- Konu Sahibi Rabisscyln
-
- #1.461
Ama şimdi hep soru olcak kafanda ya varsa erken diye idrarda cikmadi ya diye en kesincesaret topla git kan ver varsa vardır yoksa allah büyük bidaha ki ay a inşallah pozitifİdrarda görmeden gitmek istemiyorum kana. Umud etmeye devam etmek cok zor. Olmadıgı ortada
Haklısın bende senin gibi diyorumHayır Cnm öyle düşünme ben iğneden sonra 14.Gün yaptım idrar negatif adet günü kan verdim çok şükür hamileyim umudunu yitirme
Kan testini bekleme ve negatif sonucu görm cesaretim yok. Ama gidersem mutlaka haber vericem. Desteginiz icin cok teskkur ederim arkadaslar..Ama şimdi hep soru olcak kafanda ya varsa erken diye idrarda cikmadi ya diye en kesincesaret topla git kan ver varsa vardır yoksa allah büyük bidaha ki ay a inşallah pozitif
Tamam canm bekliyoruz güzel haberleriniKan testini bekleme ve negatif sonucu görm cesaretim yok. Ama gidersem mutlaka haber vericem. Desteginiz icin cok teskkur ederim arkadaslar..
Haber ver banada canımmİnsallah canim yarin sabah bir idrar testi daha yapicam. Bakalim duruma..
İnşallaaaahhh kızzz rabbim umarım bu ay benide sevindirirInsallah ku
M bu ay senden bebisli haber bekliyorum dualarim sizlerle ben bu ay
Bence ikizler geliyorrrrKizlar cumartesi gunu sonucum 3462 cikmisti ya bu gun 13947.1 cikti nasil sizce birazdan dr a gidicem insallah goruruz
Nasip canim insallah ya kiz bende 20 binperde bekliyodum az gibi sonuc sanki canim yarin bir hafta olucak bi onceki kanla arasinda bendeki sans kimsede yok inan dr acil ameliyata gitmis muayyene olamadim eve gidiyorumBence ikizler geliyorrrr
yok kız 20000 çok ama seninki de yüksek şu an benimki şu an tahmini 3360 falan. o yüzden seninki çok yüksek ikiz benkide 3 üz dürNasip canim insallah ya kiz bende 20 binperde bekliyodum az gibi sonuc sanki canim yarin bir hafta olucak bi onceki kanla arasinda bendeki sans kimsede yok inan dr acil ameliyata gitmis muayyene olamadim eve gidiyorum
Ayin kacinda catlatma ignesi oldun sen cnmyok kız 20000 çok ama seninki de yüksek şu an benimki şu an tahmini 3360 falan. o yüzden seninki çok yüksek ikiz benkide 3 üz dür
3 mayıs ta canımAyin kacinda catlatma ignesi oldun sen cnm
27 ve 29 nisanda vurmustum canim ben3 mayıs ta canım
Hadi ya iyiji çektirmişsin buda engel oluyor bebişe ağrın mı var geçer fazla sürmez canımKizlar bugun rahim filmi cekindim tuplerim tikaliymiiisss doktor acildi dedi ama .s cok kotuyum
Nasıl yani hamilemisin yoksa adet gibi mi oldunKızlar biraz önce wc girdim iç çamaşırımda avuç içi kadar koyu kahve akıntı vardı ne oluyooooooor bana
Ya adet başlar ya onun gibi leke gibi değil hafif pıhtıda var avuç içim kadar anca hamile değilimdir yaaNasıl yani hamilemisin yoksa adet gibi mi oldun
Kan vermedin mi ?Arkadaslar bugün catlatma ignesinden sonraki 20. günüm. Adet agrilarim var ama gelemiyor bir türlü. Dün bir daha idrar testi yaptım tabikii negatif. Ee o zaman neden gelmiyor. Off ya gelse de önüme baksam artık. Böyle bisey yasayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?