- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
- #1.201
İnşallah canim hadi pozitif testini bekliyoruzKendimi herşeye hazırladım canım ama pozitif yönüm daha önde olduğu için ağzıma almıyorum çokta korkuyorum negatifi görücem diye rabbim büyük ya inşallah bebişimin haberidir
Tmm cnm bnde bklyrm ckrsahmlsn kzm hdi hayrlısıEn geç 20 dk ya testi atarım eşim geliyor
Gülmeli bişey yani pozitif :)Kızlar nasıl birşey bekliyosunuz ağlamaklımı ağlamasızmı
Canım resim atar mısın bakalım bizde beyaz çizgi silik mi yaniBeyaz bi çizgi var kafayı yicem 10 tlye 2 tane almış sabah ilk idrarla bi tane daha yapıcam
Ben t yazan yerin en sağ tarafında beyaz bi çizgi görüyor gibiyim sankiBeyaz bi çizgi var sizde görücekmisiniz bakın kafayı yicem oturdum ağladım eşim acele ediyosun ağlama diyo ama vallahi beyaz çizgi var çok dikkatli bakmak gerekiyo eşim yok diyo
Canim ben bişey göremedimBeyaz bi çizgi var sizde görücekmisiniz bakın kafayı yicem oturdum ağladım eşim acele ediyosun ağlama diyo ama vallahi beyaz çizgi var çok dikkatli bakmak gerekiyo eşim yok diyo
Sen yarını bekle diğerini de sabah ilk idrarla yap canım certain bi marka mıKızlar certain testini almış yanlış sonuç veriyor diyorlar anlamadım
Daha onceki testte koyu çıkmıştı demistin sanırım...Beyaz bi çizgi var sizde görücekmisiniz bakın kafayı yicem oturdum ağladım eşim acele ediyosun ağlama diyo ama vallahi beyaz çizgi var çok dikkatli bakmak gerekiyo eşim yok diyo
EvetDaha onceki testte koyu çıkmıştı demistin sanırım...
Zamani ne zamandı? Koyu olması lazım gerekirdi sanki ama kana baktir derim
16 mayısta koyu çıktı certaine yanlış diyolar geri verip başka marka alıp sabahmı yapsam diyorumZamani ne zamandı? Koyu olması lazım gerekirdi sanki ama kana baktir derim
Kabul ederler bence eczane yakınsa hemen gidin değişin. Ama en iyisi acile gidip bi kan versen en net cevap olucak16 mayısta koyu çıktı certaine yanlış diyolar geri verip başka marka alıp sabahmı yapsam diyorum
Bence kendini yıpratma bu en onemlisi diyelimki bebek yok bu hayatinin ve kadinliginin sonu degil, boyle tedaviler sonrada cevap verebiliyor....teyzem neler yapti neler en son tup bebek yaptirdi ve yine husran oldu teyzem bebegim olmiycak dedi ve noktayi koydu ve o ay hamile kaldı ... bazen tedaviler gec cevap verebiliyorYa zaten aşırı dikkat edince belli oluyo oda beyazımsı rengi olsa galiba birşey yok ortada sabah tekrarlicammm oy oyy nerelere gitsemde kafamı vursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?