- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
Oyy kız iyi beklemişsin ben13. Gün verdimMerhabalar arkadaşlar. Bugün iğnenin 19. Günü testim pozitif yarın kan verecem. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Tekrarlayan dusuklerim oldu o yüzden testin pozitif olmasına sevinemiyorum
Ya o testler çok garip benim de öyle olduBen de 2 Mayısta vuruldum iğneyi ilk 5 gün hiç şikayetim yoktu sonra mide bulantıları başladı son birkaç gündür de kasıklarım çok ağrıyor dün erken gebelik testi yapmıştım pozitifti bugün yine yaptım pozitif ama düne göre daha silik gibi
Ben ümidimi kestim maalesefYa o testler çok garip benim de öyle oldu
Aslinda iğnenin 11. Günü test yaptım negatif idi. 12. Ve 13. Günü tekrar test yaptım ikinci cizgi silikti. Sonra il dışına çıktığımdan test yapmayi biraktim. Anca bugün tekrardan ysptim. Silik olan koyulastiOyy kız iyi beklemişsin ben13. Gün verdim
Aynı bende de 11. Gün basladı cızgı çıkmaya 9-10 negatıf dıAslinda iğnenin 11. Günü test yaptım negatif idi. 12. Ve 13. Günü tekrar test yaptım ikinci cizgi silikti. Sonra il dışına çıktığımdan test yapmayi biraktim. Anca bugün tekrardan ysptim. Silik olan koyulasti
İnşallah olumlu olurBen de 2 Mayısta vuruldum iğneyi ilk 5 gün hiç şikayetim yoktu sonra mide bulantıları başladı son birkaç gündür de kasıklarım çok ağrıyor dün erken gebelik testi yapmıştım pozitifti bugün yine yaptım pozitif ama düne göre daha silik gibi
İnşallah pozitiftir hayırlısı olsun inşallahMerhabalar arkadaşlar. Bugün iğnenin 19. Günü testim pozitif yarın kan verecem. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Tekrarlayan dusuklerim oldu o yüzden testin pozitif olmasına sevinemiyorum
İnşallah güzel haberini alırızİnşallah olumlu olurBende 3 mayısta iğne yaptırdım yarın test yapmayı düşünüyorum
Regl olana kadar umut vardır 12.13. De negatif olup 14 de pozitif olanları okumuştum burdaSelam arkadaşlar, 13.gün idrar testi yaptım, negatif ne yazık ki. Yaşadığım kramplar ya psikolojikti ya da regl öncesi ağrısıydı
Bende bu sabah unuttum yarın benimde 13. Gün olacak. Yapıp yapmamak arasında kararsızım halaBenimde bugün 13. gün sabah test yaptım silikte olsa ikinci bi çizgi vardı ama emin olamıyorum. Regl olmama 4 gün var zaten doktorum 1 gün geciktikten sonra test yap demişti sanırım kesin sonuç için onu beklicem
Bir dene bence ne kaybedersin beklemek daha stresliBende bu sabah unuttum yarın benimde 13. Gün olacak. Yapıp yapmamak arasında kararsızım hala
O zaman yarın sabah anca ilk idrarda denerimBir dene bence ne kaybedersin beklemek daha stresli
Merhaba yaptın mı test merak ettimO zaman yarın sabah anca ilk idrarda denerim
Yaptım bugün iğne günümün 13. Günü negatif çıktı maalesefMerhaba yaptın mı test merak ettim
Benimde 14. gün negatifYaptım bugün iğne günümün 13. Günü negatif çıktı maalesef
Aaa sizin ikinci çizgi vardı sankiBenimde 14. gün negatifhayırlısı diyelim
Merhaba klomen mi kullandinizBen 9 günden itibaren yaptım iğnenin vücutları atıldığını görmek için 11 gün silik 12 gün pozitif gördüm
FemaraMerhaba klomen mi kullandiniz