Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Kızlar nasıl birşey bekliyosunuz ağlamaklımı ağlamasızmı

Beyaz bi çizgi var kafayı yicem 10 tlye 2 tane almış sabah ilk idrarla bi tane daha yapıcam

Beyaz bi çizgi var sizde görücekmisiniz bakın kafayı yicem oturdum ağladım eşim acele ediyosun ağlama diyo ama vallahi beyaz çizgi var çok dikkatli bakmak gerekiyo eşim yok diyo

Eklentiler

• 20170519_210110-1.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 72
  • 20170519_205531-1.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 61
Beyaz bi çizgi var sizde görücekmisiniz bakın kafayı yicem oturdum ağladım eşim acele ediyosun ağlama diyo ama vallahi beyaz çizgi var çok dikkatli bakmak gerekiyo eşim yok diyo
Ben t yazan yerin en sağ tarafında beyaz bi çizgi görüyor gibiyim sanki

Kızlar certain testini almış yanlış sonuç veriyor diyorlar anlamadım

Ya zaten aşırı dikkat edince belli oluyo oda beyazımsı rengi olsa galiba birşey yok ortada sabah tekrarlicammm oy oyy nerelere gitsemde kafamı vursam

Ya zaten aşırı dikkat edince belli oluyo oda beyazımsı rengi olsa galiba birşey yok ortada sabah tekrarlicammm oy oyy nerelere gitsemde kafamı vursam
Bence kendini yıpratma bu en onemlisi diyelimki bebek yok bu hayatinin ve kadinliginin sonu degil, boyle tedaviler sonrada cevap verebiliyor....teyzem neler yapti neler en son tup bebek yaptirdi ve yine husran oldu teyzem bebegim olmiycak dedi ve noktayi koydu ve o ay hamile kaldı ... bazen tedaviler gec cevap verebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…