- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.361
Beni de listeye alır mısın 7 aydır bekliyoruz SAT 18 Mayıs2022 BAT 18 Haziran 2022
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi 10.gün belki pazar günü bi evde kendim bakarım.. arada çok fena geliyor test perileri yaaDaha zamanı var, gümbür gümbür hissettirecekler kendilerini sen duuuur ilaçlardan dolayı o şişkinlik kuzum. Kaç gün kaldı teste?
Valla pek çalışma falan düşünecek hal kalmadı bende. Daha çok bitkisel hayattayım. Bunları aşabilirsek belki o zaman
Bende benndeeeeofff görmezmiyim Allahım bende aynı gtarifeden istiyomm
Aynen masalllahBereketli bu ay
Yaaa gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla gelsin bebişKızzlar sabahın köründe test yaptımmm
Sen de olmasın diye çılgınca ugrasmissinkız her ay verdiğim doğum kontrol ignelerine paralara yaniyorum aldigim kondomlara yaniyorum bide 2 sefer ella almistim vah yazikkk ne ugras vermişim
Hahaha yemin ederim bende şimdi eşimle konuşuyordum ağrım var falan diye 15 dakikadır bana test yap diye baskı yapıyor 5 günde çıkmazki diyorum sende bence bekle adetini o zaman birdaha yap ben inanıyorum var bebişşşşKız ev test dolu almistim netten. Hatta sabah yaptim bisey cikmadi 9 gün var daha bata ama benim cicikler fora ciddi anlamda cok agri yapiyo korkmaya başladım hormonel baska biseylermi oluyo vucuduma
hahah aramızda elenenler vaar hayırlı olsunnn :)
Aaahahh sorma yaa ben hep diyorum eşime millet korunarak istemeden hamile kalıyor biz neden savaşıyoruz kiiAy bebek yapmak ne zor işmiş diger iki tanesi ne kolay olmustu
Harikaaa bir test canım, tebrikler hemeen kan testine koşşş
Afedersin ama kıçımı yırtıyorum 9 aydır hamile kalayım diye benim uğraştığım zamanda millet doğuruyo doğuruyooooBende benndeeee
Çok teşekkür ederim hala inanamıyorumhahah aramızda elenenler vaar hayırlı olsunnn :)
Yarın vericem inşaAllahHarikaaa bir test canım, tebrikler hemeen kan testine koşşş
kaç gün gecikti bu test çok nett maşallah kanda da değer yüksek çıkarÇok teşekkür ederim hala inanamıyorum
Valla böyle testler gördükçe enerji doluyorum bende kız bizim içinde bol bol dua et şuralar topik dolsun artıkın :) Sağlıkla sıhhatle kucağına alman nasip olsun kuzumÇok teşekkür ederim hala inanamıyorum
1 mayıs son adet tarihimdi adetim 2 gün geciktikaç gün gecikti bu test çok nett maşallah kanda da değer yüksek çıkar
Çok teşekkür ederim canım benim dua ediyorum herkese Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben 5 aydır deniyorum ama gerçekten isteyince beklemek çok zorValla böyle testler gördükçe enerji doluyorum bende kız bizim içinde bol bol dua et şuralar topik dolsun artıkın :) Sağlıkla sıhhatle kucağına alman nasip olsun kuzum
Masallahhh hayırlı olsunn