ay kimler gelmiş kimler ilk bebeişimizle güzel annesi gelmişşşş
gözün aydın tebriklerrrrr allh analı bablı büyütsün seni çok merak ettik canım çok şükür iyisiniz maaşaalaah kızında tahminedilen kiloda doğmuş adı da çok güzel nehir su
senin kilolarında süper ya hadi gzöün aydın canım
darısı bizlereeeeeee
teşekkürler canım:) darısı sizlerin başına,inş zamanında gelirler a.s
kızımın kilosu iyiydi ama yoğun bakımda solunumdan dolayı sık beslenemediğinden bayağı bir gitti..
kilolarıda düşünme canım..bende bayağı bir ödem olmuştu son iki gün şişlikten el parmaklarımı bükemiyordum...neyseki doğumdan sonra öyle böyle gidiyor,bebişler sağlıklı doğsunlarda gerisi olabilecek şeyler..:içelim:
amin canım inş sağlıkla zamaınıda gelsinler mayıs bebişleri önemli olan o canım benimde sezeryan tarihim belli oldu 1 mayıs olcak büyük ihtimal
kızında en kısa zamanda kilo alır eminim strese girme sütün kesilir canım tekrar gözün aydın ilk bebişimzin resmini en yakın zamanda istiyoruz ayperin
Ayperincim gözümüz aydın canım,:1hug:
Bebişinin iyi olmasına çok sevindim..Allah ona uzun ve sağlıklı bir ömür versin, şansı daima açık olsun..
Doğumdan sonra 10 kilo vermen süper olmuş:dance: darısı bizlerin başına a.s.
annesinin bitanesi dünyaya teşrif etmişler...
nehir su, Allah analı babalı büyütsün seni..annenin ve babanın gözü aydın olsun..Allah nasibinizi bol versin...
ayperincim gerçekten çok heyecanlandım yazını okuduğumda..geçmiş olsun ve gözünaydın bitanem
Darısı hepimizin başına, inş.hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize..aslında sana sormak istediğim ve merak ettiğim o kadar çok şey var ki..
ama şu an önemli olan sağllıklı olman, bebişini kucağına aldığında yaşadığın tüm acıları ve sıkıntıları unutmuş olman.. evinizde bir melek var şu anda.minicik elleri ve kuş gibi çırpınan yüreği...cennet kokulu, misler gibi...onu benim için koklar mısın?
kocaaaman öpüyorum sizi..