Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

teşekkür ederim canim.. 2 gündür ateşler içinde yatıyordum bir terslik olduğunu anlamistim zaten... daha once 2 dusuk var benim normal gebelikten onlarda da böyle olmuştu.. fiyat bilgisi için de teşekkürler antalya civarinda merkez bulurum inşallah..

Canım benim Pazartesi transferdi. Yumrta rezervim düşük. Cuma 4 tane yumurta toplandı , Pazar arayıp 3 tane kaldı dedler. Pazartesi gittiğim de de embriyoların kalitesini sorup dondurulmaya elverişlimi diye tam transfer esnasında sorduğumda ise sadece 1 kaldığını söylediler. Bense Pazartesi ye kadar dondurulmuş embriyo felan araştırdım.

Insallah kizlar bakalim ya esimde hickimseyle paylasma diyor daha bekle ben doktoruma bile gonderemedim sizcede ikinci cizgi var dimi? Normalde boyle cikinca hamile olanlr oluyor dimi?
Olanları duyuyorum canım. Bence de aile ile paylaşma. Kesinleşir zaten bir iki güne

Gününüz aydın olsun kızlar pozitifi görenler sağlıkla ilerlesin inşallah sonuç bekleyenler umarım pozitif çıkar
Benim de yarın dondurulmuş 2 embriyo transferim olacak ,2.denemem dua edin bana da kızlar
Hayırlı olsun canım.İnşallah bu denemende pozitifi görürsün hayırlısıyla

umarım sizin bebisler sağlıkla kucağınıza gelir inşallah kızlar.. diğer deneme için ne kadar bekleniyor onu da sorayim :) bende sadece 2 embriyo olmuştu sadece dondurulmuş yok..

Canım aynı sorun bende de var. Önce dört yumurta gördü doktor. Sonra beş. Toplamada sekiz tane topladılar. Ve aşırı mutlu olmuştum. Hatta belki dedim bir iki tane dondurma şansım olur. Şimdi olmasa bile elimde sonrası için daha kolay bir tedavi imkanı olur Sadece biri döllendi ve bölündü. Nasıl bir psikoloji olduğunu çoook iyi anlıyorum.

Canım benim Pazartesi transferdi. Yumrta rezervim düşük. Cuma 4 tane yumurta toplandı , Pazar arayıp 3 tane kaldı dedler. Pazartesi gittiğim de de embriyoların kalitesini sorup dondurulmaya elverişlimi diye tam transfer esnasında sorduğumda ise sadece 1 kaldığını söylediler. Bense Pazartesi ye kadar dondurulmuş embriyo felan araştırdım. 1 tane kaldığını duyunca transferim içli içli ağlayarak geçti. Embriyolog aramayı unutmuş. Doktorum çok kızdı tabi bu durumda embriyologa . Bana da moral verdi .
Takılma böyle şeylere herkesin başına gelebiliyor . Şükrederekte ağladım iyiki tek olsa da bu bebeğim beni bırakmadı diye. Çok hassas bi dönem anlıyorum seni inanki. Yazdıklarını okuyunca direkt o an aklıma geldi

İnsan eşinde sorun olunca duygularını yaşayamıyor.Çünkü sorun onda olduğu için başka şeyler düşünebiliyorlar.
Ben de içim kan ağlarken hep teselli ediyorum.
Eşimi çok sevıyorum,çok duygusal aslında ve zaten cok takar kafasına herseyı hatta sigara içme sebenı de bu ,ben de bi de ben uzmıyım dıyorum işte ..

Silda umutsuz olma, çünkü benim ve bi kaç arkadaş yumrta rezerv azlığından ve , kalitesi iyi değil derken donduramadık. Üzülme bak ne güzel dondurılmuş embriyoların varmış

görünüyor cnm inşallah kanda da çıkar

diyet spor yaparım artik 3 ay..

Canim biliyorum çok üzülüyorsun haklı olarak. Ama vardir bunda bi hayir diyip yola devam etmekten başka çare yok. Insallah bu tedavi sürecin cok guzel gecer ve en kisa zamanda bebeğine kavuşursun, çok yürekten diliyorum bunu. Kendine dikkat et, çünkü bu senin hayatin, ve en önemlisi senin iyi olman ❤

Oyle demıstık canım ama yapamadım.. degişmez heralde bu saatten sonra sence?

Hiç belli olmaz canım geç tutunduysa eğer idrara geç karışır. Ayrıca her gebelik testinin duyarlılığı farklıdır bence umudunu kaybetme Herşey allahtan umarım pozitif cıkar kan testinde canım

Surekli ultrasona girmek de bebeği strese sokuyormus canım, sonucu güzel olsun da bekleyelim ne olcak. Beklemek bizi korkutamaz, sabır bizim işimiz

Benimde özelde 12.000 civarı tuttu canım inşallah bundan sonraki tedavin pozitif olur. Üzülme desekte biliyorum zor bi dönem ama umudunu kaybetme biz elimizden geleni yapmakla mükellefiz takdir allahtan

çok teşekkür ederim canim güzel dileklerin için.. umutsuz başlamıştım ama o sonuçlar cikipta hamilesin dediler, ardından düşmeye başlayınca...dış gebelik olmasa bari diyorum simdi.. allah hepimizin gönlüne gore versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…