- 11 Mayıs 2024
- 171
- 50
- 28
Erken gebelik testinde ilaç etkisi çıktı herhalde kaset testlerde çok silik bi çizgi gözüküyo gibi ya da kendim uyduruyorumAaa sizin ikinci çizgi vardı sanki
Hayirli olsun insallahFemara
Femara kullan benceHayirli olsun insallahbende bu ay doktor recete edecek ilac ve iğneyi ne kullansam kararsizim. Klomen iyi gelen de var femara iyi gelende var
Bu daha mı iyi acaba bende klomen kullanmıştımFemara kullan bence
Ben 3 defa Klomen kullandım hiçbir etkisini görmedimBu daha mı iyi acaba bende klomen kullanmıştım
Hayırlısı olsun ya ikimizin arasında bir gün var sanırım siz 2 mayısta oldunuz ilk iğne miydi sizin PCo mu varErken gebelik testinde ilaç etkisi çıktı herhalde kaset testlerde çok silik bi çizgi gözüküyo gibi ya da kendim uyduruyorum
Bende Klomen kullandımBu daha mı iyi acaba bende klomen kullanmıştım
ilk defa evet ben de hem pco var hem polip var başından beri çok ümitli değildim zaten şansım azdıHayırlısı olsun ya ikimizin arasında bir gün var sanırım siz 2 mayısta oldunuz ilk iğne miydi sizin PCo mu var
Neye göre veriyolar acabaBen 3 defa Klomen kullandım hiçbir etkisini görmedim
Benim herhangi bir sorunum da yok bu ay ümidim vardı iğneden dolayı ama bakalım regl olunca tekrar gidicem bi kez daha iğne dener diye düşünüyorumilk defa evet ben de hem pco var hem polip var başından beri çok ümitli değildim zaten şansım azdı
Gittiğiniz zaman diğer ilaçtan isteyin sanırım o daha etkili. Ben de regl olunca gidicem polip için kürtaj yapıcak sonra tekrar ilaç iğne deneriz herhaldeBenim herhangi bir sorunum da yok bu ay ümidim vardı iğneden dolayı ama bakalım regl olunca tekrar gidicem bi kez daha iğne dener diye düşünüyorum
Benim klomenle de 21 mm 2 tane yumurtam büyümüştü ama nasip 3 gündür de gribim belki pozitiftir diye ilaç bile kullanmadım bugün negatifi görünce gidip serum taktırıcam birazdanGittiğiniz zaman diğer ilaçtan isteyin sanırım o daha etkili. Ben de regl olunca gidicem polip için kürtaj yapıcak sonra tekrar ilaç iğne deneriz herhalde
Yine de adet gecikmeni bekle bence benim doktorum adet gecikmesinden sonra test yap demişti belki geç döllenme vs bir şeydirBenim klomenle de 21 mm 2 tane yumurtam büyümüştü ama nasip 3 gündür de gribim belki pozitiftir diye ilaç bile kullanmadım bugün negatifi görünce gidip serum taktırıcam birazdan
Bana da adet gecikirse gel demişti 4 gün var adetime ama gribim de çok ağır geçiyor acaba acilde çatlatma iğnesini olduğumu söyleyip önce bi beta mı baktırsam her ihtimale karşıYine de adet gecikmeni bekle bence benim doktorum adet gecikmesinden sonra test yap demişti belki geç döllenme vs bir şeydir
Bu olabilir en doğru sonuç kanda çıkar zaten ona göre ilaç alırsınBana da adet gecikirse gel demişti 4 gün var adetime ama gribim de çok ağır geçiyor acaba acilde çatlatma iğnesini olduğumu söyleyip önce bi beta mı baktırsam her ihtimale karşı
Aynen öyle yapayımBu olabilir en doğru sonuç kanda çıkar zaten ona göre ilaç alırsın
İnsanlar adet gecikmesi yaşayıp test yaptığında bile silik çizgi çıkabiliyor bizim daha adetimize varBana da adet gecikirse gel demişti 4 gün var adetime ama gribim de çok ağır geçiyor acaba acilde çatlatma iğnesini olduğumu söyleyip önce bi beta mı baktırsam her ihtimale karşı
Öyle tabi hayırlısı olsun artıkİnsanlar adet gecikmesi yaşayıp test yaptığında bile silik çizgi çıkabiliyor bizim daha adetimize var