- 6 Mart 2018
- 3.679
- 5.309
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #15.281
Takılma canım bu kadar, 5-6 günden bir şey olmazAynen sorcamda internette o kadar kötü şeyler yazmışlar ki korktum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takılma canım bu kadar, 5-6 günden bir şey olmazAynen sorcamda internette o kadar kötü şeyler yazmışlar ki korktum
Benimde folbioldü 6+5 e kadar kullandım doktorum değiştirdi gittiğimde biraz gazla dozu dedi başka bir şey demedi artık decavit kullan diğerini kullanma dedi canım bir sıkıntı olsa derdi sanırım iyi düşün sen bir şey olmaz Allah’ın izniyleZaten 7 Haziran'da randevum var o zaman sorcamda. Çok korktum otizm falan duyunca. Panik oldum o yüzden . bundan sonra doktorum uygun dozu verir bırak yada bırakma der zaten benim merak ettiğim. 6 gün 5 mg kullanmakla bir şey olur mu ki iyi bir şey yapıyorum derken kötü bir şey yapmışım o kadar korkuyorum ki hiç aklıma gelmezdi
Bana yarım kullan demişti doktorum folbiolBenimde folbioldü 6+5 e kadar kullandım doktorum değiştirdi gittiğimde biraz gazla dozu dedi başka bir şey demedi artık decavit kullan diğerini kullanma dedi canım bir sıkıntı olsa derdi sanırım iyi düşün sen bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Daha doktora gitmedim kuzum bakalım perşembe gidicem acaba bişey diycek mi çok merak ediyorumMerhaba kızlar kimse var mı bilmiyorum ama cinsiyet öğrenen oldu mu aranızda
Ben gittim ama sormadım o da bi şey demedi yarın ikili için gitcem bi şey çıkar belliDaha doktora gitmedim kuzum bakalım perşembe gidicem acaba bişey diycek mi çok merak ediyorum
Naptın bişey dedi mi doktorBen gittim ama sormadım o da bi şey demedi yarın ikili için gitcem bi şey çıkar belli
Evet erkekmişNaptın bişey dedi mi doktor
Hayit otunu nasil kullandiniz acabaİlaç tedavisi verirler 1 ay içiliyor yani benim öyleydi ilaç bitti sonra bu ay hayıt otu cayini tüketim ben 15 gün faydasını gördüm gebelik varsa da bu ot sayesinde olmuştur
1 tatlı kaşık sıcak suda 7 dk demleyip içine 1 çay kaşığı bal koyup içtim regl 2 günü başlayıp yumurtlama görünce bıraktım. Prolaktin yüksekliği olduğu için içmiştim ben gebelik oldu o ay ama kimyasaldi malesef. Faydasını çok gördümHayit otunu nasil kullandiniz acaba
Merhaba gonalfı günde kaç ml kullandınız acabaAa kızlar sonunda gonal f kullanan buldum geçen ay kullandım bu ay bidaha kullanıcam naptnz kontorle filan giden oldu mu
bende hayıt ıcıyorum ara ara, regl agrım azaldı baya..1 tatlı kaşık sıcak suda 7 dk demleyip içine 1 çay kaşığı bal koyup içtim regl 2 günü başlayıp yumurtlama görünce bıraktım. Prolaktin yüksekliği olduğu için içmiştim ben gebelik oldu o ay ama kimyasaldi malesef. Faydasını çok gördüm
Evet etkisi var bayabende hayıt ıcıyorum ara ara, regl agrım azaldı baya..
bırde yumurtlamaya etkısı oldugunu dusunuyorum
Canm valla 3gun boyunca kullandım günde bı kere ilk gün 75lik sonra 30luk vurdum o hafta tutmadı diğer ay iki kere vurdum 75 vurdum hamile kaldimMerhaba gonalfı günde kaç ml kullandınız acaba
Tatlım bu tam bir çatlama sancısı bence, sancıdan sonra şimdi rahatladı mı orası? yumurtlaman 2-3 gün kaymış yada yumurta geç çatlamış olabilir..Kızlar merhaba benim yumurtlamam 9 Eylül çatlaması 10 Eylül ve çatlama günü ve öncesi zamanı değerlendirdim 2 gündür kasığımda bi garip ağrı gibi bir şey var gibi gergin gibi ve dün gece kasığıma bir bıçak saplanır gibi oldu ve geçti. Bu kadar erken belirti olmaz değil mi ?
Yumurtlamam 4 gün kaydı ve 5. Gün çatladı yumurtam.10 eylülde çatladı yumurtam. Çatlamadan 2 gün sonra başladı bu minik kasık ağrısıTatlım bu tam bir çatlama sancısı bence, sancıdan sonra şimdi rahatladı mı orası? yumurtlaman 2-3 gün kaymış yada yumurta geç çatlamış olabilir.
İnşallah habercidirYumurtlamam 4 gün kaydı ve 5. Gün çatladı yumurtam.10 eylülde çatladı yumurtam. Çatlamadan 2 gün sonra başladı bu minik kasık ağrısı
İnşallah canım benim sence böyle hemen başlar mı çatlamadan 2 gün sonra başladıİnşallah habercidir