Mayıs anneleri'nin ilk bebişi artık aramızda:))

allah analı babalı büyütsün.evlatlarımız vatana millete bize hayırlı evlat olsun inş.darısı hayırlısıyla bizim başımıza

allah analı babalı büyütsün güzel günlerini göstersin size inşalllaaaahhh

Ayperincim seni gordugume cok sevindim.Gozun aydin ..Allah anali babali buyutmek nasip etsin kiizni....Durumu nasil,emziriyor musun?Bak bende seni takip ettim gordun mu? :teytey:

Kizlar ,ikinci mayis annesi olmakda bana kismetmis....

Gecen hafta yasadiklarimi az cok biliyorsunuz.Sancilarim artik dayanilmaz olmustu ve bebekde donmedigi icin sezeryan ihtimali kesinlesmisti bizim icin .Buna ragmen drum gobegimden su almakta israr etti bebegin cigerlerinin tam gelisip gelismediginden emin olmamiz gerek dedi ve yapilan tum kontrollerden sonra 18 nisan cuma gunu sabah erkenden sezeyan icin hasatneye yattim.Benim bebekligimden beri penisiline allerjim var.Dosyalarimda da bu yazilidir.Yapilan testlerden sonra nasil bir anesstezi istedigim soruldu.Eger belden epidural olursam cocugumu hemen gorecegim ,diger turlu cocugunda benimle bir uyusacagi kendine gelmesinin zaman alacagi soylendi.Ilk dogumumda da epidural almistim ve problem olmamisti.Peki dedim.Hemen igneden sonra zaten uyusmaya basladim ve sezryan islemi basladi.Esim yanimda oturuyo rahat rahat ahic bir sey duymadan konusuyoruzYaklasik 20 dk sonunda KAYRA ADA saat 11 45 de dunyaya geldi.Ama buradaki terim yerindeyse gerizekali dr lar o sirada benim penisilin allerjimi unutup bana penisilin verdikleri icin bebegim dunyaya merhaba dedigi anda tam bana uzattiklari sirada benim once yuuzm morarmaya baslamis esimin dedigine gore,sonra cigerlerim ve kalbim uyusmaya basladi nefesim kesildi.Inanin bebegimle goz gozeyim ama benim nefes gitti sadece gozumle esime isaret edebildim.O arada allahtan farkettilerde maskeler serum falan biraz acilmisim .ama 24 saatten fazla uyuttular.Zaten kayrayi da kuveze almislar seker ciktigi icin .Ilk gunler kizimla gorusemedik.

Sonrasinda da bobreklerinin bgelismedigini,yeterince yemedigi icinde idraryapamdigini ve sariligi oldugunu soylediler.Hastanede benim tansiyon sorunum yuuznden 5gun kladim .su an ben evimdeyim ama bebegim hastanede birbirimize kavusacagimiz gunu bekliyoruz..Bu arada mercenda beni cok ozlemis,kucagim agelmek istiyor ama ahhhhh su dikisler.Iki cocugum icinde birsey yapamiyorum.Gogsumden suan sut siziyor ama bebegim ememiyor bile.....

Gecen hafta yasadiklarimi az cok biliyorsunuz.Sancilarim artik dayanilmaz olmustu ve bebekde donmedigi icin sezeryan ihtimali kesinlesmisti bizim icin .Buna ragmen drum gobegimden su almakta israr etti bebegin cigerlerinin tam gelisip gelismediginden emin olmamiz gerek dedi ve yapilan tum kontrollerden sonra 18 nisan cuma gunu sabah erkenden sezeyan icin hasatneye yattim.Benim bebekligimden beri penisiline allerjim var.Dosyalarimda da bu yazilidir.Yapilan testlerden sonra nasil bir anesstezi istedigim soruldu.Eger belden epidural olursam cocugumu hemen gorecegim ,diger turlu cocugunda benimle bir uyusacagi kendine gelmesinin zaman alacagi soylendi.Ilk dogumumda da epidural almistim ve problem olmamisti.Peki dedim.Hemen igneden sonra zaten uyusmaya basladim ve sezryan islemi basladi.Esim yanimda oturuyo rahat rahat ahic bir sey duymadan konusuyoruzYaklasik 20 dk sonunda KAYRA ADA saat 11 45 de dunyaya geldi.Ama buradaki terim yerindeyse gerizekali dr lar o sirada benim penisilin allerjimi unutup bana penisilin verdikleri icin bebegim dunyaya merhaba dedigi anda tam bana uzattiklari sirada benim once yuuzm morarmaya baslamis esimin dedigine gore,sonra cigerlerim ve kalbim uyusmaya basladi nefesim kesildi.Inanin bebegimle goz gozeyim ama benim nefes gitti sadece gozumle esime isaret edebildim.O arada allahtan farkettilerde maskeler serum falan biraz acilmisim .ama 24 saatten fazla uyuttular.Zaten kayrayi da kuveze almislar seker ciktigi icin .Ilk gunler kizimla gorusemedik.

Sonrasinda da bobreklerinin bgelismedigini,yeterince yemedigi icinde idraryapamdigini ve sariligi oldugunu soylediler.Hastanede benim tansiyon sorunum yuuznden 5gun kladim .su an ben evimdeyim ama bebegim hastanede birbirimize kavusacagimiz gunu bekliyoruz..Bu arada mercenda beni cok ozlemis,kucagim agelmek istiyor ama ahhhhh su dikisler.Iki cocugum icinde birsey yapamiyorum.Gogsumden suan sut siziyor ama bebegim ememiyor bile.....

canım ya çok üzüldüm:1no2: yaşadığın talihsizliklere çok şükür sende kızsında kurtulmuşsunuz buna sevinelim canım çok kötü riskli bir hamilellik atlattın çok şükür geçti
kayranda inş hemencik yenına gelcek üzülme bak sütün kesilir
kıyamam ya ben ona hem şeker çıkmış hem böbrek sonrada saRılık canım ya atlatacak senin güçlü kızın merak etme
canım bir kurban kestir tüm kaza bela hastalık üzerinden geçsin diye bir tavsiyem olcak da onu nasıl yaparsınız orda bilmiyorum:uhm:
benim adağım var sağ sağlim kurtulalım kurban kesecez allahın izniyle

Canim sagol ya, kizim hayirlisiyla gelsin dedigin gibi kurban adagim var.bir de burada camimiz var orada yemek vermeyi dusunuyoruz.hem mevlid gibi hemde o gun ismini okuturuz ezanla dedik ...Ah gizemcim ya kizim bi gelse ah bi gelse nasil koklayacagim onu doya doya.boylesi dah zor icerdeyken beklemek zor gibi geliyo ama daha kokusu duymamissin farketmiyo ama o kokuyu duyunca burnumdan gitmiyor o cennet kokusu.doya doya sarilip koklayamdim bile

ay canım allah yavrunu sana bağışlasın gelecek inş sağ sağlim canım arkadaşım allah bebeğine uzun güzel ömürler versin inş en yakın zamanda kayram kollarımda diyecen bizlere

ayperin allah bebişinede sanada uzun ömürler versin sağlıkla inşallah ikinizide çok öpüyorumm darısı başımıza.

gözünaydın yavruna ve sana mutlu bir ömür diliyorum vede çok geçmiş olsun epey sorun yaşamıssın ama ikinizde cok şükür iyisiniz şimdi

canım allah yavrunu sana bağışlasın gelecek inş sağ sağlim allah bebeğine uzun güzel ömürler versin inş en yakın zamanda kayra yıda alırsın kollarına sen yeterki canını sıkma moralini bozma mercancım

canım bebegin hayırlı ugurlu olsun size ve sizi sevenlere şans talih getirsin evinize bereket ve bolluklar getirsin hem bu dünyada hemde öbür dünyada size hayırlar getirsin güneş gibi dogsun kutlarım tebrikler saglıkla buyut inşaallah allah ömrüne ve ömrünüze bereket versin amin

mercancım başına gelenleri şimdi okudum canım, gerçekten çok üzüldüm ama çok şükür artık bebişine kavuştun ve bir haftayı bile tamamladın..mercan ve kayra ile yeni bir dönem başladı senin için. Allah bize de nasip etsin, dikişlerin de bir an önce iyileşir eski sağlığına kavuşursun inşllah...

tatlım ALLAH analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla darısı hepimizin tüm mayıs annelerinin başına olsun.

mercancım sende kayrana bebeğine kavuşmuşun sağlıkla çok sevindim tabi bazı olmusuzluklar olmuş doğum anında ne olacağını kestirmek zor çok şükür ikinizde sağlıklısınız en önemlisi de bu.sen demiştin ya göğüslerim yumuşak ilkinde öyle değildi die benimde öyle yumuşak hiç süt yok gibi benimde kafama takılıyo...anesteziyide belimde fıtık var ve o iğne belimi baya ağrtımıştı ilkinde birde ayperinde oluğu gibi acı duyma korkusu var genel istiyorum ama hayırlısı bakalım.oğlum wc baya alıştı mertcancım onuda söyleyim dışarda alışveriş merkezinde bile wc yaptı baya sevindim ama büyüğünü tutmaya hala devam ediyor sanırım psikolojik...öptüm

Yasemincim hosgeldin,

Bence sut meselesini sende bir arastir,arttirmak icin ne yapilabilinir.Ben gizemede diger tarafta yazmistim sutu arttiran bdogal bir ilac varmis kendim icin siparis verdim .Adini verebilirim ya da istersen gonderirirm....
Biz wc isini rafa kaldirdi.Mercan tamamen beze geri dondu .su an uzerine dusmuyorum.Baklaim daha sonra ne olacak.
Ama senin adina cok sevindim sizin wc isini cozmenize

Mercancığım canım,çokça konuştuk ve peşpeşe bebişleri kucağımıza aldık ..gözünaydın canım ,hayırlı olsun...tatsız şeyler olmuş,inşallah bundan sonraki zamanda herşey güzel olur..Kayra Ada aramıza hoş geldi:)
Bende bebeğimi elime alıp sevemedim,ne olduğumu şaşırdım bir garip oldum,sanki ameliyata girmem gerekiyormuş,bebek yokmuş gibi garip garip şeyler düşündüm..dikişli dikişli sokaklardaydım..neyseki geçti o günler..şimdi uykusuzlukla uğraşıyorum..gece gündüz farkını öğretmeye çalışıyorum:)
Dilerim tüm arkadaşlarım sorunsuz bir şekilde ,dilediklerinden daha güzel bebişlerini kucaklarına alırlar...

mercancım sende kayrana bebeğine kavuşmuşun sağlıkla çok sevindim tabi bazı olmusuzluklar olmuş doğum anında ne olacağını kestirmek zor çok şükür ikinizde sağlıklısınız en önemlisi de bu.sen demiştin ya göğüslerim yumuşak ilkinde öyle değildi die benimde öyle yumuşak hiç süt yok gibi benimde kafama takılıyo...anesteziyide belimde fıtık var ve o iğne belimi baya ağrtımıştı ilkinde birde ayperinde oluğu gibi acı duyma korkusu var genel istiyorum ama hayırlısı bakalım.oğlum wc baya alıştı mertcancım onuda söyleyim dışarda alışveriş merkezinde bile wc yaptı baya sevindim ama büyüğünü tutmaya hala devam ediyor sanırım psikolojik...öptüm

yaseminciğim,benimde doğum öncesi ve doğum sonrası ilk hafta gögsüm yumuşaktı,hatta doğum sonrası 2 gün o kadar az süt geldiki,ben çöktüm:1no2: biraz daha gelsin diye hastanenin verdiği süt sağma makinasıyla 2 saatte bir sağa sağa yara oldu,3 gün sonrası sütüm biraz daha artmaya başladı..yinede gög.yumuşaktı,şimdi bukadar zaman sonra gög.ağrı hissediyorum,daha dolu gibi geliyor..bebişimde şuan doyuyor gibi! Zaman geçtikçe değişiyor o yüzden aklınıza olumsuz birşey getirmeyin.şutarafagitti.

Dr bana dediğine göre ben kendimi okadar ameliyata odaklamışımki,ondan hissetmişim..CADIARZU ameliyathanede benden önce doğuma giren biriyle konuşturmuşlardı,kadın cok mutluydu,çok güzel geçti falan dedi..ben girdim durum farklı olduyasakkelime yaseminciğim eğer en ufak bir korkun,düşüncen varsa ,genel anest. olması bencede en güzeli ..inş sorunsuz olur canım herşey..
Buarada oğlunun wc ye alışmasına sevindim,hemonun adına hem kendi adına,yükün birazdaha hafifler hiç olmazsa..

X