- 25 Nisan 2020
- 24
- 8
- 1
Dikkat etmek lazım canım Rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasınAminn. Aslında kendimi bu sürece hazır hissederek başladım bu uygulama yöntemine ama şuan hem ruhen hem fiziken sarsıldığımı farkettim. Resmen iki göğsümün arası sıkışıyor internetten bi ufak araştırma yaptım iğne etkisi olabilir diyor. Tırstım yani aman canımı sokakta mı buldum ya
Ben daha yarin oglen yapicam ignemi o kadar yan etki yapiyormu yaKizlar merhaba bende 9 gun once igne vuruldum ilk gunler cok zordu ates basmasi kasik agrisi tabi bunlar igne etkisi gecti ama şimdi beklemedeyim sizde durumlar ne
Bnde yapti canm herkeste degisiyorBen daha yarin oglen yapicam ignemi o kadar yan etki yapiyormu ya
Pozitif mi durumArkadaşlar bende5 mayısta iğne vuruldum 14 gün geçmesini bekliyorum benım belırtılerım karın alt kısmın aşırı bişişlik kilo aldım anıden 1.5 kilo kadar ve şişim vcüdum resmen şiş vesol ve sağ memeye inen mavi mavi yeşil gözle görülür damarlar cktı sırt ve ara ara kasık agrıları batmalar adet günümde bgun olmam getekti olmadım bu tarz belirtiler yaşayan var mı o mavi damarlşma ne öyle
Bnde dün oldm iğnemi. Şimdilik birsey ykBen daha yarin oglen yapicam ignemi o kadar yan etki yapiyormu ya
malesef cnm ilk ke z bu tedavi uygulandı, malesf adet oldumPozitif mi durum
Hadi yaa üzüldm bnde ilk dega tedvye klomen+ catlatmayla basladm dün oldm iğnemi bu gece ilişki önerdi doktr asırı karnm agryo normal mimalesef cnm ilk ke z bu tedavi uygulandı, malesf adet oldum
Gün aşırı konusunda bende muammayok bende karın ağrısı olmadı karın şişliği oldu epey gözle görülürbi sekılde gün aşırımı ilişki önerdi
Evet bakaşm hyrlısıyla oluverse biyok söyle çatlatma ıgnesı 36 saat sonrası ılıskı sonra 1 gun boş sonra yine o haftayı iyi degerlendirin diyelim ki bgun vurulmus olsa mesela cuma aksamı ılıskı pazar salı perş öyle demek bı dolu bır boş ok!
İnsallahhayırlısı cok cok dua oldu sonrasında mübarek günlerdeyiz.. inşallah tutar
Kahverengi akıntı derken, regl olmadınız mı? Regl olmadan tekrar klomene başlamıyor diye biliyorum ben ama..Mayısın 2 de oldum catlatma ignesı ama Pazartesi gununden beri kahverengi akıntım var kan verdım ama negatıf cıktı yarın klomene ve ostrofeme baslıcam
Yani işine karışmak gibi olmasın ama tam anlamıyla adetlenmediysen sökülmediyse yani Bi bekle derim ben ne olur ne olmaz tam adet olunca da 3.gün başlarsın ilacı içmeye benceLekelendım gün doktora gittim test yaptı utrasondan baktı dedı gebelık yok adet oluyosun 3 gunu klomene basla dedi ama ben adet olmadı lekelenmelerım oldı sadece bilmiyorum napım acaba stresten mi böle oldu yada gec döllenmemi gebelikmi bilmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?