Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba size sorum olucak bugün sabah bir kaç damla kahverengi lekelenmem oldu daha gelmedi ne ağrım var nede bişeyim acaba test yapsam çıkarmı daha da erken bat 26 nisan normalde kafam çok karışık
İdrar testinde çıkacağını sanmıyorum kuzum yaşadığın yerleşme kanamasıysa eğer 2 gün içinde anca kanda yükselir bekleyip 2 gün sonra kan vermeni tavsiye ederim idrar testi yapacaksanda 4 gün sonra

Benim şeffaf oluyor beyaz derken seffaf mi seninkisi de ?
Yok ya bildigimiz beyaz akıntı krem gibi. Adetten 4-5 gün sonra başlıyor adete 4-5 gün kala azalıyor geçen ay dikkat ettiğimde öyleydi. Şimdi yine başladı beyaz akıntı benimde yumurtlama dönemim böyle geçiyor sanırım daha önce hiç dikkat etmemiştim

Hadi inşallah benim de 15. Günüm bugün duphastona da başladım. 2 gündür ovulasyon yapıyorum koyulaşıyor gibi. Geçen ay 19. Gün pik olmuştu. Elimde test az inşallah bitmeden pik görürüm
Görürsün canım yumurtlama masajı yap ben yapıyorum geçen ay çok güzel yumurtlama gördüm adetimi bile düzene soktu

Çoğu gitti azı kaldı inşallah güzel sonuc alıcaksın
O teyzelerden her sokağa lazım

Kendime güvenmiyorum malesef canım o yüzden Bi şekilde halletmeye çalışacağım. Senin rahim filminden sonra sonuçların ne oldu peki. Umarım bir sorun yoktur
Sorun çıkmadı canım bende fakat üzerinden 1 yıl geçti hala gebelik oluşmadı bu ay aşılama yapıcaz inşallah nasip olur bu sefer

Hoşgeldin Mervecim

Amin İnshaAllah

Tamam canım seni de ekleyim listeye , ne zamandır deniyorsun bebiş için ?
2 aydır 7 ay önce karnımda 6 aylık kızımın kalbi durmuştu ölü doğum yaptım korunmam gerekiyordu eşim askerde olduğu için gerek duymadım 2 aydır geldi ve geldiği günden beri istiyoruz

Haber ver canım yarın bize de mutlaka bende yarın gidicem bakalım

Kızlar çok acil bişey danışmam gerekiyor adetim gecikiyordu 2 aydır 3 4 gün felan bugün adetimin 3.günü hormon testi yaptım FSH 25.99 Estradiol 38.05 LH 8.48 çıktı sonuçlardan önce ultrasonda sorun yok herşey iyi dedi doktorum daha sonra sonuçlar çıktı yaşımı sordu bu arada yaşım 22 direk çatır çatır erken menopoza giriyorsun dedi bana resmen inme indi neye uğradığını şaşırdım nolacağını gebelik için neler yapmam gerektiği hakkında hiçbirşey demedi şoka girdim klomen verdi önümüzdeki aya adet olursan gel dedi kızlar napmam gerekiyor lütfen yardım eder misiniz kafayı yiycem burda sağlık ocağına gittim durumu aktardım doktoruma teselli etti kendi de kan testi istedi sonuçlar yarın çıkacak gel iki sonucu değerlendirelim dedi yaşın genö ve doğum yapmışsın menepoza girmen çok saçma dedi bu konuda fikir sahibi kızlar yardım eder misiniz.Çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen bir sorun çıkmasın yoruldum artık

Aynen öyle maalesef hiç kimse anlamıyor ailem de burda olmayınca bazen çok yalnız hissediyorum kendimi Allah tan siz varsınız valla
Kız bide hepimizin yüz yüze geldigini düşünsene kahve içerkene hepimiz ne konuşuruz susmayız valla hiçbirimiz habire topluca test yaprız iyilikperisi92 paso ovülasyon yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…