Bu ay d.kontrol kullanmistim cnm. Gecen hafta ozel muayenesi olan bir doktora gittim tup bebek icin. Fakat icime sinmedi. Eli pek agir geldi, goremedim diye diye epey zorladi beni. Iyi bir doktor ama devam etmek istemedim, gorusme hosuma gitmedi. Bugun baska bir yerde muayenem oldu. Ozel hastane. Masallah eli pek hafifti cok da guzel gordu. Makineyle ilgili olabilir belki bilmiyorum. Tek yerden islemler yapilacak. Doktora ayri hastaneye ayri gitmem gerekecekti digerinde. Cok kisa bir sure olmus, eve gidip kendiniz deneyin filan dedi. 7ayin 4 ayini degerlendirebildik. Amh ve sperm durumunuz kotu degil dedi, cok olumlu yaklasti. Folikul sayisini amh ye gore iyi buldu. Ben de cok strese girdigimizi, kendimizin yapamadigini soyledim
Ayrica okul doneminde bu isi kaldiramayacagimi yaz doneminde istedigimizi soyledik. Neyle karsilasacagimiz da belli degil sonucta. Bilsemki tek seferde olacak, yazi gule oynaya kendi halimize deneyip eylule dogru yapalim ama bilmiyoruz iste. Yastan dolayi basari sansi da dusuk ama keske dememek icin onumuzdeki ay baslamaya karar verdik. Northvital ve biosteron verdi. Bir de estrofem baslayacagim adetten bir hafta once. Onu ne icin verdi bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi, kimseyle de konusup fikir almadim. Annemler, ablamlar bilmiyor. Ciktik bir yola bakalim, delilik mi yoksa dogru karar mi bilmiyorum. Ne uzun yazdim