Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Kan vermedin mi ?

İnşallah bebiş vardır belki testte çıkmıyordur
Vermedim canım. İgneden sonra 15 ve 16. günlerde yaptigim idrar testleri negatif cikinca zaten hamile degilim dedim. Geçen catlatma ignemdn sonra 19. günde gelmisti adetim yine öyle olur diye bekliyorum. Ama 20 gün oldu. Cumaya kadar gelmezse kan testi yapayim en iyisi.. Catlatma ignesinden sonra gec döllenme ihtimali var mı?Bilgisi olan?

İnşallah bebiş vardır canım benide haberdar et senin için dua edicemm

Kızlar ben dün sabah çatlama iğnemi vurdurdum ama hiç belirti yok herkesin belirtisi varmış benim yok.. sizinde oluyor mu belirtileriniz...?????

Kızlar ben dün sabah çatlama iğnemi vurdurdum ama hiç belirti yok herkesin belirtisi varmış benim yok.. sizinde oluyor mu belirtileriniz...?????
Canım vurdurduğun saatden itibaren 36 saati hesepla ilişkiye gir sen zevke gelmeden eşin boşalmasın....Hiçbirşey düşünme kiminde psikolojik belirti oluyor

Canım vurdurduğun saatden itibaren 36 saati hesepla ilişkiye gir sen zevke gelmeden eşin boşalmasın....Hiçbirşey düşünme kiminde psikolojik belirti oluyor
Canım dün birlikte olduk bugünde olucaz.. dr tarihleri verdi ona göre birlikte olucaz..
Ama dün birlikte olurken karnım ağrımaya başlayınca zevk alamadım ama 1 saat boyunca ayaklarımı hava tuttum ve altıma yastık koydum..
Kalktıktan sonrada bi baktım hiç sperm geri çıkmadı..

Ohh ohh iyi maşallah aman canım çok dikkat et iyi değerlendir bu zamanları rabbim bebişini yollar inşallah..

kızzzzz rabiş hamilemisin çok sevindim gözün aydın canım. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. çok çok çok amin.
Evet canımm hamileyimmm şaka givi geliyor 3 gün geciktim allahıma şükür bu ay yüzüm güldü darısı isteyenlere olsun..

Aminn inşallah canımm senin hamilelik nasıl gidiyor konuşamadık bayadır

Evet canımm hamileyimmm şaka givi geliyor 3 gün geciktim allahıma şükür bu ay yüzüm güldü darısı isteyenlere olsun..

Aminn inşallah canımm senin hamilelik nasıl gidiyor konuşamadık bayadır
Kan testi yaptırdınmı canım u sefer kesin dimi yine üzülmeyelim. Benimki iyi şükür şimdilik bir sıkıntı yok henüz kilo almadım :) bulantı yok. tek sorun sürekli soğuk şeyler yemek istiyorum.

Kan testi yaptırdınmı canım u sefer kesin dimi yine üzülmeyelim. Benimki iyi şükür şimdilik bir sıkıntı yok henüz kilo almadım :) bulantı yok. tek sorun sürekli soğuk şeyler yemek istiyorum.
Evet canım sorun yok bu sefer 3 günde geçti zaten miğde bulantısı var bende sabah miğde bulantısıyla uyandım ...

Ohh ohh iyi güzel sağlıklı geçsin gebeliğin ben kilo almaktan çook korkuyorum

Evet canım sorun yok bu sefer 3 günde geçti zaten miğde bulantısı var bende sabah miğde bulantısıyla uyandım ...

Ohh ohh iyi güzel sağlıklı geçsin gebeliğin ben kilo almaktan çook korkuyorum
senin adına çok sevindim canım kan da vermişmiydin sen bizlere de dua etmeyi unutma bu mübarek gecede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…