teşekkür ederim canim.. 2 gündür ateşler içinde yatıyordum bir terslik olduğunu anlamistim zaten... daha once 2 dusuk var benim normal gebelikten onlarda da böyle olmuştu.. fiyat bilgisi için de teşekkürler antalya civarinda merkez bulurum inşallah..Canım öncelikle çok üzüldüm. Inşallah tez zamanda nasip olur annelik hepimize. Ben Izmır de yaptırdım İlaçlarla birlikte 17 000 i buldu benim. Arada ekstra uygulamalar olduğu için. Yani özeller ortalama 15 000 olur heralde
Olanları duyuyorum canım. Bence de aile ile paylaşma. Kesinleşir zaten bir iki güneInsallah kizlar bakalim ya esimde hickimseyle paylasma diyor daha bekle ben doktoruma bile gonderemedim sizcede ikinci cizgi var dimi? Normalde boyle cikinca hamile olanlr oluyor dimi?
Hayırlı olsun canım.İnşallah bu denemende pozitifi görürsün hayırlısıylaGününüz aydın olsun kızlar pozitifi görenler sağlıkla ilerlesin inşallah sonuç bekleyenler umarım pozitif çıkar
Benim de yarın dondurulmuş 2 embriyo transferim olacak ,2.denemem dua edin bana da kızlar
11 Mayıs transfer inşallah darısı başına cnm gördun mu sen deCanım hayırlı olsun . Kese görmüşsün. Ne zaman transfer olmustun
2 ay bekleniyor canım en azumarım sizin bebisler sağlıkla kucağınıza gelir inşallah kızlar.. diğer deneme için ne kadar bekleniyor onu da sorayim :) bende sadece 2 embriyo olmuştu sadece dondurulmuş yok..
Canım aynı sorun bende de var. Önce dört yumurta gördü doktor. Sonra beş. Toplamada sekiz tane topladılar. Ve aşırı mutlu olmuştum. Hatta belki dedim bir iki tane dondurma şansım olur. Şimdi olmasa bile elimde sonrası için daha kolay bir tedavi imkanı olurCanım benim Pazartesi transferdi. Yumrta rezervim düşük. Cuma 4 tane yumurta toplandı , Pazar arayıp 3 tane kaldı dedler. Pazartesi gittiğim de de embriyoların kalitesini sorup dondurulmaya elverişlimi diye tam transfer esnasında sorduğumda ise sadece 1 kaldığını söylediler. Bense Pazartesi ye kadar dondurulmuş embriyo felan araştırdım.
Eşimi çok sevıyorum,çok duygusal aslında ve zaten cok takar kafasına herseyı hatta sigara içme sebenı de bu ,ben de bi de ben uzmıyım dıyorum işte ..İnsan eşinde sorun olunca duygularını yaşayamıyor.Çünkü sorun onda olduğu için başka şeyler düşünebiliyorlar.
Ben de içim kan ağlarken hep teselli ediyorum.
Canım eşimi cok zor ıkna etmıstım ,alkol ve ozellıkle sigarayı cok kullanıyor .azaltmıstı dondurma oncesi o uc ay . Yine o sürece girme düşüncesi benı cok strese sokuyor ,agzında gordugum hersigarayla sinir basıodu o donem beni
görünüyor cnm inşallah kanda da çıkarGünaydınlar kızlar
22 Mayısta transferim olmuştu, 31 Mayıs yani yarın kan tahlil günüm ama dayanamadım bu sabah ilk idrarla evde test yaptım hafiften göründü ikinci çizgiBen 5 yıldır silik bile olsa asla ikinci çizgiyi görmemiştim çok heyecanlandım. Sizce var mıdır? Eki Görüntüle 2274293
İnşallah ,3.adetle sıfırdan başlanıyorumarım sizin bebisler sağlıkla kucağınıza gelir inşallah kızlar.. diğer deneme için ne kadar bekleniyor onu da sorayim :) bende sadece 2 embriyo olmuştu sadece dondurulmuş yok..
Günaydın 5. Gün embriyosu ara ara kasıklarım ağrıyor o kadar.Kaçıncı gün embriyosu senşn ki ? Karın bel ağrın var mı
Benim bazen aşırı oluyor ama hoşuma da gidiyor walla
diyet spor yaparım artik 3 ay..İnşallah ,3.adetle sıfırdan başlanıyor
diyet spor yaparım artik 3 ay..
Oyle demıstık canım ama yapamadım..degişmez heralde bu saatten sonra sence?
Canım bende 5. Haftada keseyi gördüm ama bayram ertesi kalp atışını duyucam inşallah. Ama 9 gün bayram tatili 1 haftada burdan 15 gün yapıyor.. Millet 5 yada 7 haftada duyuyor benimki 7. Haftanin sonuna geliyor. Sanki geç duyucam gibi
özelde işlemler ne kadar tutuyor birde onu sormak istiyordum.. ben üniversitede yaptırdım ilaçlar la beraber 12 000 civarında tuttu.. sizlerin fiyatlar nasıldı özel e bakalım istiyorum 2. deneme için.. birde isparta antalya civarında tup bebek yaptıran varmi aranız da?
çok teşekkür ederim canim güzel dileklerin için.. umutsuz başlamıştım ama o sonuçlar cikipta hamilesin dediler, ardından düşmeye başlayınca...dış gebelik olmasa bari diyorum simdi.. allah hepimizin gönlüne gore versin inşallah..Canim biliyorum çok üzülüyorsun haklı olarak. Ama vardir bunda bi hayir diyip yola devam etmekten başka çare yok. Insallah bu tedavi sürecin cok guzel gecer ve en kisa zamanda bebeğine kavuşursun, çok yürekten diliyorum bunu. Kendine dikkat et, çünkü bu senin hayatin, ve en önemlisi senin iyi olman ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?