Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mayıs ayı herkese güzel umutlar güzel haberler nasip etsin inşallah 🙏🏼❤️ Mesajları okuyorum hepimiz anneliği sonuna kadar hak ediyoruz, öyle de güzel anne olursunuz ki doğacak bebişler çok şanslı birer birer sizler gibi anneleri olacağı için. Malum biliyorsunuz evde test yaptım 2 defa, pozitifi gördüm çok şükür. Karantinamdan dolayı pazartesi günü kan vericem, salı günü kontrole gidicem. İnşallah bebeğim benimledir sağlıkla yerindedir🙏🏼 Güzel haberleri sizlere vermek için sabırsızlanıyorum. Velhasıl şuanda anne adayıyım içimde rahmimde hareketlenmelerin gerilmelerin olduğunu hissederken bi an duygusallık yaşadım, sizlerin mesajlarınızı okumak güzel dileklerimi buradan sizlere iletmek istedim. Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın tez zamanda, doğru zamanda inşallah, pozitiflerle bebeklerle dolsun taşsın buralar 🥰🙏🏼❤️

Kızlar karışım flan kullananız varmı neler yapıyorsunuz hadi bari yazında konu olsun konuşmak için 🥰😘
Gel canım burdan konuşalım kızlarla buradayız 🥰
İnşallah canım benim sende durumlar nedir neler yapıyosun 😘 kız demiştim ya yanımdaki bütün arkadaşlarım hamile die 4 ü birden 😅 üstelik 3 ü yle aynı binadayız bugün cinsiyetleri öğrendiler üçüde kız 😅 ay bide bana hava atıyorlardı üçüde erkek bekliyordu hissediyordu bende kız seviyorum die kızı sana bıraktık bence bizimkiler erkek diyorlardı 😅 kız bugün çok güldüm.
Evet evet söylemiştin bunu.. iyyyyy çok bilmişler ahahhaha iyi olmuş vallaha 🤣🤣🤣🤣 ...

Mayıs ayı herkese güzel umutlar güzel haberler nasip etsin inşallah 🙏🏼❤️ Mesajları okuyorum hepimiz anneliği sonuna kadar hak ediyoruz, öyle de güzel anne olursunuz ki doğacak bebişler çok şanslı birer birer sizler gibi anneleri olacağı için. Malum biliyorsunuz evde test yaptım 2 defa, pozitifi gördüm çok şükür. Karantinamdan dolayı pazartesi günü kan vericem, salı günü kontrole gidicem. İnşallah bebeğim benimledir sağlıkla yerindedir🙏🏼 Güzel haberleri sizlere vermek için sabırsızlanıyorum. Velhasıl şuanda anne adayıyım içimde rahmimde hareketlenmelerin gerilmelerin olduğunu hissederken bi an duygusallık yaşadım, sizlerin mesajlarınızı okumak güzel dileklerimi buradan sizlere iletmek istedim. Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın tez zamanda, doğru zamanda inşallah, pozitiflerle bebeklerle dolsun taşsın buralar 🥰🙏🏼❤️
Ayyyyy ne kadar tatlısın bacimmm yaaa.. 😍😍😍🥰😍🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🥰

Ne güzel gönlün var senin öyle .. Aminnnn Aminnnn İnshaAllah canım..

Çok ama çok sevindim senin adına İnshaAllah sağ salim bebeğine kavuşursun.. Aminnn:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Çok teşekkür ederim bizimle de paylaştığın için.. 🤗🤗🤗

Ayyyyy ne kadar tatlısın bacimmm yaaa.. 😍😍😍🥰😍🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🥰

Ne güzel gönlün var senin öyle .. Aminnnn Aminnnn İnshaAllah canım..

Çok ama çok sevindim senin adına İnshaAllah sağ salim bebeğine kavuşursun.. Aminnn:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Çok teşekkür ederim bizimle de paylaştığın için.. 🤗🤗🤗
canım benim iyi dileklerin icin Allah razı olsun 🙏🏼🥰 hepimizin tek gayesi anne olmak, rabbim nasip etsin hayırlısı ile 🙏🏼inşallah bat günleri gelmeden pozitif gören, gelip geçtiğinde pozitif görenlerle dolsun buralar, o bat hiç gelmesin bebişler gelsin😍 inşallah mayıs ayı güzel haberlere gebe olsun inşallah 🥰🥰

canım benim iyi dileklerin icin Allah razı olsun 🙏🏼🥰 hepimizin tek gayesi anne olmak, rabbim nasip etsin hayırlısı ile 🙏🏼inşallah bat günleri gelmeden pozitif gören, gelip geçtiğinde pozitif görenlerle dolsun buralar, o bat hiç gelmesin bebişler gelsin😍 inşallah mayıs ayı güzel haberlere gebe olsun inşallah 🥰🥰
Aminn canım isnhaAllah 🤗🥰🥰🥰🤲🏻🤲🏻

Eki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar..:KK54: Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?:KK71::halay::halay::halay::KK31::KK36:

O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
🥰🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....🥰
Kullanıcı adıSon adet tarihiBeklenmeyen adet tarihi😏Bebiş beklediği süreSonuç
@MaviHayallerim2 yıl
@AryaEvaninAnnesi12 Nisan2 ay
@Genckading18 Mart14 Nisan14 ay
@denizderin121 Mart17 Nisan8 ay
@Chyperus26
Mart
23 Nisan1 ay
@hyl101
Nisan
28 Nisan8 ay
@Mehrii3429
Mart
(29 Nisan)2,5 yıl
@merlince30
Mart
30 Nisan8 ay
@Papatyamveben-Mavi4
Nisan
1 Mayıs2,5 yıl
@E L B A2
Nisan
1 Mayıs8 ay
@Cicek631
Nisan
1 Mayıs1 yıl
@Mucize13575 Nisan2 Mayıs1 yıl
@dceke7 Nisan3 Mayıs8 ay
@Bayan Kamez3 Nisan3 Mayıs3 yıl
@okyanus_es3
Nisan
3 Mayıs5 ay
L LadyRuby 9
Nisan
3 Mayıs1 ay
@Hemsire4726
Mart
4 Mayıs1 yıl
@Teach_Mavi6
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
@Feyzaakncc3
Nisan
4 Mayıs1,5 yıl
R Random3 9
Nisan
5 Mayıs21 ay
@Gzmyts537
Nisan
7 Mayıs11 ay
@ozguss5 Nisan7 Mayıs3 ay
@Miskokulubebis7
Nisan
7 Mayıs2 yıl
@Elif_edanur_61_619
Nisan
7 Mayıs2.Bebiş
1 ay
My_Moonlight06 My_Moonlight06 8 Nisan8 Mayısuzun bir süredir
@Hello Kity09
Nisan
8 Mayıs3 ay
S Svgidrmzz 10 Mayıs1 yıl
Aralık ayından beri topik topik geziyorum 😞 beni de ekle canım 9 nisan adet tarihi
Bat 6 Mayıs

Aralık ayından beri topik topik geziyorum 😞 beni de ekle canım 9 nisan adet tarihi
Bat 6 Mayıs
Ben de Ocak ayından ne yapalım canım sanirim bu son o yüzden açtım topiği tam olsun dedim bakarsin hayır getirir... 😁😁

Asma suratıni futfennnn 🥰🤗 ekliyorum
Canım.. bu arada bebek için ne kadardır uğraşıyordun kuzum ?

Hayırlı olsun.Bende burda yeniyim.Azeriyim bu arada.Eşim türk.1 yıl çocuk için uğraşıyoruz.Mart ayında adet olmalıydım..ama olmadım 16 gün gecikme m oldu.3 defa kan testi verdim..hepsi neqatif.Haftaya randevu goturucem..demekki hormonlar oynamış..pes etmicem.

Hayırlı uğurlu gelsin gülüm inşaALLAH canım önce sen sonra burda olan herkes inşaALLAH hamile kalıp bebeklerinin sağlıkla kucağınıza alırsınız 9ay sonunda amin amin 😍🥰😘:anneadayı::emir_bebek::KK200::anne:

Hayırlı olsun.Bende burda yeniyim.Azeriyim bu arada.Eşim türk.1 yıl çocuk için uğraşıyoruz.Mart ayında adet olmalıydım..ama olmadım 16 gün gecikme m oldu.3 defa kan testi verdim..hepsi neqatif.Haftaya randevu goturucem..demekki hormonlar oynamış..pes etmicem.
Ooo hoşgeldinnn Azeri bacimm.. Nece yaxşi eyledin... Rabbim kömeyin olsun İnshaAllah 🤲🏻🥰🥰

Azeri değilim tabi ama az biraz bilirim ve çok severim Azeri kardeşlerimi 🥰

O zaman İnshaAllah uşaqdı qarnindaki 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Mutlaka haber ver olur mu ? ☺️

Hayırlı uğurlu gelsin gülüm inşaALLAH canım önce sen sonra burda olan herkes inşaALLAH hamile kalıp bebeklerinin sağlıkla kucağınıza alırsınız 9ay sonunda amin amin 😍🥰😘:anneadayı::emir_bebek::KK200::anne:
Canımmmm kuzummmm pambiğimmmmmmm... isnhaAllah seni teyze yaparım sen de beni ikinck kez yapp... Bu söylediklerin senin için de geçerli yüreği kendi güzel arkadaşım benimmm.. 🥰🥰:KK60::KK60::KK60::KK19::KK19::KK19::KK19:

Ooo hoşgeldinnn Azeri bacimm.. Nece yaxşi eyledin... Rabbim kömeyin olsun İnshaAllah 🤲🏻🥰🥰
Azeri değilim tabi ama az biraz bilirim ve çok severim Azeri kardeşlerimi 🥰
O zaman İnshaAllah uşaqdı qarnindaki 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mutlaka haber ver olur mu ? ☺️
Xoş buldum.Sağol canım😘Amin Allah.Allah bütün anne olmak isteyenlerin duasını kabul etsin İnşa Allah.Yok kesinlikle çocuk digil..dün çok üzüldüm..bu gün 16 günüm oldu artık..hiç olmazdı gecikmelerim.Artık doktora gidicem..bakıcam ne diyor

İyimmm kuzucummm Elhamdulillah .. dün sokuldi çok şükür Rabbime bin şükür odum koptu olmayacak diye... Ya doktor bana gel dedi ya adet olunca dün leke gelirken aradım ulaşamadım.. hafta sonu girdi araya şimdi yumurtma büyütme için ilaç vericekti sence gecikmiş mi olurim pazartesi gidince ☹️
Canım ben de dün regl dönemi oldum, pazartesi gidicem. Yumurta geliştirici ilaçlara en erken reglin 3.günü başlanır zaten. Yani tam gününde gitmiş olacaksın merak etme ☺️

X