- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.361
Kuzum geldi benimde kargoda sknti olmustu zaten yaptim hatta bugun testAaa hadi ya ben begendımm ya kuzm abla cok ilgili vallla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum geldi benimde kargoda sknti olmustu zaten yaptim hatta bugun testAaa hadi ya ben begendımm ya kuzm abla cok ilgili vallla
Rahim filmi öncesi ilişki olmaması gerekiyo canımKızlar size bir sorum olucak.Ben şimdi ovulyasyon testle takip ediyorum..test biraz ısınmış..acaba diyorum bu gün değerlendirsem yarın bir sorun olurmu..yarın rahim filmim çekilecek..sonrada diyorlar adet gibi kanama oluyor..Doktorda bir şey söylemedi...ne yalan söyleyim boşuna değerlendirmek istemiyorum..
Teşekkürler canım..iyiki yazdın.Sonrada kanama oluyormuş..yine bu ay boşa gidicek((Rahim filmi öncesi ilişki olmaması gerekiyo canım
Yok kuzum kanama olmuyo ya bende ufak pembe leke geldi sadece 1 kere o kadar ama film sonrasıda 3 gün ilişki önerilmiyo işlem olduğu için enfeksiyon riskin oluyoTeşekkürler canım..iyiki yazdın.Sonrada kanama oluyormuş..yine bu ay boşa gidicek((
Evet onuda söylüyorlar.İşte tamda benim yumurtalama dönemine denk geliyor((Sen ne zaman çektin?doktorum dedi hamile kalma şansı çokmuşYok kuzum kanama olmuyo ya bende ufak pembe leke geldi sadece 1 kere o kadar ama film sonrasıda 3 gün ilişki önerilmiyo işlem olduğu için enfeksiyon riskin oluyo
Hoşgeldin canımSat 19 Nisan canım beklenmeyen de 16 Mayıs yaklaşık 14 aydır deniyoruz bu ay başarırız hepimiz inşallah beni de ekler misin kuzum
Geçen ay çektirdim ben yumurtlama dönemimde ilşkide oldu ama kısmet değilmiş bu ayda aşılamam olacaktı yumurtalarım fazla büyüdüğü için oda iptal oldu doğal deniyoruz şimdiEvet onuda söylüyorlar.İşte tamda benim yumurtalama dönemine denk geliyor((Sen ne zaman çektin?doktorum dedi hamile kalma şansı çokmuş
Kısmat bu işler..Ama hemen aşılama neden dediki sana? Biraz bekleye bilirsin bence..Geçen ay çektirdim ben yumurtlama dönemimde ilşkide oldu ama kısmet değilmiş bu ayda aşılamam olacaktı yumurtalarım fazla büyüdüğü için oda iptal oldu doğal deniyoruz şimdi
Hoşgeldin canımmmMy_Moonlight06 şekerim ben de geldim bat 15 Mayıs diyelim sat 19 nisan
Doktor demedi ben kendim istedim 1 sene oldu bi problem olmadığı halde gebelik oluşmuyo sebepsiz yani bende aşılama denemek istedimKısmat bu işler..Ama hemen aşılama neden dediki sana? Biraz bekleye bilirsin bence..
Bendede 14 ay oldu..Valla bana dese aşılama..ben biraz beklicem..çok kızlar filmden sonra kalıyorlar.Doktor demedi ben kendim istedim 1 sene oldu bi problem olmadığı halde gebelik oluşmuyo sebepsiz yani bende aşılama denemek istedim
Aşılama iptal olduğu için Bu ay bekliyo gibiyim bende canım hem film çektirdim hemde çok fazla dominant folikülüm var inşallah tutarBendede 14 ay oldu..Valla bana dese aşılama..ben biraz beklicem..çok kızlar filmden sonra kalıyorlar.
HoşgeldinMerhaba Beni de listeye ekler misiniz BAT :13 Mayıs
Bekleme sürem: 13 ay (bazı aylar kistten dolayı doğum kontrol hapı ve aşı yüzünden korunarak geçti) İnşallah Mayıs uğurlu gelir
Canım pike yakınlaşmis bir iki güne patlar bu değerlendir sen boş geçirmeKizlar degerlendirebilirmisiniz döngü günüm 10….7 gün sürdü adetim takvime gore 5 gün var yumurtlama günüme
İn şa Allah canım..Benim doktorum uzakta..hiç bilmiyorum nasıl durumlar bende..bir tek Ovulyasyon testleriyle takip ediyorumAşılama iptal olduğu için Bu ay bekliyo gibiyim bende canım hem film çektirdim hemde çok fazla dominant folikülüm var inşallah tutar
Ovülasyonda pik görüyosan bi sorun yoktur yaİn şa Allah canım..Benim doktorum uzakta..hiç bilmiyorum nasıl durumlar bende..bir tek Ovulyasyon testleriyle takip ediyorum
Yok canım hiç öyle düşünme benim yumurtalarım sıkıntılı zaten doktor o yüzden yüksek doz la başladıBenimde yarın 9. Gün benim hiç büyümemiştir o zamn 75 lik ile