- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.401
Durmak yok yola devamCanım pike yakınlaşmis bir iki güne patlar budeğerlendir sen boş geçirme
İnşallah canım benimBurası da olmasa derdimizi kimseye anlatamayacağız valla hiç yalnız hissetme kendini Allah'ın izniyle herşey güzel olacak
Sıvı alımına saatine dikkat ettinmiAynen kızlar bilemedim bende ebru ceylanada (birgebeningünlüğü) sordum oda yumurtlama dedi. Ama değil gibi daha eşit koyulukta değil gibi uf
Kuzu erken testlerde çıkabilir garanti olsun dersem yarın kan verMerhaba size sorum olucak bugün sabah bir kaç damla kahverengi lekelenmem oldu daha gelmedi ne ağrım var nede bişeyim acaba test yapsam çıkarmı daha da erken bat 26 nisan normalde kafam çok karışık
Napicam bilmiyorum yarın olmazsa erken testi alırımKuzu erken testlerde çıkabilir garanti olsun dersem yarın kan ver
İdrar testinde çıkacağını sanmıyorum kuzum yaşadığın yerleşme kanamasıysa eğer 2 gün içinde anca kanda yükselir bekleyip 2 gün sonra kan vermeni tavsiye ederim idrar testi yapacaksanda 4 gün sonraMerhaba size sorum olucak bugün sabah bir kaç damla kahverengi lekelenmem oldu daha gelmedi ne ağrım var nede bişeyim acaba test yapsam çıkarmı daha da erken bat 26 nisan normalde kafam çok karışık
Kuzum orucluydum zaten işten geldim yaptım yani doğl olarak bayaa sıvı almadan yaptımSıvı alımına saatine dikkat ettinmi
Yok ya bildigimiz beyaz akıntı krem gibi. Adetten 4-5 gün sonra başlıyor adete 4-5 gün kala azalıyor geçen ay dikkat ettiğimde öyleydi. Şimdi yine başladı beyaz akıntı benimde yumurtlama dönemim böyle geçiyor sanırım daha önce hiç dikkat etmemiştimBenim şeffaf oluyor beyaz derken seffaf mi seninkisi de ?
Evet ben anestezisiz çektirdim ama iyi cihazla çektiler, tek tüpümü açtıkları halde çok da bi ağrı hissetmedim. İnşallah uygun bir yer bulursun canım.Anestezisiz 1700 anestezili 2700 dediler. Malesef çok fazla ama anestezi olmadan ben yapamam malesef canım. Sen çok uyguna çekmissin
Kuzum dediğim gibi belli olmuyo yarın çatlayadabilir her ihtimale karşı değerlendir senKuzum orucluydum zaten işten geldim yaptım yani doğl olarak bayaa sıvı almadan yaptım
Anladım canım sağol o zaman bekleyimİdrar testinde çıkacağını sanmıyorum kuzum yaşadığın yerleşme kanamasıysa eğer 2 gün içinde anca kanda yükselir bekleyip 2 gün sonra kan vermeni tavsiye ederim idrar testi yapacaksanda 4 gün sonra
Görürsün canım yumurtlama masajı yap ben yapıyorum geçen ay çok güzel yumurtlama gördüm adetimi bile düzene soktuHadi inşallahbenim de 15. Günüm bugün duphastona da başladım. 2 gündür ovulasyon yapıyorum koyulaşıyor gibi. Geçen ay 19. Gün pik olmuştu. Elimde test az inşallah bitmeden pik görürüm
Çoğu gitti azı kaldı inşallah güzel sonuc alıcaksınBana ne doktor öyle bir alternatif sundu, ne de eczacılar kuzum. Merional değişmiş meriofert olmuş ya belki yoktur artık ondan. Ben de çok korkuyorum iğneden. Hatta hamile kalırsam kan sulandırıcıları nasıl yaparım derdine düştüm şimdiden. Halbuki köpeğime her gün 2 kez insülin vuruyorum ama kendime gelince yapamam. İğnemi sağlık ocağında yaptırıyorum. Haftasonu da bi teyzemiz var sitede, çok başarılı bu işlerde ona yaptırıyorum
Evet öyle tahmin etmiştim yoksa göbekten vurulmaz zaten
Sorun çıkmadı canım bende fakat üzerinden 1 yıl geçti hala gebelik oluşmadı bu ay aşılama yapıcaz inşallah nasip olur bu seferKendime güvenmiyorum malesef canım o yüzden Bi şekilde halletmeye çalışacağım. Senin rahim filminden sonra sonuçların ne oldu peki. Umarım bir sorun yoktur
Bende de pko var ya letu ve klomenle hemen büyüyordu bu gonalf yavaş kaliteli büyütüyor diye biliyorum bakalım yarın görecem bende ne kadar büyümüşYok canım hiç öyle düşünme benim yumurtalarım sıkıntılı zaten doktor o yüzden yüksek doz la başladı
2 aydır 7 ay önce karnımda 6 aylık kızımın kalbi durmuştu ölü doğum yaptım korunmam gerekiyordu eşim askerde olduğu için gerek duymadım 2 aydır geldi ve geldiği günden beri istiyoruzHoşgeldin Mervecim
Amin İnshaAllah
Tamam canım seni de ekleyim listeye , ne zamandır deniyorsun bebiş için ?
Haber ver canım yarın bize de mutlaka bende yarın gidicem bakalımBenim yumurtalamam hep oluyor çok şükür..ama işte hamilelik yok.Eşimin sonuçlarına yarın doktor bakıcak.1 sene önce iyi çıkmıştı .şimdi bilmiyorum.Kendi hormonlarıma yeniden doktor bakıcak.Yarin büyük gün benim için
Kız bide hepimizin yüz yüze geldigini düşünsene kahve içerkene hepimiz ne konuşuruz susmayız valla hiçbirimiz habire topluca test yaprızAynen öyle maalesef hiç kimse anlamıyor ailem de burda olmayınca bazen çok yalnız hissediyorum kendimi Allah tan siz varsınız valla