikle ilgili biraz.. benim ailede erken menopoza giren çöktü aslında ama gebe kalabildigim için ihtimal vermemiştim... 37 yaş olunca biranda düşüverdi benimde..
Kolu ben beceremiyorum ya biraz tarif edebilir misinBen de kullanıyorum pıhtılaşma sorunu var. Akşam 6 da dçnüşümlü yapıyorum 2 kol be 2 göbek 4 günde döndürüyrm yani hemşire aunı yere yapma döndürün sürekli dedi. Heryerim de mosmor oldu.
Pek fazla bir ilaç kalmadı kullandığım zaten fitil ve asprin bir de folik asit.Canım benim adetim ilaclari bıraktıktan birkaç gün sonra olmuştu. Ama tabi o ay hormonlar yüzünden 1 ayda 3 defa olmuştum. Ve doktora gidip düzenleyici kullanmak zorunda kaldım.
Benim ailemde yok mesela. Azaltan bilinen bir hastalığımda yok. Yaş da fazla değil. Yine de çok düşük. Doğuştan rezervim az doğmuşum demek ki diyorum...yaş kaç sizin ? bu amh yaşla yada genetikle ilgili biraz.. benim ailede erken menopoza giren çöktü aslında ama gebe kalabildigim için ihtimal vermemiştim... 37 yaş olunca biranda düşüverdi benimde..
Yumurta geliştiricileri yaparken dahi sızlanıyordum. Akşam oldu bu bir sancı düşerdi içime. Şükür şu an düzenli bir iğnem yok.oksapari koldan yapmiyorum gobekte hep ayni noktalardan yapiyorum morardi hatta yeserdi ama acimiyor tam delik hizasi sag ve sol 4 parmak yaptiktan sonra yakiyor biraz tabi
Insallahhh canımmm darısı tüm bekleyenlere olsunresmen tebrik etmemisim sanirim bugun is cok yogundu hic okuyamadim yazilanlari canim citam cok ama cok sevindim bu mutlulugu hakediyoruz saglikla buyusunler 3 oda 1 salon yerlessinler analarinin evi gibi
Kilyammm uyumadın mı tatlım?Yumurta geliştiricileri yaparken dahi sızlanıyordum. Akşam oldu bu bir sancı düşerdi içime. Şükür şu an düzenli bir iğnem yok.
Estrofem ?Pek fazla bir ilaç kalmadı kullandığım zaten fitil ve asprin bir de folik asit.
Kızlarrrr günaydınnnnnn, bugun çok güzel haberler alalım inşallah, Şu mübarek günde bütün dualarımız kabul olsun
Günaydınn, Aminnn canımm. Ben de kan vericem bugün hiç uyuyamadım çok heyecanlıyım Allah hepimizin yüzünü güldürsün, emeklerimize değsin inşallahKızlarrrr günaydınnnnnn, bugun çok güzel haberler alalım inşallah, Şu mübarek günde bütün dualarımız kabul olsun
Neden hapını vermemişler acaba o kadar iğne kullandık zatenBen kullanıyorum canım bide coraspirin iğne olan göbekten çok yakıyo maalesef
Estrofem aldırdılar ama bende kullanmadımEstrofem ?
Canım günaydınCanim ben yine yaptim ve negativ ya bilemedim sen tekrarladinmi testi?
Guzel haberlerle gel nur banuİnşallah hh @Nur_banu34 ün test günü bugün
İnşallah yüksek çıkar canım
Allahimmm buyuk gun...guzel haberlerle insallahhhhGünaydınn, Aminnn canımm. Ben de kan vericem bugün hiç uyuyamadım çok heyecanlıyım Allah hepimizin yüzünü güldürsün, emeklerimize değsin inşallah
Cankm bende hic embrion kalmadi ki 25 yumurtadan 9 embrion oldu ve 5ci gune kadar bekletip heba etdiler, olurda normal yoldan olmus oluck plmazsada bidahaki ay tekrar baslycazCanım günaydın
Ben 9 gibi falan kan vercem işte başka test yapmadım. Senin test de benimki gibi çıkmıştı, belli olmaz belki ikinci yaptığın test yanlıştır dur üzülme hemen. Peki dondurulan yumurtan var mı, adet olursan transfer durumu var mı yani?
Neden kullanmadın ? Merak ettimEstrofem aldırdılar ama bende kullanmadım