-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #15.041
Progesteron ilacını ağız yolu ile aldığında çok yan etki yapıyor. Doktor söylemedi mi bilmiyorum ama en rahatı vajinal yoldan almak. Doktorda vajinal olarak alınmasını öneriyor.
Progestanmı kuzum bende agızdan alıyorum bileeek gece alıyorum iğneden sonra bana da veriyo doktor gece alıyorumki koltukta sızıyorum hep şiddetli bas dönmesi ve bayıltıyo
Cuma günü aldım randevu bakalım hayırlısı yazarım hemenCanım çok Sevindim bana kesinleşince mutalaka haber ver etiketle beni
Dün akşama doğru söküldümCuma geç değilmi bana doktor hep 2. Günümde cagırır ona göre baslıyosn ilaca
Yolundadır tabii anniş, akıllı akıllı büyüyordur orda kuzucukÇok şükür yolunda kuzum. Bende yarın doktor kontrolüne gideceğim. İnşallah herşey yolundadırsenin test zamanı yaklaşıyordur ne zaman yapıyorsun testi
Kaç yaşında canım kızın ? İnşallah kolayca alışırİnşallah küçük kızıma tuvalet eğitimi veriyorum bide mecbur dinlenemiyorum
O ilacı ben de aşılama yaptırdığımda gün de iki kez içiyodum canım çok fena bi baş dönmesi yapmıştı hatta bir defada kısa süreli bayılmıştım. Doktorumu aradığımda fitil olarak devam etmemi söylemişti.Aynen ya şu düşük lafı hiç aklimdan cikmiyo ya hapta aşırı yan etki yaptı baş iyice dönüyor ya
Yarın dünyanın en güzel sesini duymak için hazırlan canımİnşallah kuzum çok heyecanlıyım sormanormalde randevum bugundu ama doktorun bir işi çıkmış yarın sabaha erteledik. Biliyorsun ilk gebeliğimde kalp atışını hiç duyamadım. İçimde bir korku da var
Biraz dinlenmeye çekildi@Venev nerelerdesin iki gözümün çiçeğinasıl gidiyor?
Yok kuzum baska markayla yaptim negatifBu markayı hiç bilmiyorum ama inşallah doğrudur yaaaaa
Evet evet az dinlensin gelirBiraz dinlenmeye çekildidayanamaz gelir test zamanı
Benimde testler negatif yarin itibariyle bat 4 dahada umudum kalmadi
Aminn hepimize insallahMaşallah
Bizde 17. Gün 2 şer rekat namaz kılıp, öyle başladık
Rabbim sağlıklı hamilelik, bebek nasip etsin inşallah.
Korkutma kendini kuzum inşallah sağlıkla kucağına alcaksın bebeğini düşünme kötü şeyler yarın bize güzel haberler verirsin eminim ❤❤İnşallah kuzum çok heyecanlıyım sormanormalde randevum bugundu ama doktorun bir işi çıkmış yarın sabaha erteledik. Biliyorsun ilk gebeliğimde kalp atışını hiç duyamadım. İçimde bir korku da var
Benim deEvet evet az dinlensin gelirBenim bile cekilesim var bu aralar
Ne zaman umut etmicem desem de içten içe o sevinç o umut kalbimde oluyor kırmızıyı görünce hüsrana uğruyorumBenimde testler negatif yarin itibariyle bat 4 dahada umudum kalmadi
Canım eski isminden de çıkaramadım listede de bulamadım sen bana gösterir misin listede ismini ?