Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle maalesef hiç kimse anlamıyor ailem de burda olmayınca bazen çok yalnız hissediyorum kendimi Allah tan siz varsınız valla

O zaman sıkıntı yoktur rahim filminde temiz çıkarsaa eşindede sorun yoksa yakın zamanda olur inşallah
Benim yumurtalamam hep oluyor çok şükür..ama işte hamilelik yok.Eşimin sonuçlarına yarın doktor bakıcak.1 sene önce iyi çıkmıştı .şimdi bilmiyorum.Kendi hormonlarıma yeniden doktor bakıcak.Yarin büyük gün benim için

Sizinde bizim gibi sebepsiz Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah beklemek çok zor

Aynen şimdilik sebebsiz..filmden sonra kesin bilicem..Tabi çok zor..
Benim filmde sağ tüpün tıkalı olduğu filmi çekerkrn basınçla açıldığı söylendi ama doktorum ben tıkalı olduğunu düşünmüyorum basıncı ayarlayamamıştır radyolog dedi hangisi doğru bilmiyorum

Hoşgeldin Mervecim

Amin İnshaAllah

Tamam canım seni de ekleyim listeye , ne zamandır deniyorsun bebiş için ?

Kendime güvenmiyorum malesef canım o yüzden Bi şekilde halletmeye çalışacağım. Senin rahim filminden sonra sonuçların ne oldu peki. Umarım bir sorun yoktur

Aynen kızlar bilemedim bende ebru ceylanada (birgebeningünlüğü) sordum oda yumurtlama dedi. Ama değil gibi daha eşit koyulukta değil gibi uf
Benimki de bu gün öyle gösterdi..yarın rahim film çekilecek..ondan degerlendiremem..ama sen değerlendir

Eklentiler

• IMG20220419181608.jpg
    201,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…