- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
Biz günümüz gelene kadar bekleyelim yoksa olmicak böylebuda olmadı yani. beklicez kardeş artık mecbur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz günümüz gelene kadar bekleyelim yoksa olmicak böylebuda olmadı yani. beklicez kardeş artık mecbur.
aynen canımBiz günümüz gelene kadar bekleyelim yoksa olmicak böyle
Birşey olmaz git canım bende bazen bir iki gün oynamayla gittimKizlar benim klomen persembe gunu bitti cuma doktora giitim pazartesi yine gel dedi ama gidemedimbasi nedenlerden dolayi bugun de doktorun muayene gunu degil yarin gitsem gec kalmis olur muyum ki
Simdi gidince igne mi yapcak ki ? Bugun sol kasigimdaki agri sıklasti belimde de hafif agrilar varBirşey olmaz git canım bende bazen bir iki gün oynamayla gittim
Canım iğne yapmıyor doktorlar alttan muane ediyor ona göre ya klomene devam yada çatlatma iğnesi diyecek yarın kesin git daha da uzamasınSimdi gidince igne mi yapcak ki ? Bugun sol kasigimdaki agri sıklasti belimde de hafif agrilar var
Tamam canim gidecegim insallahCanım iğne yapmıyor doktorlar alttan muane ediyor ona göre ya klomene devam yada çatlatma iğnesi diyecek yarın kesin git daha da uzamasın
Hadi hayırlısıTamam canim gidecegim insallah
Vaaaaayyyy çizgi çıkmış kaçıncı günündü bugüntest yaptım bu gün kızlar :)))
27 si ve 29 unda iğnemi vurunmuştum canım dünde kan değerim 21 di bu gün kan vermedim ayın 15 ine kadar bekliycem test yaptım çıktı çokk şükürrr :)Vaaaaayyyy çizgi çıkmış kaçıncı günündü bugün
İnşallah hamilesindir birde yarın dene ki iğnenin etkisinin geçtiğinden emin ol27 si ve 29 unda iğnemi vurunmuştum canım dünde kan değerim 21 di bu gün kan vermedim ayın 15 ine kadar bekliycem test yaptım çıktı çokk şükürrr :)
Var var inşallah yarın koyulaşır böyle daha net duruyobu da testin kapalı hali var demi canım yaa
aminn canımm inş darısı başınaİnşallaaaahhhhhh hayırlı olsunnnn daim olsun darısı bana olsun
İnşallah canım erken hamilelik testi al cuma günü unutma şimdiden c.tesi bulamayız belki dedim.Senin 11.günün dü diğmi bugümaminn canımm inş darısı başına