• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Anneleri: Benim çok ağrım var. Sizinde aynı mı?

mefbu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
11
13
88
Merhaba mayıs anneleri. Bende mayısda doğum yapıcam. Şu an 24 haftalık gebeyim. Belimde ve bacak aramda çok ağrım var. ayrıca çok sık kasılmam oluyor. Geceleri resmen uyku değil işkence çekiyorum. Sizdede aynı durumları yaşıyanlar var mı? normal mi bu haftalarda ?

ben 27. haftamın içindeyim geceleri bacak uyusmalarım cok sık oluyor aynı sekilde gün içinde de gögüs altı ve böbrek agrılarım oluyor ancak yorgunluga baglı ara sıra oluyor .. rutin olan bir durum degil şimdilik

Ben çok dertliyim 27 haftalık bebegim, belim, sirtim göğüs altı ve hatta göbek deliğim bile ağrıyor geriliyor suana kadar 6 kilo aldım 58 kiloyum ama geceleri uyuyamiyorum. Sanki ciğerlerime hava gitmiyor boğuluyor gibi oluyorum bu durum beni panik atağa kadar götürdü :( kalp krizi falan geciriyorum sanıyorum. Benim gibi nefes alamayan var mi

bende nefes alamıyorum keleback ve şuan 25 haftalık gebeyim.

Bende 31. haftamdayım. 3 haftadır rahim ağrım çok kötü. Magnezyum biraz rahatlatıyor ama tamamen hiç geçmiyor.

bende bir göbek deliği ağrısı var ki düşman başına çaresi de yok nebiçimşey :KK12: yorulduğumda da yalancı sancılarım kendini gösteriyor dinlenince geçti neyse ki doğum yapıyorum sanmıştım

Back