- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
Ayni durumdayiz canim.
Belki kalp atisi da duyulur diye umutlaniyorum ben de. Bir de ikiz mi meraki var.
Amiin canım. GünaydınDün konuştuk ondan bence bilinçaltı çalışmış Ah diyorum benim yımırtalar da bilinçaltım kadar çalışkan olsa
Bence zayıflık değil ki bu. Iki taraflı bir süreç. Hamile kalabilen biyolojiye biz sahibiz diye neden her şeyini tek yaşayalım. Aile olmanın anlamı nerede. Kesinlikle her şeyiyle paylaşmalısın. Sen onun eşisin. Annesi değilsin. Her şeyde de adamlara yüklenelim demek değil tabi kastım. Zaten istesek bile pek mümkün değilBen duygularımı kendi içimde yasıyorum ,ona pek bellı etmem,gider odada sessızce aglarım her regl oldugumda falan ..belkide belli etmeliyim ..
Günaydın. Teşekkür ederiz :) Her şey gönlünce olsun canımGününüz aydın olsun kızlar pozitifi görenler sağlıkla ilerlesin inşallah sonuç bekleyenler umarım pozitif çıkar
Benim de yarın dondurulmuş 2 embriyo transferim olacak ,2.denemem dua edin bana da kızlar
Ben duygularımı kendi içimde yasıyorum ,ona pek bellı etmem,gider odada sessızce aglarım her regl oldugumda falan ..belkide belli etmeliyim ..
AA ciddimiiiIsin komik tarafida bu zaten, bende gecen ay toplama islemi oldu,fakat besinci gune 9 embriondan hicbiri kalmamsti kalsaydi bu ay transfer olucakti ve dun sonuc bilinecekti yani olduysa normal yoldan oldu:)
Ben özel hastanede yaptırdım ankarada o civarda bişey tuttu ilaçlarlaözelde işlemler ne kadar tutuyor birde onu sormak istiyordum.. ben üniversitede yaptırdım ilaçlar la beraber 12 000 civarında tuttu.. sizlerin fiyatlar nasıldı özel e bakalım istiyorum 2. deneme için.. birde isparta antalya civarında tup bebek yaptıran varmi aranız da?
Canım hadi inşallah hayırlısıyla gör yavrucuklarıniSelam kızlar. Bende 13 mayısta çift embriyo transferi olmustum. Allah nasip kısmet ederse yarın kese görmeye gidicem. Inş görebilirim. Sanki biraz erkenmis gibi geliyo bana ama.
Oyle demıstık canım ama yapamadım..Canım üzülmek için daha çok erken. Test gününe var zaten daha. Son ana kadar umudumuzu kaybetmicez demiştik
o zaman fakülteden devam etmenin bir anlamı yok heralde.. tesekkur ederim cevabın için..Ben özel hastanede yaptırdım ankarada o civarda bişey tuttu ilaçlarla
Canım öncelikle çok üzüldüm. Inşallah tez zamanda nasip olur annelik hepimize. Ben Izmır de yaptırdım İlaçlarla birlikte 17 000 i buldu benim. Arada ekstra uygulamalar olduğu için. Yani özeller ortalama 15 000 olur heraldeözelde işlemler ne kadar tutuyor birde onu sormak istiyordum.. ben üniversitede yaptırdım ilaçlar la beraber 12 000 civarında tuttu.. sizlerin fiyatlar nasıldı özel e bakalım istiyorum 2. deneme için.. birde isparta antalya civarında tup bebek yaptıran varmi aranız da?
Insallah kizlar bakalim ya esimde hickimseyle paylasma diyor daha bekle ben doktoruma bile gonderemedim sizcede ikinci cizgi var dimi? Normalde boyle cikinca hamile olanlr oluyor dimi?
Canım bende 5. Haftada keseyi gördüm ama bayram ertesi kalp atışını duyucam inşallah. Ama 9 gün bayram tatili 1 haftada burdan 15 gün yapıyor.. Millet 5 yada 7 haftada duyuyor benimki 7. Haftanin sonuna geliyor. Sanki geç duyucam gibiKizlar bugun ikinci testi yaptım doktorla görüştüm. Daha test yapmana gerek yok dedi, bayramdan sonra ultrason icin doktora git dedi. Ama burda okuduğum kadarıyla herkes kan testini tekrarlamis ve 5. Haftada kese görmeye gitmis. Bayramdan sonra benim 6 haftayi da geçiyor olacak nerdeyse insallah
Keşke vazgeçebilse çünkü sigara çok etkiliyor gerçekten.Bizim sayı 3000 lerden 4-5 milyonlara çıktı eşim bırakıncaİstemez mi evlendiğimiz ilk gunden beri istıyoruz .ama sigaraya aşırı düşkun bu konuda pek tavizi yok,sinirlerim bozuluyor. morfoloji düşğk bizim ,bu morfolojiden bu embrıyo iyş olmus demıstı dr
İnsan eşinde sorun olunca duygularını yaşayamıyor.Çünkü sorun onda olduğu için başka şeyler düşünebiliyorlar.Ahh canım maalesef aglamayana meme yok hesabı, her agrimizi derdimizi sizimizi belli etmeliyiz. Yoksa kıymetli olunmuyor. Güçlü kadın olmanin faydasi yok erkeklerin gözünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?