Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tsh güzel prolaktin iyi süper lh ve e 2 için döngünün kaçıncı günündesin canım ? Onlar döngü günlerine göre sürekli değişir yükselirler amh cok kötü değil iyi de değil ama ona takılma her ay yumurtluyorsan problem yok
Canım reglimin 3 günü gittim testi yaptırmaya. 3. Güne göre normal mi değer sence?

Ay hadi inşallah hayırlı güzel pozitifler olsun canım. 🙏🏻🤗 Bende şimdi çıktım doktordan bu kez haberler güzel yumurta 17-18 mm olmuş bu çok güzel dedi arkalarda 16 mm lik güzel bir yumurta daha var bu ikisi bize yeter dedi. Yarın 23:30 da iğnemi vuruluyorum salı günü 11:30 da aşılama var. 🤗🤗🤗 @Veziir @Random3 My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer kızlar.
Ayy süper haber kuzum 😍😍 hadi insallah bu ay olucak hepimizin

Amh kalan yumurta rezervi, yani senin 10 yıl sonra mı 5 yıl sonra mı menapoz zamanının hakkında fikir veriyor, yine de net değil. Ben 40 yaşındayım, 0.87 çıktı, yaşına göre normal dediler. Ama her ay yumurtalıklarımda ortalama 7 tane folikül görünüyor. Doktorlar amha değil ayda kaç folikül olduğuna daha çok önem veriyorlar, amh ıma göre folikülüm iyiymiş… senin yaşına göre 1 çıkması da normal.. yani sonucta 60 yaşına kadar doğurgan olmayacağız. Amh a takılma. He şunu diyebilir doktor, 42-43 yaşına kadar bekleme cocuk için, e zaten beklemiyorsun 😁
Teşekkür ederim kuzum dün geceden bu yana aklıma o takıldı. Bakalım döngünün 21. Gününde bir kan testi daha yapılacak o ne bilmiyorum. Bakalım o kaç çıkacak

Bat ne zamanki canım belki olmazsın 🤭🤭
Normal şartlarda yarın😊 ama en son kimyasal döngüsünden çıktığım için düzenli olur mu bilemiyorum bazen düzensizlik olabilirmiş ara ara kasık ağrısı dışında bi belirtim yok bekleyip görücem artık ne olcak 😊

Normal şartlarda yarın😊 ama en son kimyasal döngüsünden çıktığım için düzenli olur mu bilemiyorum bazen düzensizlik olabilirmiş ara ara kasık ağrısı dışında bi belirtim yok bekleyip görücem artık ne olcak 😊
Hayırlısı olsun kuzum gerçekten zor bir dönemden geçtin rabbim insallah tekrar en yakın zamanda nasip etsin kafan rahattı en azından bu ay belli de olmaz gerçi 🙃🙃

Kız onu birakta elinde var mı yeni ovulasyon yeniden birtane yap hele bakalım köyü çıkacak mı 🙈
Asko birazdan yapcam ovulasyon..valla bana gore degil bu isler skldm ekşındanda sıkıldm test yapmaktan da bu sabahta yaptim test ilk 15 dakka sonra gordum gölge gibi yine cok silik hcg testinde…resim atardim ama pek belli olmuyo resimde..

Asko birazdan yapcam ovulasyon..valla bana gore degil bu isler skldm ekşındanda sıkıldm test yapmaktan da bu sabahta yaptim test ilk 15 dakka sonra gordum gölge gibi yine cok silik hcg testinde…resim atardim ama pek belli olmuyo resimde..
Kızzz bence sen hamilesin bu ay

Amh kalan yumurta rezervi, yani senin 10 yıl sonra mı 5 yıl sonra mı menapoz zamanının hakkında fikir veriyor, yine de net değil. Ben 40 yaşındayım, 0.87 çıktı, yaşına göre normal dediler. Ama her ay yumurtalıklarımda ortalama 7 tane folikül görünüyor. Doktorlar amha değil ayda kaç folikül olduğuna daha çok önem veriyorlar, amh ıma göre folikülüm iyiymiş… senin yaşına göre 1 çıkması da normal.. yani sonucta 60 yaşına kadar doğurgan olmayacağız. Amh a takılma. He şunu diyebilir doktor, 42-43 yaşına kadar bekleme cocuk için, e zaten beklemiyorsun 😁
Bende 32 yasindayim 0,95 cikti amh

Kızzz bence sen hamilesin bu ay
Oyy ne guzel soyledin🥰🥰🥰 insallah oyleyimdir.. yani gün aşırı iliski cok zor oluyor 2 aydir rutin bu ondan önce bir ayda gun asiri degildide yine sıktı…bide benim eşim çok istiyor benden daha cok merakli adam yaa bu sabah bile diyoki bugün takvim günü dimi 😅 yani sabahtan sevinerek cikiyo işe 😅😅 biliyorum oda yoruldu ama sirf bebek icin 😂😀

Eklentiler

• 935BED8E-34EF-406B-AA2A-5FB317F1D47C.jpeg
    935BED8E-34EF-406B-AA2A-5FB317F1D47C.jpeg
    108 KB · Görüntüleme: 42
  • 7FC1F60A-63CF-447E-8607-BE3444457C47.jpeg
    7FC1F60A-63CF-447E-8607-BE3444457C47.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 48
Valla var kız acaba reglin biter bitmez dölllendimi naptı
Eger varsa yani kendimi tebrik edecem nasıl dollendim adet bitimi diye 😅 bide bu testleri tebrik edecem yorumlarda yazip helal olsun dicem.. ayrica bu ara sabahlari biraz mide bulantim var fazla duygusalim ve surekli visne suyu icesim geliyo eşimide tebrik edecem 9 ay benle mücadele verecek adam 😅

X