- 13 Şubat 2016
- 131
- 94
- 98
- 30
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
- #1.141
İnsan yinede üzülüyo bu 3.oldu tam sevindim ertesi gün üzüldüm hep öyle oldu yoruluyo insan böyleliklede rabbim büyük ya inşallah yerleşme kanamasıdır...Canim uzulme bol bol dua et inan bende sana durmadan dua ediyorum insallah olur olmazsada cok fazla uzulme rabbim zamanini bilir elbet 4 cu senem bitti evliligimde 4 cu hamileligim ama hic yasayan evladim yok genede sukur ediyorum rabbim den ne gelirse basim ustune
Canım benim üzülme. Ben sandım ki sen kan testi yaptırmıştın. Sadece gebelik testi mi yaptınİnsan yinede üzülüyo bu 3.oldu tam sevindim ertesi gün üzüldüm hep öyle oldu yoruluyo insan böyleliklede rabbim büyük ya inşallah yerleşme kanamasıdır...
Dualarınız için teşekkür ederim vallahi rabbim inşallah bebişini kucağına almayı nasip eyler
Evet bakalım hayırlısı inşallah yerleşme kanamasıdır rabbim büyükCanım benim üzülme. Ben sandım ki sen kan testi yaptırmıştın. Sadece gebelik testi mi yaptın
İnşallah canım. Yat uzan hep dinlen. Güzel haberler al inşallahEvet bakalım hayırlısı inşallah yerleşme kanamasıdır rabbim büyük
Köydwydim evime gidiyorum şimdi elimden geldiğince dinlendim dün adet günümdü ohh dedim geçti rahatladım ama bugün bu durumdayım inşallah bebiş tutunduğu içindirİnşallah canım. Yat uzan hep dinlen. Güzel haberler al inşallah
İnşallah canım dualarımız seninleKöydwydim evime gidiyorum şimdi elimden geldiğince dinlendim dün adet günümdü ohh dedim geçti rahatladım ama bugün bu durumdayım inşallah bebiş tutunduğu içindir
Saolasın canım allah razı olsunnİnşallah canım dualarımız seninle
Canım sen ilk gebeliğinde yerleşme kanaması felan yaşamışmıydın ?Ya rabis sikma canini belki kesilir yerleşmedir
Şaka yapıyosunnnn deme ama idrrda cktıı yoksa kmyasal mı oldu kuzum yaaa off brn daha cok üzüldn senn için ya oldn mu adettKız sabah wc gittim 9.30 gibiydi hemen sana yazdım zaten beyaz bi bezle yokladım leke vardı ped koydum hemen ve geliyooooooor.....
Kimseyede söyleyemedimm çok kötüyüm ya of
Kimyasal felan olsa direk kanda çıkıyor bir kimyasal geçirdim ben ....Acilemi gitsem eşim gelinceŞaka yapıyosunnnn deme ama idrrda cktıı yoksa kmyasal mı oldu kuzum yaaa off brn daha cok üzüldn senn için ya oldn mu adett
Git cnm yada nasl prki yoglnlguKimyasal felan olsa direk kanda çıkıyor bir kimyasal geçirdim ben ....Acilemi gitsem eşim gelince
Bir pedin yarısı anca eşim işte akşam gelirken nöbetci eczane bulup2.3 tane test alıcak bakalımGit cnm yada nasl prki yoglnlgu
İdrar testinden sonra kan vermışmıydın kanda gebe oldugun cıkmışmıydı?? Kimyasalı ne zaman geçirdin. Gecen ay falan mı?Bir pedin yarısı anca eşim işte akşam gelirken nöbetci eczane bulup2.3 tane test alıcak bakalım
10 ay oluyor kimyasal gebelik olalı , kanda çıkmadı idrarda çıktıİdrar testinden sonra kan vermışmıydın kanda gebe oldugun cıkmışmıydı?? Kimyasalı ne zaman geçirdin. Gecen ay falan mı?
Salı günü yapmıştım testiİdrar testinden sonra kan vermışmıydın kanda gebe oldugun cıkmışmıydı?? Kimyasalı ne zaman geçirdin. Gecen ay falan mı?
Sana tavsiyem eşinde sperm testi vermedoyse versin. Benımde bi kimyasalım var10 ay oluyor kimyasal gebelik olalı , kanda çıkmadı idrarda çıktı
Verdi canım eşimde de hiçbir sorun çıkmadı allaha şükürSana tavsiyem eşinde sperm testi vermedoyse versin. Benımde bi kimyasalım var
Baya pozitif bu yaa . Keşke direk kan verseydin.kanaman nasıl rengi yogunluğu??Salı günü yapmıştım testi
Saat 10 gibi başladı sanırım ara ara ağrım oluyordu 1 saattir hiç ağrı gelip gitmedi.Yarım ped anca eder tam kırmızı değil ama bilmiyorum ya pedden tam belli olmuyor fazlaBaya pozitif bu yaa . Keşke direk kan verseydin.kanaman nasıl rengi yogunluğu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?