- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Demek ki erken büyüyor bu sefer geçen ay benim de öyle erkenden agrilarim başlamıştı. İnsallah kaliteli olur da geçen ay da büyüdü ama hiçbirimizin olmadıKizlar bugn klomenin 6.gunundeym yarn son normalde bende bittikten sonra kasik agrisi olurdu ama bu ay simdiden basladi acaba yumurtalarm erkenmj buyuyor @Gelincik78 M muallimcicek @Kardelen060492
Ataklarimi atlattim vallahi agzima bile surmuyorum sekerDemek ki erken büyüyor bu sefer geçen ay benim de öyle erkenden agrilarim başlamıştı. İnsallah kaliteli olur da geçen ay da büyüdü ama hiçbirimizin olmadıspor yapıyor musun tekrar tatlıyı bıraktın inşallah :)
Ben de bir haftadir tekrar başladım spora 54 kiloyum 52 olamam gerekiyor . Ama büyük ihtimal cuma günü çatlama iğnesi olur. İgneden sonra bırakıyorum sporu 4 gün içinde iki kilo vermem lazım :)Ataklarimi atlattim vallahi agzima bile surmuyorum seker. Verdigim kilolari geri alicam diye korktum baya biraktim sporu yapamadim bu ay çok duzenli yuruyus falan yaptim sadece.. ya yumurta kaliteli sperm iyi niye bulusmaz bunlar anlamiyorum zamani var iste
Evet yaa eşimle biz de durmadan bunu soruyoruz olmaması icin sebep neydi acaba sperm de sıkıntı yok iki de yumurta oldu çatlama iğnesi de çok oldu nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorumAtaklarimi atlattim vallahi agzima bile surmuyorum seker. Verdigim kilolari geri alicam diye korktum baya biraktim sporu yapamadim bu ay çok duzenli yuruyus falan yaptim sadece.. ya yumurta kaliteli sperm iyi niye bulusmaz bunlar anlamiyorum zamani var iste
Boyun kacti canm seninBen de bir haftadir tekrar başladım spora 54 kiloyum 52 olamam gerekiyor . Ama büyük ihtimal cuma günü çatlama iğnesi olur. İgneden sonra bırakıyorum sporu 4 gün içinde iki kilo vermem lazım :)
Vakti degil sanirim dogurdu vallahi benle bir gebelik dusunen 2 arkadaşimEvet yaa eşimle biz de durmadan bunu soruyoruz olmaması icin sebep neydi acaba sperm de sıkıntı yok iki de yumurta oldu çatlama iğnesi de çok oldu nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum
1.58 ya da biiraz daha az olabilir. geçen ay hatırlıyorum sen de zayıflamaya çalışıyordun. Bende de polikistik var. 60 kiloydum iki ay önceBoyun kacti canm senin
Ben 65kiloydum canm 57ye dustum simdi 57-58 arasi gidip geliyorum 160 boyum 53e dusmek istiyorum ama takili kaldi kilom bence boyuna gore kilon cok cok iyi senin1.58 ya da biiraz daha az olabilir. geçen ay hatırlıyorum sen de zayıflamaya çalışıyordun. Bende de polikistik var. 60 kiloydum iki ay önce
Aynen benim de arkadaşım geçen haftalar doğurdu. Onda da polikistik vardı . Kısmet demek ki zamanımız var . Ama inşallah bu zaman artık çok yakın olur hepimiz için. 3,5 yıllık evliyim 1,5 yılı geçti olmuyor. 27 yaşındayımVakti degil sanirim dogurdu vallahi benle bir gebelik dusunen 2 arkadaşimbizimde vaktimiz var sabredicez de sebretmek cok zor
Evet pcos bas belasi1.58 ya da biiraz daha az olabilir. geçen ay hatırlıyorum sen de zayıflamaya çalışıyordun. Bende de polikistik var. 60 kiloydum iki ay önce
Bende 25yasindaym 2 yillik evlym agustosta 1 yil olacak cocuk isteyeli ama tabi pcos oldugumu 4ay once falan ogrendim yaAynen benim de arkadaşım geçen haftalar doğurdu. Onda da polikistik vardı . Kısmet demek ki zamanımız var . Ama inşallah bu zaman artık çok yakın olur hepimiz için. 3,5 yıllık evliyim 1,5 yılı geçti olmuyor. 27 yaşındayım
Suan gebelik düşünmesem hiç uğraşmam ama polikistik olunca ne kadar zayıflasam o kadar iyi. 6 kilo verdim neredeyse ama bir türlü göbek gitmiyor. Günlük en az 10 bin adım atıyorum. 1,2 saat evde egzersiz özellikle göbek egzersizi ama gitmiyor polikistikten dolayıBen 65kiloydum canm 57ye dustum simdi 57-58 arasi gidip geliyorum 160 boyum 53e dusmek istiyorum ama takili kaldi kilom bence boyuna gore kilon cok cok iyi senin
İkimizin de bu ay ikinci çatlama iğnesi olacak inşallah tutar bu sefer. Gelecek ay eşimden ayrı olacağım. O zaman da belki Hayit suyu kullanırım.Bende 25yasindaym 2 yillik evlym agustosta 1 yil olacak cocuk isteyeli ama tabi pcos oldugumu 4ay once falan ogrendim ya
Benmde ayni bel cevrem baya farketti ama hala daha var hayatta gitmezSuan gebelik düşünmesem hiç uğraşmam ama polikistik olunca ne kadar zayıflasam o kadar iyi. 6 kilo verdim neredeyse ama bir türlü göbek gitmiyor. Günlük en az 10 bin adım atıyorum. 1,2 saat evde egzersiz özellikle göbek egzersizi ama gitmiyor polikistikten dolayı
İnsallah insallah son kotrolumde doktor nasil gebelik olmaz bu sartlarda sasirdim eger 1-2ay daha olmazsa rahim filmi cekicem dedi moralim bozuldu acaba tuplermde bi sorun var diyeİkimizin de bu ay ikinci çatlama iğnesi olacak inşallah tutar bu sefer. Gelecek ay eşimden ayrı olacağım. O zaman da belki Hayit suyu kullanırım.
Canm ben hayit almistim kullanicaktim sonra Saracoglunun bayisiyle gorustum hayit fsh simintisi olanlar icin dedi menapoza girmeyi onlemek icin dedi pcos hastalarina testere disli aslan pencesi civan percemi oneriyoruz dedi ben onlari kullandimİkimizin de bu ay ikinci çatlama iğnesi olacak inşallah tutar bu sefer. Gelecek ay eşimden ayrı olacağım. O zaman da belki Hayit suyu kullanırım.
Benim de aklımda gelecek ay onu da düşünüyorum eğer tüplerde sıkıntı varsa boşu boşuna uğraşıyoruz demektir. Bence gelecek ay bile düşünebilirsin en azından icin rahat olsun eğer sıkıntı varsa ona göre başka tedaviye geçersinİnsallah insallah son kotrolumde doktor nasil gebelik olmaz bu sartlarda sasirdim eger 1-2ay daha olmazsa rahim filmi cekicem dedi moralim bozuldu acaba tuplermde bi sorun var diye
Evet bu ay olmazsa cekelim dicem vakit kaybi dedigin gibi hem hsg gebelik sansini baya arttiriyomuş rahmi tupleri daha iyi hale getiriyormusBenim de aklımda gelecek ay onu da düşünüyorum eğer tüplerde sıkıntı varsa boşu boşuna uğraşıyoruz demektir. Bence gelecek ay bile düşünebilirsin en azından icin rahat olsun eğer sıkıntı varsa ona göre başka tedaviye geçersin
Öyle mi o zaman ben de onlardan alayım. Bir ay ilaç kullanmayacağım en azından boş durmam bitkisel bir şeyler denerim. Adetin üçüncü gününden sonra dört gün sabah soğan suyu akşam maydonoz suyu içtim polikistiği biraz azaltsın diye. Bir haftadır da hakiki acı bal yiyorum belki yumurtayı kaliteli yapar diyeCanm ben hayit almistim kullanicaktim sonra Saracoglunun bayisiyle gorustum hayit fsh simintisi olanlar icin dedi menapoza girmeyi onlemek icin dedi pcos hastalarina testere disli aslan pencesi civan percemi oneriyoruz dedi ben onlari kullandim
Bana doktor geçen ay direk önce rahim filmi cekelim dedi ben de bir iki ay ilaç tedavisi istiyorum dedim. Yoksa çatlama iğnesine falan başlamadan film çekilecektiEvet bu ay olmazsa cekelim dicem vakit kaybi dedigin gibi hem hsg gebelik sansini baya arttiriyomuş rahmi tupleri daha iyi hale getiriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?