Günaydınlar kızlar
22 Mayısta transferim olmuştu, 31 Mayıs yani yarın kan tahlil günüm ama dayanamadım bu sabah ilk idrarla evde test yaptım hafiften göründü ikinci çizgiBen 5 yıldır silik bile olsa asla ikinci çizgiyi görmemiştim çok heyecanlandım. Sizce var mıdır? Eki Görüntüle 2274293
teşekkür ederim bu ay bereketli geçti aslında güzel haberler çok grupta :) antalya da merkez arıcan bu defa bakakimBenimde özelde 12.000 civarı tuttu canım inşallah bundan sonraki tedavin pozitif olur. Üzülme desekte biliyorum zor bi dönem ama umudunu kaybetme biz elimizden geleni yapmakla mükellefiz takdir allahtan
Eşimi çok sevıyorum,çok duygusal aslında ve zaten cok takar kafasına herseyı hatta sigara içme sebenı de bu ,ben de bi de ben uzmıyım dıyorum işte ..
çok teşekkür ederim canim güzel dileklerin için.. umutsuz başlamıştım ama o sonuçlar cikipta hamilesin dediler, ardından düşmeye başlayınca...dış gebelik olmasa bari diyorum simdi.. allah hepimizin gönlüne gore versin inşallah..
cuma yükselir diye bekletiyor hala.. ama düşüp yükselirse bu şekilde dış gebelik deniyor.. daha kötü yani..bakalım 2 gün daha ilaca devam. sonrasi allah kerim artik..Benim de sorun eşimde kizlar, ben de hiç belli etmemeye calisiyodum
Cok haklisin canım ne diyim ama yine de cok yipratma kendini ne olur. Dis gebelik degildir canim allah korusun öyle olsa doktorun uyarirdi seni heralde
Gözün aydın canım var bencede. Darısı başımıza inşallah ❤ Benimde yarın test günüm korkudan yapamadım idrar testi inşallah bizde görürüz pozitifi senin gibi
Çok iyi anlıyorum seni canım benim eşim de öyle çok hassas duygusal bu konuda,onlar da haklı.Eşimi çok sevıyorum,çok duygusal aslında ve zaten cok takar kafasına herseyı hatta sigara içme sebenı de bu ,ben de bi de ben uzmıyım dıyorum işte ..
Fakülteye göre bencede fazla bi ödeme olmuş canım. Antalya'yı bilmiyorum ama Ankara'da tedavi olan başarılı doktorlar var belki Ankara'yı da düşünebilirsin. hakkımızda hayırlısı olsuno zaman fakülteden devam etmenin bir anlamı yok heralde.. tesekkur ederim cevabın için..
Fakülte için biraz pahalı geldi ayneno zaman fakülteden devam etmenin bir anlamı yok heralde.. tesekkur ederim cevabın için..
Canım sorunun eşinden kaynaklı olduğunu bilmeden yazmışım. Kusura bakma. Çok haklısın o zamanEşimi çok sevıyorum,çok duygusal aslında ve zaten cok takar kafasına herseyı hatta sigara içme sebenı de bu ,ben de bi de ben uzmıyım dıyorum işte ..
İnşallah o bitanecik sana tutunur canımCanım benim Pazartesi transferdi. Yumrta rezervim düşük. Cuma 4 tane yumurta toplandı , Pazar arayıp 3 tane kaldı dedler. Pazartesi gittiğim de de embriyoların kalitesini sorup dondurulmaya elverişlimi diye tam transfer esnasında sorduğumda ise sadece 1 kaldığını söylediler. Bense Pazartesi ye kadar dondurulmuş embriyo felan araştırdım.
Ne aşamadasınız? Tedavi gördüğünüz yerden memnun musunuz?Bende de aynı sorun var Ankara’da tedavi görüyorum
Ya neyden kaynaklı bılmıyorum ki canım,embrıyo kalıtemız ıyıydı bende de sorun var demekki ki tutunamadı..gecmıste te kendiliğinden olan bir dıs gebelık oykümüz varCanım sorunun eşinden kaynaklı olduğunu bilmeden yazmışım. Kusura bakma. Çok haklısın o zamaninsan çekinir konuşmaya. Umarım sonuç güzel olur...
Ne aşamadasınız? Tedavi gördüğünüz yerden memnun musunuz?
Gerçi her şey mükemmel görünüp olmayanlar da var canım. Önceki doktorum öyle demişti. Yumurta ve spermin iç enerjisini bilemiyoruz. Hiç bir sey olmasa bile psikolojik olabiliyor bazen. Stres aşırı etken demişti. İste sorun değilde nasip diyorsun gerçekten. O kadar yoğun bir duygu karmaşası ki Rabbim yardımcın olsun. Yardımcımız olsun inşallah...Ya neyden kaynaklı bılmıyorum ki canım,embrıyo kalıtemız ıyıydı bende de sorun var demekki ki tutunamadı..gecmıste te kendiliğinden olan bir dıs gebelık oykümüz var
Merhaba, üniversite derken hangi üniversitede yaptırdınız sdü mü? Benim de ailem Isparta’da, 2. kapalı miyom ameliyatımı da şubat tatilinde özel Isparta hastanesinde oldum. Doktor yaşımdan dolayı hemen tüp bebek önerdi, ama orada yaptırmak konusunda kararsız kaldım çok yoruma rastlamadım çünkü kk de, ve çevremde.. ama yurtdışı şehirdışı hastasının da çok olduğu söyleniyo.. siz nerdesiniz?özelde işlemler ne kadar tutuyor birde onu sormak istiyordum.. ben üniversitede yaptırdım ilaçlar la beraber 12 000 civarında tuttu.. sizlerin fiyatlar nasıldı özel e bakalım istiyorum 2. deneme için.. birde isparta antalya civarında tup bebek yaptıran varmi aranız da?
Canım bir gün kalmış zaten strese sokma kendini.Bol bol dua et ve yarının güzel olacağını düşünKızlar test yapmamak için zor tutuyorum kendimi resmen bi yandan korkuyorum ama bilmek istiyorumilk idrarlada olmıcak ya cıkmazsa diyorum boşuna üzülürsem yarın kan vericem zaten
Canım bir gün kalmış zaten strese sokma kendini.Bol bol dua et ve yarının güzel olacağını düşün
Kızlar test yapmamak için zor tutuyorum kendimi resmen bi yandan korkuyorum ama bilmek istiyorumilk idrarlada olmıcak ya cıkmazsa diyorum boşuna üzülürsem yarın kan vericem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?