- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.521
Kizzz aşk olsun insan haber veririii niye yazmadinnnnBen Hamileyim çok şükür Allahıma sağlıkla gelir insallahdarısı isteyen bekleyen herkese insallah hayırlısıyla sağlıkla.
Tebrik ederimmmm sağlıkla gelsin bebiş İnshaAllah
Baktım listede yokmuşsun ben de ekledim seni bebişle beraber
Çok teşekkürler canım amin insallahKizzz aşk olsun insan haber veririii niye yazmadinnnn
Tebrik ederimmmcanım İnshaAllah sağlıkla gelir
Hayırlı olsun kuzumm kaç cıktı betanÇok teşekkürler canım amin insallah
betalarla uğraşıyodum
Bugun daha iyiler cicikler daha az aciyolar daha yumusaklarİnshaAllah hadi hayırlısı
Hayir bebis var ondan öyle oldu akintinKuşlarım eğer regl olmazsam çarşamba günü inşallah yapacağım testama olacak gibi akıntım şeffafa döndü
Çok teşekkürler canım bugün 3. Kez bakıldı 854Hayırlı olsun kuzumm kaç cıktı betan
Sakin ol ve elindeki testleri yavaşça yere bırakŞimdi yaptım
Valla beyaz olsun seffaf olsun sknti yok
Günüde gelen regl candır.. saat gibisin maşallahMy_Moonlight06 partalina_ Venev S sultansultan90 hepsonradan canım kızlar tabii ki her ay beklenen geldi, regl oldum günü gününe maşallah ben burda haberlerinizi takip edeceğim, bu arada hazirana da bi göz atalım sıkı çalışın, bolca dinlenin, kötü olan her şeyi atın kafanızdan da hayatınızdan da
Hayırlısı olsun kuzucummmm çok güzel şeyler söylemişsin dinlenme zamanı o arada olursa ne alâMy_Moonlight06 partalina_ Venev S sultansultan90 hepsonradan canım kızlar tabii ki her ay beklenen geldi, regl oldum günü gününe maşallah ben burda haberlerinizi takip edeceğim, bu arada hazirana da bi göz atalım sıkı çalışın, bolca dinlenin, kötü olan her şeyi atın kafanızdan da hayatınızdan da
Kız zaten koyu değil gördün müSakin ol ve elindeki testleri yavaşça yere bırak
Gel kuzum gel hazirandayız ztn hepimiz haziranda insallah kafandan at en güzeli bu ay ben öle yapıyorumMy_Moonlight06 partalina_ Venev S sultansultan90 hepsonradan canım kızlar tabii ki her ay beklenen geldi, regl oldum günü gününe maşallah ben burda haberlerinizi takip edeceğim, bu arada hazirana da bi göz atalım sıkı çalışın, bolca dinlenin, kötü olan her şeyi atın kafanızdan da hayatınızdan da
Bence sen hamilesin canım iyi sabrettin 15.güne kadar