Benim 20. Ayım ya da 19 şimdi emin değilim
Bu aya kadar hep koştur koştur test yaptım 3 kere de pozitif gördüm ama kimyasal oldu
Bende de pco var. Ama kızım ilk denemede olmuştu evliliğimin 3.5 senesindeydi
Düşünüyorum ki ilk hamileligimde evlenir evlenmez hamile kalmak istesem muhtemelen diyecektim ki 3.5 sene hamile kalamadim ve ya düşük oldu vs vs
Bu güne kadar çok dualar ettim ki 2 ramazan geçirdim bu istekle. Her iftar öncesi her namaz sonrası 20 aydır dua ediyorum
Hacet namazları mi kilmadim, adak mi adamadim.
Ama zaten eger bebis gelecekse onun rahme düşeceği zaman da belli aslında biz sadece sebepler dairesinde elimizden geleni yapıyoruz.
Bu ay bunu daha iyi aydım... 30 yaşım bitiyor bu ay sonu hem de bat günümde. Belki onun olgunlugu geldi
Bu ay kafama hiç takmıyorum. Olmasa ne olacak diyorum ben istiyorum... verip vermemek Rabbime bağlı ben kul olarak gerekenleri yapıyorum.
Kafaniza takmayın gerçekten çocuğunuzun olması yalan değil çok güzel; ama aynı zamanda da dünyanın en zor şeyi vicdanen...
Belki diyorum henüz 2 çocuğun gücünü kaldıracak olgunlukta değilimdir. Allah beni benden daha iyi bilendir. Hepimizi öyle
Tabi ki dileğim hepimiz bu ay hamile kalıp 9 ay sonra kucagimiza sağlıkla hayırla alalım...
Ama olmazsa da bu dünyada tek amacımız bu değil. Kendinizi bu sebeple üzmeyin. Hepinizi öpüyorum müstakbel analarrrr