Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Saat 10 gibi başladı sanırım ara ara ağrım oluyordu 1 saattir hiç ağrı gelip gitmedi.Yarım ped anca eder tam kırmızı değil ama bilmiyorum ya pedden tam belli olmuyor fazla
Tam anlamıyorsan peceteye sil canım kanamanın rengini kolaylıkla anlarsın.inşAllah yerleşme kanamasıdır. Cünkü testin net bi şekilde pozitif ya.

Tam anlamıyorsan peceteye sil canım kanamanın rengini kolaylıkla anlarsın.inşAllah yerleşme kanamasıdır. Cünkü testin net bi şekilde pozitif ya.
Aynen öyle bariz şekilde desen ki iğnenin etkisi devam ediyor imkansız gibi birşey pazar gününki test de nerdeyse hiç çizgi yoktu...

Benimde aklım karıştı silik olsa belki olmayabilirdi ama bariz koyu inşallah bebiş vardır.

Canim hemen bir kan ver bakalım insallah pozitiftir kanda da hiç idrar testiyle uğraşma tekrar acile gidip bir kan ver bence hamilesin. Idrar testin çok belirgin.
Beni umutlandırıyosunuz kızlar bunları söyleyerek dahada seviniyorum eşim işte şuanda eve gelirken 2.3 tane test alıcak bakalım bi tanesini yaparım pozitifi görünce kanı tekrarlarım...

O testide saat 3 civarı yapmıştım

Kızlar kahve ve kırmızıya yakın kanama oluyor şuan durdu tabi bi kaç saattir yok birşey

Bak bende üzülmyrm cnm demrkki rabbimin bir bildgi var ssnde üzülme hayırlısı bölymş cnm
Elbette rabbim en iyisini bilir ama olumsuz olmasını istemiyorum eşime nasıl söylerim adet oldum herşey boşaymış diye bilmiyorum...

İnşallah boşa gitmezde herşeyin bir anlamı vardır akşamki testim olumlu olue

İnan hiç ummadgn anda gelckki böle şaşırcksn kuzm ben inanyrm bir ay ara ver cnm snra başlrsnz tekrrndn

Olumsuz sonuç alırsam heralde birdaha kk de girmem herşeyi boş veririm olumsuz sonuç almak istemiyorum artık çabalayıp çabalayıp
Evet kzm sana dedm grme buraya etklyr dyr cnm sana demştm kşke girmesydn kafandn ckartsydn konştgm cogu herkes dediki aklmdan ckarttgm zaman oldu dedi cnm anlcn bak benmde sivlcm çktı yarn olurum kesin :) kuzm sende takma kann drvmı grldmi nasl yognlaştı koyu kırmzya dönştü

Ben bu ay çok kafama taktım diğer aylar böyle değildim ki artık hemen olsun diyorum , inşallah adet değildirde bebişim tutunuyodur

bu düşünceyle bende kadınlar kulubunu bırakmıstım 2 ay. Ama o dönemdede hamile kalamadım. Kk ile alakası yok bence :)

canim bende yerleşme kanamasi gibi bizi oldu ama 7. Hafta da oldu. Koyu kahve akinti bir kez geldi
Vallahi heryerde bir umut arıyorum ya hayır olsun akşamları miğdem felan bulanıyordu en iyisi heralde test yapmak

Ben bu ay çok kafama taktım diğer aylar böyle değildim ki artık hemen olsun diyorum , inşallah adet değildirde bebişim tutunuyodur
Kuzm belkide tutnyrdr bebegn belli olmaz kırmızı deglde kahverngi seklndmi cnm o zmnsa yerlşmedr kırmızıya dönmez inş

Kuzm belkide tutnyrdr bebegn belli olmaz kırmızı deglde kahverngi seklndmi cnm o zmnsa yerlşmedr kırmızıya dönmez inş
İnşallah kahverengi ve açık kırmızı renginde dahada olmuyo leke gibi oluyor öook dua ediyprum inşallah tutunuyodur rabbim yanımızda olsun...

Bence sen yarın testi tekrarla bebiş var bence sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…