- 10 Nisan 2016
- 8.525
- 12.614
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.501
Malesef benim beklenmeyen misafirim geldiKızlar batlarınız geçmiş ne durumdasınız ?
S seren cengirShe-Raa @beyazcicek25 BurcuAD Annesiyim123 R Rapunzelinizzz4334
Ben Hamileyim çok şükür Allahıma sağlıkla gelir insallahKızlar batlarınız geçmiş ne durumdasınız ?
Hayırlı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı bize tez vakitte aminBen Hamileyim çok şükür Allahıma sağlıkla gelir insallahdarısı isteyen bekleyen herkese insallah hayırlısıyla sağlıkla.
Amin insallah her ikisinedeHayırlı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin darısı bize tez vakitte amin
Test yaptım sabah canım tertemiz lekelerde arttı ama sökülmedim daha bende vurdum kendimi kuaföreİyi yapmışsın canımama emin misin yaaa adet söküldü mu?
Benim gecikti ama geç yumurtlama oldu bu ay o yüzden canım ilişkide pek olmadı unut yok bu aykizinbiri9 canım seninde geçmis bat ne durumdasın?
Canım maalesef denemenin 3.ayındayızKızlar batlarınız geçmiş ne durumdasınız ?
Durumunu görmüştüm canımTest yaptım sabah canım tertemiz lekelerde arttı ama sökülmedim daha bende vurdum kendimi kuaföre
Teşekkür ediyorumDurumunu görmüştüm canımsıhhatler olsun, güle güle kullan,iyi yapmışsın ben 2 aydır saç boyamadım gebelik olabilir diye ama olmadı, bu aralar boya yapabilirim
Şimdi yaptımYa cok arastirdim boyle olup hamile olan da var cok da güvenmemek lazımmış bunlara.
Sen bi test mi yapsan artıkŞimdi yaptım
Kız yok öyle yaptığıma bakma gecikme felan yokki Ariana kızSen bi test mi yapsan artık
Kaçıncı günün iğneden sonraKız yok öyle yaptığıma bakma gecikme felan yokki Ariana kız
Bacım ben iğne yapmadım bunay vitsmınelr aldım sadece 17 sii gibiKaçıncı günün iğneden sonra
Tebrik ederimmmm sağlıkla gelsin bebiş İnshaAllahKızzlar sabahın köründe test yaptımmm
Aklımda iğne yaptın die kalmış ya bekle bakalım ozamanBacım ben iğne yapmadım bunay vitsmınelr aldım sadece 17 sii gibi
Olmus ama bende catlama cunku deli gibi agrım oldu sonra hep sumuk gibi akıntı devam etti hatta kızlara da burda yazdım bakalım 28 29 günde bir adet oluyorjm genel de bat da işte en son 1 Mayıs da adet oldjm carsmabaya kadar vakit var aslında
Aynenkuzuö yok 1 kez marta yaptım ama adet olursam 2 çiye devamAklımda iğne yaptın die kalmış ya bekle bakalım ozaman