Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Gecen ayda adetn dördüncü gnü basladm bes gün kullan gel dedi bu ayda yne bes gün kullan del dedi ama gecen ay dördüncü gnü basladm bu ay ikinci gün
Anladim canm demekki siki takip ediyor ne guzel.. hemen tup bebek getrme aklina asilama tutacak belki bilemezsin

Ben dahileye gittim troitlerin normal olduğunu söyledi ama Demir eksikliği varmış. D vitamini ve Demir hapı verdi onlara başladım. Adetin beşinci günü yanı salı günü femaraya başladım günde iki kere. Ayın 19 da kontrole çağırdı cuma günü yanı adetin 15. günü oluyor. Devlet hastanesine gidiyorum bu sefer sizce geç değil mi 15. Gün acaba Çarşamba mi gitsem

Mayıs ayında adetin 12. Günü 16 mm ve 20 mm iki yumurtam olmuştu. Özel hastaneye gidiyordum . 12. Gün çatlama iğnesini vurdu. Bu sefer 15. Günü gidersem geç olur mu kiste dönüşür mü acaba randevuyu da 15. Güne aldım.

Hiç bilemedm ki yaa genelde 14. 15. Gnü baslıyo catlama diye biliyorum özellerde ilaçla geliştikleri icn mi acaba erken erken cağırıyolar bu bnm fikrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…