- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.013
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #15.061
Canım resim ekledim görünüyor mu?Canım eski isminden de çıkaramadım listede de bulamadım sen bana gösterir misin listede ismini ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım resim ekledim görünüyor mu?Canım eski isminden de çıkaramadım listede de bulamadım sen bana gösterir misin listede ismini ?
Evet canım gördüm resmiCanım resim ekledim görünüyor mu?
Tamam canimEvet canım gördüm resmi
Tamam canım şimdi çıkardım kim olduğunuTamam canim
Hakkında hayırlısı kuzumm daha geçen ay kimyasal gebelik yaşadın o yüzden ümidini kesme İnshaAllah olucakCanım kırmızıyı gördüm malesef umutlar hazirana kaldı My_Moonlight06
Insallah canim, Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.. herseyin hayirlisi olsunHayırlısı canım İnshaAllah birdahakine bebişine kavuşursun
29 aylik valla zor alisiyoKaç yaşında canım kızın ? İnşallah kolayca alışır❤
İnşallah canım ya öyle yapayım bencede çok başım dönüyor çünkü korkuyorum düşücem diyeO ilacı ben de aşılama yaptırdığımda gün de iki kez içiyodum canım çok fena bi baş dönmesi yapmıştı hatta bir defada kısa süreli bayılmıştım. Doktorumu aradığımda fitil olarak devam etmemi söylemişti.
Yarın doktorunu arayıp fitil olarak kullanabilir miyim diye sor mutlaka o baş dönmesini çekme boşuna. Moralini de yüksek tut kuzum bebişine bişey olmaz Allahın izniyle sağlıcakla kucağına alacağın günlerde gelicektir
Yok ablacım hayırlısı . Umudum rabbimden inşallah tez zamanda hepimizin yüzü gülerHakkında hayırlısı kuzumm daha geçen ay kimyasal gebelik yaşadın o yüzden ümidini kesme İnshaAllah olucak
Kuzum benim hiç göğüs hassasiyetim olmadi.Hamile olan arkadaşlar sizde göğüs ağrısı ne zaman başladı acaba adetten önce mi geçtikten sonra mı cevap verir misiniz?
Adete yakin testler negatif cikinca oluyo bendede sonra adeti beklemeye koyuluyorrmNe zaman umut etmicem desem de içten içe o sevinç o umut kalbimde oluyor kırmızıyı görünce hüsrana uğruyorum
Yaa sevindim tanımana benim bu ay hsg var dua edin de kolay geçsin inşallah şubattan beri bekliyorumTamam canım şimdi çıkardım kim olduğunu
Bacı ben elendim sabah olmuş olarak uyandım Yine sevinemedikİnshaAllah kuzum İnshaAllah Rabbim sevindirsin seniiii
Yaa gerçekten mi peki başka belirtiniz var mıydı bide normal d3 adet öncesi hassasiyet olur muyduKuzum benim hiç göğüs hassasiyetim olmadi.
Benim ilk ve tek belirtim gazdı canım. Normalde de göğüs hassasiyetim olmazdı zaten.Yaa gerçekten mi peki başka belirtiniz var mıydı bide normal d3 adet öncesi hassasiyet olur muydu
Hayırlı olsun canım bu sefer sağlıkla kucağına al inşallahMy_Moonlight06 kuzuu bir dakika icinde testim böyleydi gözlerime inanamıyorumm, seninle de paylaşmak istedim
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım bu sefer sağlıkla kucağına al inşallah