Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Canim uzulme bol bol dua et inan bende sana durmadan dua ediyorum insallah olur olmazsada cok fazla uzulme rabbim zamanini bilir elbet 4 cu senem bitti evliligimde 4 cu hamileligim ama hic yasayan evladim yok genede sukur ediyorum rabbim den ne gelirse basim ustune

İnsan yinede üzülüyo bu 3.oldu tam sevindim ertesi gün üzüldüm hep öyle oldu yoruluyo insan böyleliklede rabbim büyük ya inşallah yerleşme kanamasıdır...

Dualarınız için teşekkür ederim vallahi rabbim inşallah bebişini kucağına almayı nasip eyler

Canım benim üzülme. Ben sandım ki sen kan testi yaptırmıştın. Sadece gebelik testi mi yaptın

İnşallah canım. Yat uzan hep dinlen. Güzel haberler al inşallah
Köydwydim evime gidiyorum şimdi elimden geldiğince dinlendim dün adet günümdü ohh dedim geçti rahatladım ama bugün bu durumdayım inşallah bebiş tutunduğu içindir

Kız sabah wc gittim 9.30 gibiydi hemen sana yazdım zaten beyaz bi bezle yokladım leke vardı ped koydum hemen ve geliyooooooor.....

Kimseyede söyleyemedimm çok kötüyüm ya of
Şaka yapıyosunnnn deme ama idrrda cktıı yoksa kmyasal mı oldu kuzum yaaa off brn daha cok üzüldn senn için ya oldn mu adett

Şaka yapıyosunnnn deme ama idrrda cktıı yoksa kmyasal mı oldu kuzum yaaa off brn daha cok üzüldn senn için ya oldn mu adett
Kimyasal felan olsa direk kanda çıkıyor bir kimyasal geçirdim ben ....Acilemi gitsem eşim gelince

Eklentiler

• 20170516_160227-2.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 20170516_160227-1.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 50
Baya pozitif bu yaa . Keşke direk kan verseydin.kanaman nasıl rengi yogunluğu??
Saat 10 gibi başladı sanırım ara ara ağrım oluyordu 1 saattir hiç ağrı gelip gitmedi.Yarım ped anca eder tam kırmızı değil ama bilmiyorum ya pedden tam belli olmuyor fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…