• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

İdrarda görmeden gitmek istemiyorum kana. Umud etmeye devam etmek cok zor. Olmadıgı ortada :KK43:
Ama şimdi hep soru olcak kafanda ya varsa erken diye idrarda cikmadi ya diye en kesincesaret topla git kan ver varsa vardır yoksa allah büyük bidaha ki ay a inşallah pozitif

Ama şimdi hep soru olcak kafanda ya varsa erken diye idrarda cikmadi ya diye en kesincesaret topla git kan ver varsa vardır yoksa allah büyük bidaha ki ay a inşallah pozitif
Kan testini bekleme ve negatif sonucu görm cesaretim yok. Ama gidersem mutlaka haber vericem. Desteginiz icin cok teskkur ederim arkadaslar..

Nasip canim insallah ya kiz bende 20 binperde bekliyodum az gibi sonuc sanki canim yarin bir hafta olucak bi onceki kanla arasinda bendeki sans kimsede yok inan dr acil ameliyata gitmis muayyene olamadim eve gidiyorum
yok kız 20000 çok ama seninki de yüksek şu an benimki şu an tahmini 3360 falan. o yüzden seninki çok yüksek ikiz benkide 3 üz dür :KK73::KK73:

Kızlar biraz önce wc girdim iç çamaşırımda avuç içi kadar koyu kahve akıntı vardı ne oluyooooooor bana

Arkadaslar bugün catlatma ignesinden sonraki 20. günüm. Adet agrilarim var ama gelemiyor bir türlü. Dün bir daha idrar testi yaptım tabikii negatif. Ee o zaman neden gelmiyor. Off ya gelse de önüme baksam artık. Böyle bisey yasayan var mı?

Arkadaslar bugün catlatma ignesinden sonraki 20. günüm. Adet agrilarim var ama gelemiyor bir türlü. Dün bir daha idrar testi yaptım tabikii negatif. Ee o zaman neden gelmiyor. Off ya gelse de önüme baksam artık. Böyle bisey yasayan var mı?
Kan vermedin mi ?

İnşallah bebiş vardır belki testte çıkmıyordur

Back