- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.481
Olur olur ins en azmdma gebe kalmışsın çocuğun var masalllahEvet kuşum ya inşallah nasip olursa nerdeyse 2 sene oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur olur ins en azmdma gebe kalmışsın çocuğun var masalllahEvet kuşum ya inşallah nasip olursa nerdeyse 2 sene oldu
Bugun de test yaptın mı canım merak ettimTesekkurler arkadaslar simdi dışardayım olmadı yarın yapıp atarım size sizde yorumlarsınız
Maalesef yapamadım işe geldim ama çıkışta kan tahlili yaptırıcam cesaret edersem :)Bugun de test yaptın mı canım merak ettim
Öyle yapım bende o zamanBen kızımda ilk hastaneye gittiğimde 7+3 tü canım hem kalp atışını duymuştum hemde baya şekil almıştı vücudu sanırım yedinci haftanın içindeyken duyuluyo kalp atışı
En son keseyi gördüğümde gittim folikasit aldım ama dinden beri çok kötüydüm baya dinlendim sağolsun eşim iyi baktı duzeldim birazGeçmiş olsun kuzum normaldir bişey öneremiyorum da bebek var ya limon tansiyon düşürür fazla limonlu şeyler yeme sen doktora gittin mi kuzum
Hayırlı olsun canım çok SevindimKızlar beta değerim 328 :)
Kuşlarım eğer regl olmazsam çarşamba günü inşallah yapacağım test ama olacak gibi akıntım şeffafa döndü
İnshaAllah hadi hayırlısıBenim memeler 1 beden büyüdü kizlar dolgunlasti cok canim yaniyo hareket ettikce sızlıyo resmen cicişler yaniyo neden olabilir yaa gebelik degildir sanmiyorum troit ilaci yaparmi böyle bi etki fıstık gibi duruyo valla acimasa bide daha iyi olur
Çok teşekkür ederim canımmm :)Hayırlı olsun canım çok Sevindim
Dur yaaa hemen öyle deme kuzummm bei olmaz sürekli belirti yaşayacaksın diye bir şart yokKızlar bende belirti melirti kalmadı ya kasık ağrım da hafifledi sadece batma gibi arada bi oluyo ama göğüs hassasiyeti falan asla yok hatta büyüme dolgunlaşma dahi yok umudum pek kalmadı açıkçası sanırım regl olcam ya ööff
İnshaAllah güzel olur senin içinMerhaba bana Tüp bebek dedi doktorum :/ haziranda başlayacak işlemlerim dua edin
Canım bazen daha geç çıkabiliyor regl geçilmesini bekleYa hanımlar birsey sorucam .. 20 Mayıs yumurtlama günümdü. Dün ve bugün adet ağrısı gibi ağrım var. Adetin ikinci günü falan nasıl ağrımız olur ya bazen çok bazen hafif. Dün sabah adet oldum sandım ama inanilmaz akıntım olmuş bugünde öyle. Neden olur sizce bu ? Bide ben dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif. 22 Mayıs da çatlama olmuştu. Bu sefer dayanamadım negatif görünce de çok üzüldüm tabi
İyi yapmışsın canım ama emin misin yaaa adet söküldü mu?Baktım bebenin geleceği yok attım kendimi kuaföre kendi kaybetti
Beklicem canım zaten neden erkenden yaptıysam kızıyorum kendimeCanım bazen daha geç çıkabiliyor regl geçilmesini bekle
Oraları hiç belli olmaz canım bekle bakalım biraz daha senKizlar ben Regle 4 gün kala gebelik testi yaptim ama negatif cikti..
bat 26 mayis, 1 gün gecti daha reglim gelmedi cok kasik agrim var insallah gelmez ama pek ümidim yok cünki erken test negatif cikti diye..