Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar içinizde şeker ilacı kullanan var mı ? Benim insülin dürencim çok yüksek çıktı. O yüzden gebelik için şeker ilacı verdiler 10 gündür kullanıyorum.
Birde insülin direnci ne iyi gelen bir hormon vardır leptin hormonu bu hormon yalnızca geceleri uyuduğumuzda ürer.. be insülin direncini kırar eğer geceleri sabahlamassak zayıflamaya ve insülin direncinin kırmaya birebir destek oluruz...

Metformin mi yoksa ? Benim de polikistik over var ve insülin direncim yüksekti geçen sene yazın.. Bana doktor onu uzun süre kullanicaksin dedi ben de bir düşündüm ne demek ya diye.. ilaç almayı zaten sevmiyorum.. araştırdım kimisi kullanmış hormonları bozulmuş kimisi zayıflamış bilmem ne . Zayıflatie filan diyor ya alakası yok .. sürekli tuvalete çıkardığı için insanlar miğde bulantısı dan yemek yiyemedigi için kilo veriyor ilaçtan degil.. ben yarım almıştım aynı gün rahatsızlandım dedim ben bunu bırakıyorum doktor bana ilaçsız İnsülin zor düşer dedi.. ben kullanmadım şahsi fikrim olarak o ilacı sevmedim.. bir kaç ay sonra kilo verdiğim de tekrar ölçtürdum insülin direnci ciddi derece de düşüş yapmıştı sinirin altına düşmüştu..

Yani kısacası saglikl beslenme Spor ile insülin direnci düşer... Bu benim şahsi görüşüm ve tecrübemdi sadece. İlacı bırak filan demek değil yani yanlış anlaşılmasın.. çünkü
İlaca başlamışsın artık biraz kilo verene kadar devam et 10 gün olmuş zaten.. insülin düşünce bırakırsın.. gebe kalmak için insülin düşürmek çok ama çok önemli
Çok kilom yok aslında. 160 boyum 65 kg. Bende pco çıkmadı ama şekerim ani düşüyor. Önceki hamileliği hep uyuyarak geçirdim şeker yüzünden. Önceden de erken doğum öyküm olunca doktorum risk almayalım dedi. Bu arada ilaç bende ne mide bulantısı ne sık tuvalete çıkma yaptı. Hiç bir yan etki yapmadı yani. Kilo vermedim ama diyetisyene de gidiyorum. Reglim düzenli benim pcom da yok. Ama bu seviyede şekerle kaliteli yumurta olmaz denildi.
Nitekim cennet kuşuma tek seferde hamile kalırken bu sefer 2 aydır olmadı. Üstelik gecen ay 8 yumurtam vardı. Muayenede gördük. Tabi kısmet hepsi. 🤗

Hanımlar bu insülin dediğimiz açlık kan şekeri mi ? Benimde doktorum glukoz'a bakmış da açlık kan şekeri 87 yazıyor kafam karıştı. 😅
87 normal ☺️ 100e kadar. Benim açlık 117. Homa IR diye bir test insülin direnci. Kaliteli yumurta için 2/2.5 arası olmalıymış. Benim önce 3.65 çıktı sonra 4.7

Birde insülin direnci ne iyi gelen bir hormon vardır leptin hormonu bu hormon yalnızca geceleri uyuduğumuzda ürer.. be insülin direncini kırar eğer geceleri sabahlamassak zayıflamaya ve insülin direncinin kırmaya birebir destek oluruz...
Yok kız gece 1de yatarım en fazla. Sabah da 8.5 da kalkıyorum

Canım hoşgeldinnnnnnn 🥰🥰🌺🌺
Aminnnn isnhaAllah 🤲🏻🤲🏻

Ay canım geçen sene yoktum girmiyordum kimbilir ne yaşadın ama geri de kaldı.. Bu topikte olumsuzluğa yer yok canımmmm hep pozitif olacağız 😁 :KK76::KK76:

Tamam canım sen beni etiketlersin belkide gelemezz adetin bebiş haberin gelirrr kim bilir :KK8:
Kııız ben durum güncellemeye geldim 😇
Dün regl olurum diye bekliyordum bu saat oldu daha tık yok 🌸🌸

3 tane uygulamadan takip ediyorum ben her biri farklı gün gösteriyor 9 10 ve 11 diye yarın da geçsin regl olmazsam salı sabahı test yaparım. Son şüpheli birlikteliğin üzerinden 14 gün geçmiş oluyor salı günü

Merhaba beni de ekler misiniz🙂 sat 10 Nisan (malesef bugün)😒 bat muhtemelen 5 mayıs olur hastaneye gidicem çünkü çatlatma iğnesi verir yine sanki değişiklik olursa söylerim🙂 4 aydır bebiş istiyorum. İnşallah bu ay herkes güzel haberler alır🤲

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰
Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@MaviHayallerim2 yıl
AryaEvaninAnnesi AryaEvaninAnnesi 12 Nisan2 ay
@Genckading18 Mart14 Nisan14 ay
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
@Chyperus26
Mart
23 Nisan1 ay
@hyl101
Nisan
28 Nisan8 ay
@Mehrii3429
Mart
(29 Nisan)2,5 yıl
@merlince30
Mart
30 Nisan8 ay
@Papatyamveben-Mavi4
Nisan
1 Mayıs2,5 yıl
@E L B A2
Nisan
1 Mayıs8 ay
@Cicek631
Nisan
1 Mayıs1 yıl
@Mucize13575 Nisan2 Mayıs1 yıl
@dceke7 Nisan3 Mayıs8 ay
@Bayan Kamez3 Nisan3 Mayıs3 yıl
@okyanus_es3
Nisan
3 Mayıs5 ay
@LadyRuby9
Nisan
3 Mayıs1 ay
@Hemsire4726
Mart
4 Mayıs1 yıl
@Teach_Mavi6
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Feyzaakncc3
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Random339
Nisan
5 Mayıs21 ay
@Dua46149
Nisan
6 Mayıs1 yıl
G Gzmyts53 7
Nisan
7 Mayıs11 ay
@ozguss5 Nisan7 Mayıs3 ay
Sosyallanne Sosyallanne 7
Nisan
7 Mayıs2 yıl
Elif_edanur_61_61 Elif_edanur_61_61 9
Nisan
7 Mayıs2.Bebiş
1 ay
@ZeyElif7
Nİsan
3-7 Mayıs4 yıl
My_Moonlight06 My_Moonlight06 8 Nisan8 Mayısuzun bir süredir
@Hello Kity09
Nisan
8 Mayıs3 ay
@miresl10 Nisan8 Mayıs3 ay
@Svgidrmzz10 Mayıs1 yıl
Canım beni de ekler misin sat 8 Nisan bat 4 4 mayıs beklenen süre 4 yıl 😐

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰
Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@MaviHayallerim2 yıl
AryaEvaninAnnesi AryaEvaninAnnesi 12 Nisan2 ay
@Genckading18 Mart14 Nisan14 ay
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
@Chyperus26
Mart
23 Nisan1 ay
@hyl101
Nisan