Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Beyaz bi çizgi var sizde görücekmisiniz bakın kafayı yicem oturdum ağladım eşim acele ediyosun ağlama diyo ama vallahi beyaz çizgi var çok dikkatli bakmak gerekiyo eşim yok diyo
Canım bende göremedim negatif maalesef benimde testimde beyaz çizgi çıkmıştı ama bir gün sonra adet oldum

Hamile değilim kızlar kesinnn napayım artık rabbimin işine karışılmaz doktoru bırakıcam ben...

Hamile değilim kızlar kesinnn napayım artık rabbimin işine karışılmaz doktoru bırakıcam ben...
Canım tedaviye başlamadan önce eşin spermiogram testi yaptırsın sende hsg hormon testi felan yaptirsan daha sağlıklı olur sizin için yanlış anlama daha fazla vakit kaybetme diye söylüyorum

Cnm üzülme bende olcm belli düşün 8 yıl vocgu olmayanlr var şükret hep haline aglama cnm bdkle sabret birşyi ne kadr cok olr istersn olmz cnm o yuzdn bndn snra cnm iyi düşün cok tKma kafana

Canım benim bırakma kendini bu kadar bak Allah inancı olan bir insansın biliyorsun bazı şeyler nasip kısmet. Düşün doğacak bebşşininde bi kaderi var annesi. Onun kaderinde doğacak günü Allah tarafından yazıldı o günün gelmesini beklemekten başka çare yok. Sen yine tedbirini al doktorlar bitkisel kürler tabiki yapıcaz sonrası takdiri ilahi. Hem sen daha çok küçüksün ve hiçbir sorununuz yok en kısa zamanda gelicek. Biz sorunları olanlar napalım yaa. Öyle dişün rahatlat kendini

Canım tedaviye başlamadan önce eşin spermiogram testi yaptırsın sende hsg hormon testi felan yaptirsan daha sağlıklı olur sizin için yanlış anlama daha fazla vakit kaybetme diye söylüyorum
Her testi yaptırdık canım biz herşey temiz çıktu hsg de çektirmiştir...

Rabbim demek ki zamanı değil diyor napayım

Bi yanlış test yüzünden neler yaşadım demekki hemen test felan yapmicakmışsın adetin geçerse herşey başlıyor....

Herşey için saolun kızlar doktoru bırakmaya karar verdim rabbim vericekse yine verir nasıl olsa bir sorunumuz yok böyle seviniyorum heycanlanıyorum doktora gisip geldikce benim durumumda okup hamile kalanları duydukca , demek ki bana daha nasip değilmiş ailemi boş yere heveslendirdim...

Dün çok üzüldüm eşime de söyledim napayım doktorumada gittim kendimde birşeyler denedim çabaladım olmadı demekki rabbim zamanını günü nü bekliyor ,elbette isyan edemem rabbimin gücüne gitmesin o ne zaman verirse kabulüm bari hiç yokta her ay 700.800 hastaneye harcicama evde kendim birşeyler yapmaya çalışırım o parada cebime kalır rabbim verdi mi herşekilde veriyo dün cenaze evine gittiğim gelininde olmuyomuş doktora gitmiş 2 aşılaması tutmamış tüp bebeğe hazırlanırken kendiliğinden hamile kalmış.....

Gurban olduğum rabbim en kısa zamanda içinde bende olmak üzere isteyen herkeze nasip eylesin....

Canum benim ablamda 20 ay bebeği olmadı. Doktora gitti doktor normal yollaocuğun olamaz hatta aşılama bile zor bidaki adetinde gel tüp bebek için başlayalım dedi. O ay adet olmadı hamile kalmış. Diyo ki kendimi rahat bıraktım nasılsa olmicak tüp bebek yapcam saldım diyo hamile kaldım. Sonra ikinci bebeğine de hamile kaşmak istediğinde dedi ki benim hemen olmuyo yaş geçmeden başlayayım da ancak olur tedavi falan uygularlar. Onada ilk aydan hamile kaldı nasip işte.

Vallahi bende karar verdim bideneyi doğurayım ardından hemen yapıcam , değerini iyi anlıyoruz bu şekilde...

Rabbim büyük neler olur bilmiyorum bu ay şeker kürü ve soğan kürü ywpcam doktoru bıraktım

Vallahi bende karar verdim bideneyi doğurayım ardından hemen yapıcam , değerini iyi anlıyoruz bu şekilde...

Rabbim büyük neler olur bilmiyorum bu ay şeker kürü ve soğan kürü ywpcam doktoru bıraktım
Benimde bar 30 mayıs 2. Günü başlıcam hemen soğan kürüne. Çok hamile kalan var bunla. 15 gün kesintisiz yapılacakmış. Ramazanda da iftardan önce ve sahurdan önce içeriz olur biter.

Benimde bar 30 mayıs 2. Günü başlıcam hemen soğan kürüne. Çok hamile kalan var bunla. 15 gün kesintisiz yapılacakmış. Ramazanda da iftardan önce ve sahurdan önce içeriz olur biter.
Aynen öyle eltim 5 gün içti hamile kaldı rabbim verdimi veriyo

Bak sana şeker kürü vereyim kaynanamın akrabasının gelini öyle hamile kaldı doktorlar olmaz diyodu ona...

Hakiki zeytin yağına 15 tane küp şekeri at beklesin hergün 1 tanesini fitil koyar gibi vajinanın içine kıyup yat...

Ben denicem bu ayı sadece krlerle geçiricem bir yandan da rejim yapıcam

Aaaa bunu ilk kez duydumm şeker kürünü. Bende şu kürü öven çok duydum. Saf zeytinyağı içine 2 tane kuru incir koyuyosun 24 saat bekliyor sonra briini eşin birini sen yiyormuşsun çok meşhur bir kürmüş. Aynen diyette önemli bende yapıcam

Bu şeker kürünü yaparken zeytin yağında hergün incirde yicen tabi yumurtalıkları felan çoğaltıyo ovulasyon testi sipariş edicem

Sen ne diyorsun iğneden sonra 5.gün idrar testi yapıp pozitif diye uçan, kan testi 7.82 çıkıp, sonraki günlerde hergün idrar testi yapıp negatif sonucunu gören biriyim
Demek sende benim gibisin daanamıyorum bende ama artık öyle olmamasılazım eşim annem kaynanam boş yere ümitlendi rabbim büyük inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…