Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canim durumuna gore degisir ben devlette direk tup yaptim kurul senin degerlerine gore karar veriyor

Geçmiş olsun. Size çok üzülmüştüm

Ah canım benim.. her kadın ister anne olmak . Seni suçlayacağı bi durum yok ki

selam kızlar benimde 10. gün 47 12. gün 95 ti.. bugün 15 gün 105 cıktı.. bu değerlerle bebek tutunmadı mi ki simdi.. çok üzülsün doktor da cumayı bekleyelim diyor ams
inşallah katlanarak artar canım.sen pozitif düşün inşallah mübarek günde güzel haber alırsın

Kizlar 2. Kan testim de guzel. Folik asit baslamamistim daha once. Dr a yazdim folibol basla dedi. Ac mi tok mu sabah mi aksam mi kullaniyorsunuz?
Günde bir tok karnına istediğin bir zaman alabilirsin sanırım. Ben öyle yapıyorum Ayrıca tebrik ederim canım 🏵

Bende hiç bişey hissetmiyorum benimkiside 6haziran
Adet olacak gibi ağrılar girip çıkıyor benimde sürekli ağrı halinde değilim. Ağrı hissetmek mi iyi hissetmemek anlayamayadım

Kendimizi dinleye dinleye zaman geçiriyoruz işte. Cuma günü kan tahlil günüm, sürecin en başından beri hep pozitiftim neşeliydim çok inanıyordum şimdi gün yaklaşınca bir an bir karamsarlığa düştüm, birden korktum1 saat ağladım bugün ilaçlardan hormonlardan duygular bi tavan, bi taban zaten. Allah hepimize nasip etsin anneliği şu mübarek günlerde, boş kalmasın kucaklarımız inşallah

Adet olacak gibi ağrılar girip çıkıyor benimde sürekli ağrı halinde değilim. Ağrı hissetmek mi iyi hissetmemek anlayamayadım

Haklısın canım agrı olsa korku oluyor, olmasa tutmadımı diyoruz. Bu işin en zor kısmı beklemekmiş gerçekten günler geçmek bilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…