- 12 Kasım 2021
- 3.517
- 4.335
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.581
Yok canım çatlatma iğnesi herkese ağrı yapıyor.. merak etme çatlamıştırKızlar çatlatma iğnesi 4 .günüm belim çok ağrıyor ya acaba yumurta çatlamadi diye mi geçmiyor kasık ağrıları da hafif hafif gelip gidiyor
Çatlatma akıntısı gelmedi hiç insanda kuşkuya düştümYok canım çatlatma iğnesi herkese ağrı yapıyor.. merak etme çatlamıştır
Yok cnm deme oyle yaa, 5.gun cok erken ogreniliyor ama kan testiyle ogreniyorlar. Yarina kadar icini ferah tut lutfen, kalbini bozma. Yarin kan verirsin, sakin moralini bozmaCanım beybiler, benim yarın test günüm ama bugün tabiki de bir idrar testi patlattım.. veee negatifffbembeyaz yaa öyle böyle değil
hepsonradan R Random3 My_Moonlight06 M Mrs Electrical Engineer S sultansultan90 @miresl @Papatyamveben-Mavi
Masallahh rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de bugün 3.yu baktiricam insallahÇok teşekkürler canım bugün 3. Kez bakıldı 854
Amin insallah çok sağol canımMasallahh rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de bugün 3.yu baktiricam insallah
Bugün 9.gün canım 5 deelYok cnm deme oyle yaa, 5.gun cok erken ogreniliyor ama kan testiyle ogreniyorlar. Yarina kadar icini ferah tut lutfen, kalbini bozma. Yarin kan verirsin, sakin moralini bozma
Aynen cnm, bunu kac kez okudum bilmiyorum. O yuzden tup bebekte mutlaka kan testi deniyor. Idrar testine itibar etme.İdrarda çıkmayan da oluyormuş bazen.. kısmet yaa varsa yarın çıkar ama düşük bir ihtimal..
İnşallah vardır çok çok dua ediyorumİdrarda çıkmayan da oluyormuş bazen.. kısmet yaa varsa yarın çıkar ama düşük bir ihtimal..
Biliyorum cnm, bilmem mi. 5.gun derken 5.gun embriyosu demek istedim. Cok erken ogrenenler oluyor ama kan testiyle. Idrarda cikmayip kan testi pozitif olan cok okudum.Bugün 9.gün canım 5 deel
Ben bugün 3+5. 3+0da 78 ile öğrendim, 3+3de 328 oldu bakalım bugün kaç çıkıcakAmin insallah çok sağol canımHadi hayırlısı güzel sonuclar insallah. Kaç haftalıksın?
Tamam canım yarın sabah yaptıracağım testAynen cnm, bunu kac kez okudum bilmiyorum. O yuzden tup bebekte mutlaka kan testi deniyor. Idrar testine itibar etme.
Yaaaİnşallah vardır çok çok dua ediyorum
İnsallah kuzum yaa doktor ne zaman cagırdı peki kan vericekmisinİdrarda çıkmayan da oluyormuş bazen.. kısmet yaa varsa yarın çıkar ama düşük bir ihtimal..
Ayy hadi insallah canım yarından sonra test patlat 14 en garanti bence ben 7. GündeyimGünaydın iğne de 12.günüm. Kasık ağrılarım mide hassasiyeti var ve göğüslerim sızlıyor (bunu hiç yaşamazdım adet öncesi)5 günüm daha vaaarrrr
Beybisi dünü boşver, gün bugündürCanım beybiler, benim yarın test günüm ama bugün tabiki de bir idrar testi patlattım.. veee negatifffbembeyaz yaa öyle böyle değil
hepsonradan R Random3 My_Moonlight06 M Mrs Electrical Engineer S sultansultan90 @miresl @Papatyamveben-Mavi
Kız testin içini açsana bi gölge var gibi aç içini gözüküyormu bakBende dayanamayıp bata 2 gün kala test yaptım ve negatifimi alıp güzelce popişimin üstüne oturdumyavaştan haziran topiğine doğru yol alayım ben
Yarın canım kan vereceğimİnsallah kuzum yaa doktor ne zaman cagırdı peki kan vericekmisin