• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Canım ya bir dahakinde hergün denemeyin gün aşırı olsun bence. Dr gün aşırı dedi de sen aşırı anlamış olabilir misin? Sperm kalitesi olması için 2 günde bir yazıyor her yerde. Özellikle sabahları tercih edin diyor birde
ben çalışıyorum akşamdan başka şansım yok yaaa:(

Canım ya bir dahakinde hergün denemeyin gün aşırı olsun bence. Dr gün aşırı dedi de sen aşırı anlamış olabilir misin? Sperm kalitesi olması için 2 günde bir yazıyor her yerde. Özellikle sabahları tercih edin diyor birde
Canım bana doktorum hergün gün aşırı dedi bu ay o şekilde yapmıcam ovulasyon testi sipariş edicem 1.2 güne bakalım ne olacak senin durumun nasıl kan değerleirn

Kızlar bügun test yaptırdım 0.144 iğneden sonra ki 12.günüm sizce.biliyorum negatıf ama pozitif olma ihtimali varmı sizce

Kızzz neler yapıyorum bir bilsen koltupumun yastıkları yüksek onları bile alıp koyuyorum eşim ayaklarımı kaldırıyor :KK70: heryolu denedik aldınmı sonuçları
Ayy ya ayni ben :) dünde benim eşim aynisini yaptı koltugun yastigi daha yüksek diye onu alıp gelmiş ayaklarimi tuttu kaldırdı kocalarida kendimize benzettik :KK48:

Kızzz neler yapıyorum bir bilsen koltupumun yastıkları yüksek onları bile alıp koyuyorum eşim ayaklarımı kaldırıyor :KK70: heryolu denedik aldınmı sonuçları
Haha cnm dene hepsni :)) cnm ben smdi gdyrm kan vermye intrntten ogrenrm buyk ihtml:))

Hadi hayırlısı canım daha önce hiç böyle gecikmiş miydi
Gecn ay iki hafta ama o zmn ne kssk agrdı cektm ne gogslerm agryrdu cnm hıcbrı yoktu cnn anlcn gecn ay cok takmstm kafaya ondn geckms olblr dyrm cnn bu ah ole tskmdm uzk durdm cock dusnmdm clstm bakslm hayrlısı neyse o olsn yoksada adet olem ins tek dlegm o:))

Gecn ay iki hafta ama o zmn ne kssk agrdı cektm ne gogslerm agryrdu cnm hıcbrı yoktu cnn anlcn gecn ay cok takmstm kafaya ondn geckms olblr dyrm cnn bu ah ole tskmdm uzk durdm cock dusnmdm clstm bakslm hayrlısı neyse o olsn yoksada adet olem ins tek dlegm o:))
Hadi hayırlısı canım bekliyoruz güzel haberlerini:)

Benim igneden sonraki 12. Günüm. Crione jel kullaniyorum ayrica. Progestoron iceriyor. Sanirim bu jel kaynakli feci mide bulantim var. Hakkimizda hayirlisi arkadaslar..

Back