- 1 Nisan 2022
- 12.546
- 15.412
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.381
3 ay denedim..hep gördüm..Bu 4 ayım..yaklaşıyor yumurtalamamOvülasyonda pik görüyosan bi sorun yoktur ya
Kuzum böyle olup ertesi gün çatlayadabiliyo ertesi gün daha koyuda olabiliyoKızlar ayrı bi konu açtım ama sizlerede sormak istiyorum en alttakini bugün yaptım dün yaptıgımıda atmıstım buraya ama böyle koyu değildi yumurtlama mı?yada yakın mı devam mı ediyim ?
Bence değerlendire bilirsinKızlar ayrı bi konu açtım ama sizlerede sormak istiyorum en alttakini bugün yaptım dün yaptıgımıda atmıstım buraya ama böyle koyu değildi yumurtlama mı?yada yakın mı devam mı ediyim ?
O zaman sıkıntı yoktur rahim filminde temiz çıkarsaa eşindede sorun yoksa yakın zamanda olur inşallah3 ay denedim..hep gördüm..Bu 4 ayım..yaklaşıyor yumurtalamam
Aynen öyle maalesef hiç kimse anlamıyor ailem de burda olmayınca bazen çok yalnız hissediyorum kendimi Allah tan siz varsınız vallaBu süreçte en büyük destekçin eşin zaten. Filan kişinin 10 15 sene sonra olabilir ama herkesin vücudu aynı değil herkesin sorunları aynı değil. Onlarla aynı şeyleri yaşamak zorunda değilsin ya da zorluk çekmek zorunda değilsin. Sen tedbirli davranıyorsun tedavini oluyorsun. Kaldı ki artık yaşa da çok bakmıyor bebek sahibi olmak eskisi gibi
Benim yumurtalamam hep oluyor çok şükür..ama işte hamilelik yok.Eşimin sonuçlarına yarın doktor bakıcak.1 sene önce iyi çıkmıştı .şimdi bilmiyorum.Kendi hormonlarıma yeniden doktor bakıcak.Yarin büyük gün benim içinO zaman sıkıntı yoktur rahim filminde temiz çıkarsaa eşindede sorun yoksa yakın zamanda olur inşallah
Sizinde bizim gibi sebepsiz Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah beklemek çok zorBenim yumurtalamam hep oluyor çok şükür..ama işte hamilelik yok.Eşimin sonuçlarına yarın doktor bakıcak.1 sene önce iyi çıkmıştı .şimdi bilmiyorum.Kendi hormonlarıma yeniden doktor bakıcak.Yarin büyük gün benim için
Aynen şimdilik sebebsiz..filmden sonra kesin bilicem..Tabi çok zor..Sizinde bizim gibi sebepsiz Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah beklemek çok zor
Benim filmde sağ tüpün tıkalı olduğu filmi çekerkrn basınçla açıldığı söylendi ama doktorum ben tıkalı olduğunu düşünmüyorum basıncı ayarlayamamıştır radyolog dedi hangisi doğru bilmiyorumAynen şimdilik sebebsiz..filmden sonra kesin bilicem..Tabi çok zor..
Ya belki tıkalı olmuş..valla eğer öyleyse hamile kalma şansın var.Benim filmde sağ tüpün tıkalı olduğu filmi çekerkrn basınçla açıldığı söylendi ama doktorum ben tıkalı olduğunu düşünmüyorum basıncı ayarlayamamıştır radyolog dedi hangisi doğru bilmiyorum
Bilmiyorumki kuzum soldanda olabilirdi aslında öyle olsa ama tabi tıkalıysa şimdi şansım arttıYa belki tıkalı olmuş..valla eğer öyleyse hamile kalma şansın var.
Hoşgeldin MervecimMerhabalar kızlar bende Nisan ayından şutlanıp mayıs ayına geldim.Bu ayda kırmızı kartı gördümAhh bu ay da bize uğur getirsinde bebek haberleriyle dolsun taşsın burası İnşaÂllah .Sat 17 Nisan Bat 11 Mayıs.Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun bu ay.
Benim şeffaf oluyor beyaz derken seffaf mi seninkisi de ?Kızlar yumurtlama döneminde bembeyaz akıntısı olan var mı? Benim yine başladı o beyaz akıntı yumurtlama dönemindeyim. Sizlerin nasıl oluyor?
Kuzum böyle olup ertesi gün çatlayadabiliyo ertesi gün daha koyuda olabiliyo
Aynen kızlar bilemedim bende ebru ceylanada (birgebeningünlüğü) sordum oda yumurtlama dedi. Ama değil gibi daha eşit koyulukta değil gibi ufBence değerlendire bilirsin
Kendime güvenmiyorum malesef canım o yüzden Bi şekilde halletmeye çalışacağım. Senin rahim filminden sonra sonuçların ne oldu peki. Umarım bir sorun yokturO konu hakkında fikrim yok canım yakınındaki üniversite ve ya araştırma hastanelerini arayıp bilgi alabilirsin. Acı eşiğini bilmiyorum ama çok acı veren bişey değil max 2 dk adet sancısı çekiyor gibi 2 dakika bile yok yani kendini korkutma
Benimki de bu gün öyle gösterdi..yarın rahim film çekilecek..ondan degerlendiremem..ama sen değerlendirAynen kızlar bilemedim bende ebru ceylanada (birgebeningünlüğü) sordum oda yumurtlama dedi. Ama değil gibi daha eşit koyulukta değil gibi uf
Aralıktan beri istiyorum canım senBende anestezili olucam.Sen kaç zamandı istiyorsun?Yazıcam bura.İn şa Allah güzel cevablarla gelirim bura
Burası da olmasa derdimizi kimseye anlatamayacağız valla hiç yalnız hissetme kendini Allah'ın izniyle herşey güzel olacakAynen öyle maalesef hiç kimse anlamıyor ailem de burda olmayınca bazen çok yalnız hissediyorum kendimi Allah tan siz varsınız valla
14 ay olduAralıktan beri istiyorum canım sen
Umarım bu ay güzel haberleri alırsın canım14 ay oldu