- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
- #1.161
Tam anlamıyorsan peceteye sil canım kanamanın rengini kolaylıkla anlarsın.inşAllah yerleşme kanamasıdır. Cünkü testin net bi şekilde pozitif ya.Saat 10 gibi başladı sanırım ara ara ağrım oluyordu 1 saattir hiç ağrı gelip gitmedi.Yarım ped anca eder tam kırmızı değil ama bilmiyorum ya pedden tam belli olmuyor fazla
Aynen öyle bariz şekilde desen ki iğnenin etkisi devam ediyor imkansız gibi birşey pazar gününki test de nerdeyse hiç çizgi yoktu...Tam anlamıyorsan peceteye sil canım kanamanın rengini kolaylıkla anlarsın.inşAllah yerleşme kanamasıdır. Cünkü testin net bi şekilde pozitif ya.
Canim hemen bir kan ver bakalım insallah pozitiftir kanda da hiç idrar testiyle uğraşma tekrar acile gidip bir kan ver bence hamilesin. Idrar testin çok belirgin.Salı günü yapmıştım testi
Beni umutlandırıyosunuz kızlar bunları söyleyerekCanim hemen bir kan ver bakalım insallah pozitiftir kanda da hiç idrar testiyle uğraşma tekrar acile gidip bir kan ver bence hamilesin. Idrar testin çok belirgin.
Üzlmni istmm ama dvmı glck gbi kuzm olmdı bu ayda üzlmeBir pedin yarısı anca eşim işte akşam gelirken nöbetci eczane bulup2.3 tane test alıcak bakalım
Bende öyle düşünüyorummÜzlmni istmm ama dvmı glck gbi kuzm olmdı bu ayda üzlme
Bak bende üzülmyrm cnm demrkki rabbimin bir bildgi var ssnde üzülme hayırlısı bölymş cnmBende öyle düşünüyorummeşime nasıl söylesem bilemedim yinede bir test alıp yapıcam aklımdan tamamen çıksın varsada yoksada
Elbette rabbim en iyisini bilir ama olumsuz olmasını istemiyorum eşime nasıl söylerim adet oldum herşey boşaymış diye bilmiyorum...Bak bende üzülmyrm cnm demrkki rabbimin bir bildgi var ssnde üzülme hayırlısı bölymş cnm
İnan hiç ummadgn anda gelckki böle şaşırcksn kuzm ben inanyrm bir ay ara ver cnm snra başlrsnz tekrrndnElbette rabbim en iyisini bilir ama olumsuz olmasını istemiyorum eşime nasıl söylerim adet oldum herşey boşaymış diye bilmiyorum...
İnşallah boşa gitmezde herşeyin bir anlamı vardır akşamki testim olumlu olue
Olumsuz sonuç alırsam heralde birdaha kk de girmem herşeyi boş veririm olumsuz sonuç almak istemiyorum artık çabalayıp çabalayıpİnan hiç ummadgn anda gelckki böle şaşırcksn kuzm ben inanyrm bir ay ara ver cnm snra başlrsnz tekrrndn
Evet kzm sana dedm grme buraya etklyr dyr cnm sana demştm kşke girmesydn kafandn ckartsydn konştgm cogu herkes dediki aklmdan ckarttgm zaman oldu dedi cnm anlcn bak benmde sivlcm çktı yarn olurum kesin :) kuzm sende takma kann drvmı grldmi nasl yognlaştı koyu kırmzya dönştüOlumsuz sonuç alırsam heralde birdaha kk de girmem herşeyi boş veririm olumsuz sonuç almak istemiyorum artık çabalayıp çabalayıp
Ben bu ay çok kafama taktım diğer aylar böyle değildim ki artık hemen olsun diyorum , inşallah adet değildirde bebişim tutunuyodurEvet kzm sana dedm grme buraya etklyr dyr cnm sana demştm kşke girmesydn kafandn ckartsydn konştgm cogu herkes dediki aklmdan ckarttgm zaman oldu dedi cnm anlcn bak benmde sivlcm çktı yarn olurum kesin :) kuzm sende takma kann drvmı grldmi nasl yognlaştı koyu kırmzya dönştü
bu düşünceyle bende kadınlar kulubunu bırakmıstım 2 ay. Ama o dönemdede hamile kalamadım. Kk ile alakası yok bence :)Evet kzm sana dedm grme buraya etklyr dyr cnm sana demştm kşke girmesydn kafandn ckartsydn konştgm cogu herkes dediki aklmdan ckarttgm zaman oldu dedi cnm anlcn bak benmde sivlcm çktı yarn olurum kesin :) kuzm sende takma kann drvmı grldmi nasl yognlaştı koyu kırmzya dönştü
canim bende yerleşme kanamasi gibi bizi oldu ama 7. Hafta da oldu. Koyu kahve akinti bir kez geldiCanım sen ilk gebeliğinde yerleşme kanaması felan yaşamışmıydın ?
Vallahi heryerde bir umut arıyorum ya hayır olsun akşamları miğdem felan bulanıyordu en iyisi heralde test yapmakcanim bende yerleşme kanamasi gibi bizi oldu ama 7. Hafta da oldu. Koyu kahve akinti bir kez geldi
Kuzm belkide tutnyrdr bebegn belli olmaz kırmızı deglde kahverngi seklndmi cnm o zmnsa yerlşmedr kırmızıya dönmez inşBen bu ay çok kafama taktım diğer aylar böyle değildim ki artık hemen olsun diyorum , inşallah adet değildirde bebişim tutunuyodur
Xnm benimde koyu kahve geldi yadn bat ama dünki testte ckmadı cnm yacanim bende yerleşme kanamasi gibi bizi oldu ama 7. Hafta da oldu. Koyu kahve akinti bir kez geldi
Cnm ben tek kk demyrm yani aklndan ckartn düşnmyn başka syle ugrşn demek istedmbu düşünceyle bende kadınlar kulubunu bırakmıstım 2 ay. Ama o dönemdede hamile kalamadım. Kk ile alakası yok bence :)
İnşallah kahverengi ve açık kırmızı renginde dahada olmuyo leke gibi oluyor öook dua ediyprum inşallah tutunuyodur rabbim yanımızda olsun...Kuzm belkide tutnyrdr bebegn belli olmaz kırmızı deglde kahverngi seklndmi cnm o zmnsa yerlşmedr kırmızıya dönmez inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?