- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Bnde aşılama olck bu ay bkalm ne olckİyiyim cnaım bende klomen ve femeraya başladımiçiyorum öyle sen napıyosun
Ben adetn 7. Gnü cagırmş oluyo o zmnAdetin 12.gunu kontrole gitmis oluyorum
Adetin 7.gunu cok erken ama niye cagirdiki gerci asilamada proseduru bilmiyorumBen adetn 7. Gnü cagırmş oluyo o zmn
İnsallah tutar ilk seferdeBnde aşılama olck bu ay bkalm ne olck
Gecen ayda adetn dördüncü gnü basladm bes gün kullan gel dedi bu ayda yne bes gün kullan del dedi ama gecen ay dördüncü gnü basladm bu ay ikinci günBnu ne kdr istiyorum bi bilsen tup bebek aşamaları cpk dha zor
Anladim canm demekki siki takip ediyor ne guzel.. hemen tup bebek getrme aklina asilama tutacak belki bilemezsinGecen ayda adetn dördüncü gnü basladm bes gün kullan gel dedi bu ayda yne bes gün kullan del dedi ama gecen ay dördüncü gnü basladm bu ay ikinci gün
Etrafımdan duydugum kadariyla aşılamada yumurtaların büyümesini daha sık kontrol ediyorlarmışGecen ayda adetn dördüncü gnü basladm bes gün kullan gel dedi bu ayda yne bes gün kullan del dedi ama gecen ay dördüncü gnü basladm bu ay ikinci gün
Anladm. Yaa ins olurEtrafımdan duydugum kadariyla aşılamada yumurtaların büyümesini daha sık kontrol ediyorlarmış
Benimkide 17sindeeee17sinde canim
İnsallahhh canmAnladm. Yaa ins olur
Hadi bakaliim hayirlisiiiBenimkide 17sindeeee
Hiç bilemedm ki yaa genelde 14. 15. Gnü baslıyo catlama diye biliyorum özellerde ilaçla geliştikleri icn mi acaba erken erken cağırıyolar bu bnm fikrmMayıs ayında adetin 12. Günü 16 mm ve 20 mm iki yumurtam olmuştu. Özel hastaneye gidiyordum . 12. Gün çatlama iğnesini vurdu. Bu sefer 15. Günü gidersem geç olur mu kiste dönüşür mü acaba randevuyu da 15. Güne aldım.
Bilemedm ki yaa smdiKizlar bugn klomenin 6.gunundeym yarn son normalde bende bittikten sonra kasik agrisi olurdu ama bu ay simdiden basladi acaba yumurtalarm erkenmj buyuyorGelincik78 M muallimcicek Kardelen060492
Bende 5.günündeyim. Bende de oluyor ağrı canımKizlar bugn klomenin 6.gunundeym yarn son normalde bende bittikten sonra kasik agrisi olurdu ama bu ay simdiden basladi acaba yumurtalarm erkenmj buyuyorGelincik78 M muallimcicek Kardelen060492
Tamam o zaman canm etki ettigini gosterir sanirim bu da buna da sukurBende 5.günündeyim. Bende de oluyor ağrı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?