• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Ay ben bi hamile kalsam gobek atcam yok yok gobek atmiyim zarar verir oturur rabbime sukurler ederim ya hepimiz olalim insallah yalniz ben bu cok sey yaptim tutarsa gunu gunune anlatcam size
Ahahahhhh kız sen bide bana sor çıldırırım ama aklımı başıma aldı hemen testler yapıp koşa koşa doktorlara gitmicem oturacam 3.3 aylık olana kadar evimde kendimi iyi besleyip dinlenicem sonra gider keseyide görürüm kalbinin pıt pıt atışınıda duyarım :D insan olmadıkca değerini daha iyi anlıyor...

Hadi inşallah kız bat ne zaman senin ?

Kızlar catlatma ignesinden 13gün sonra test yaptim böyle cikti. Ben ciplak gozle silik bir cizgi goruyorum ama siz bisey goruyor musunuz?Eki Görüntüle 1999505
Vallahi dikkatli bakınca çizgi var canım ama sen bekle adetin bir geçsin 3.4 gün ona göre tekrarlar kan verirsin inşallah bebişin tutunmuştur

Kızzz azından bal damlıyor ama hamile değilim maleseffff :KK43: :KK70: inşallah bu ay hamiş olurum hamile olsaydım 6 hafta olucaktı
Kız ne bileyim profildeki fotoya aldandım ondan kız inşallah allahım senin gibi isteyen herkese versin rabbim bende catlatma ignesinden sonraki 7. Günüm bakalım beklemedeyim 5 gün sonra bi teste yapcam bakalım ayyy inşallah

Ahahahhhh kız sen bide bana sor çıldırırım ama aklımı başıma aldı hemen testler yapıp koşa koşa doktorlara gitmicem oturacam 3.3 aylık olana kadar evimde kendimi iyi besleyip dinlenicem sonra gider keseyide görürüm kalbinin pıt pıt atışınıda duyarım :KK70: insan olmadıkca değerini daha iyi anlıyor...

Hadi inşallah kız bat ne zaman senin ?
Benim bat 10 haziran tatlim benim calismalar dun gece basladi paso devam bakalim ne olcak yanliz bu ay pek bi rahatim olursa olur olmazsa olmaz takyiri ilahi sonucta olmadi haziranda calisirim ha ha ha

Kız ne bileyim profildeki fotoya aldandım ondan kız inşallah allahım senin gibi isteyen herkese versin rabbim bende catlatma ignesinden sonraki 7. Günüm bakalım beklemedeyim 5 gün sonra bi teste yapcam bakalım ayyy inşallah
Resmi hamileyim sanmıştım ondan koydum geride deştirmedimm..
İnşallah hazirana hamile girerim..

İnşallah şanslı ayındasındır kızzz rabbim bebişini yollar inşallah

Benim bat 10 haziran tatlim benim calismalar dun gece basladi paso devam bakalim ne olcak yanliz bu ay pek bi rahatim olursa olur olmazsa olmaz takyiri ilahi sonucta olmadi haziranda calisirim ha ha ha
Ahahahh ilahi benimde 2 gün oldu başlayalı bat 19 inşallah bende bu ay olursa olmazsa kafasındayım ama heran olacağa tkabilirim sağım aolum belli olmuyo :D inşallah hazirana bebişli gireriz

Hayır Cnm öyle düşünme ben iğneden sonra 14.Gün yaptım idrar negatif adet günü kan verdim çok şükür hamileyim umudunu yitirme
Canım yaa tebrik ederim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.. Çok üzüldüm bu defa. Artık yoruldugumu hissediyorum. İnsallah dedigin gibidir. Adeti bekliyorum artık..

Back