- 10 Nisan 2016
- 8.525
- 12.612
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Süper canımm ozaman İnshaAllah Mayıs'a kismettt diyekkSon adet tarihim bugün 9 nisan bir ay oldu bu ikinci ayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper canımm ozaman İnshaAllah Mayıs'a kismettt diyekkSon adet tarihim bugün 9 nisan bir ay oldu bu ikinci ayim
Gel canım burdan konuşalım kızlarla buradayızKızlar karışım flan kullananız varmı neler yapıyorsunuz hadi bari yazında konu olsun konuşmak için
Evet evet söylemiştin bunu.. iyyyyy çok bilmişler ahahhaha iyi olmuş vallaha ...İnşallah canım benim sende durumlar nedir neler yapıyosun kız demiştim ya yanımdaki bütün arkadaşlarım hamile die 4 ü birden üstelik 3 ü yle aynı binadayız bugün cinsiyetleri öğrendiler üçüde kız ay bide bana hava atıyorlardı üçüde erkek bekliyordu hissediyordu bende kız seviyorum die kızı sana bıraktık bence bizimkiler erkek diyorlardı kız bugün çok güldüm.
Ayyyyy ne kadar tatlısın bacimmm yaaa..Mayıs ayı herkese güzel umutlar güzel haberler nasip etsin inşallah Mesajları okuyorum hepimiz anneliği sonuna kadar hak ediyoruz, öyle de güzel anne olursunuz ki doğacak bebişler çok şanslı birer birer sizler gibi anneleri olacağı için. Malum biliyorsunuz evde test yaptım 2 defa, pozitifi gördüm çok şükür. Karantinamdan dolayı pazartesi günü kan vericem, salı günü kontrole gidicem. İnşallah bebeğim benimledir sağlıkla yerindedir Güzel haberleri sizlere vermek için sabırsızlanıyorum. Velhasıl şuanda anne adayıyım içimde rahmimde hareketlenmelerin gerilmelerin olduğunu hissederken bi an duygusallık yaşadım, sizlerin mesajlarınızı okumak güzel dileklerimi buradan sizlere iletmek istedim. Rabbim hepinize bu güzel duyguyu yaşatsın tez zamanda, doğru zamanda inşallah, pozitiflerle bebeklerle dolsun taşsın buralar
canım benim iyi dileklerin icin Allah razı olsun hepimizin tek gayesi anne olmak, rabbim nasip etsin hayırlısı ile inşallah bat günleri gelmeden pozitif gören, gelip geçtiğinde pozitif görenlerle dolsun buralar, o bat hiç gelmesin bebişler gelsin inşallah mayıs ayı güzel haberlere gebe olsun inşallahAyyyyy ne kadar tatlısın bacimmm yaaa..
Ne güzel gönlün var senin öyle .. Aminnnn Aminnnn İnshaAllah canım..
Çok ama çok sevindim senin adına İnshaAllah sağ salim bebeğine kavuşursun.. Aminnn
Çok teşekkür ederim bizimle de paylaştığın için..
Aminn canım isnhaAllahcanım benim iyi dileklerin icin Allah razı olsun hepimizin tek gayesi anne olmak, rabbim nasip etsin hayırlısı ile inşallah bat günleri gelmeden pozitif gören, gelip geçtiğinde pozitif görenlerle dolsun buralar, o bat hiç gelmesin bebişler gelsin inşallah mayıs ayı güzel haberlere gebe olsun inşallah
Hoşgeldin sevgi10 Mayıs 1 yıl canım
Aralık ayından beri topik topik geziyorum beni de ekle canım 9 nisan adet tarihiEki Görüntüle 3043862
Selâm aleyküm Hanımlar.. Çok büyük bir umutla Mayıs ayının topiğini hem kendim hem de sizler için açmış bulunuyorum.. Biliyorum buralara kadar çok yol kat ettik, herseferinde belki hayalkırıklığı ,biraz burukluk veya çok üzüntü yaşadık.. Ancak ne yapıyoruz asla pes etmiyoruz.. Eğlenerek, gülerek ve en önemlisi birbirimize destek olarak Mayıs ayı gebelik planlamasına Haaaaazırmııyıııııııııız ?
O zaman buyrun hanımlar, Listeye eklemem için Sat (son adet tarihi ) Bat (Beklenen adet tarihi) tarihlerinizi ve ne kadar süredir beklediğinizi bana bildirin..
KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDAN DA YAKIN....
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenmeyen adet tarihi Bebiş beklediği süre Sonuç @MaviHayallerim 2 yıl @AryaEvaninAnnesi 12 Nisan 2 ay @Genckading 18 Mart 14 Nisan 14 ay @denizderin1 21 Mart 17 Nisan 8 ay @Chyperus 26
Mart23 Nisan 1 ay @hyl10 1
Nisan28 Nisan 8 ay @Mehrii34 29
Mart(29 Nisan) 2,5 yıl @merlince 30
Mart30 Nisan 8 ay @Papatyamveben-Mavi 4
Nisan1 Mayıs 2,5 yıl @E L B A 2
Nisan1 Mayıs 8 ay @Cicek63 1
Nisan1 Mayıs 1 yıl @Mucize1357 5 Nisan 2 Mayıs 1 yıl @dceke 7 Nisan 3 Mayıs 8 ay @Bayan Kamez 3 Nisan 3 Mayıs 3 yıl @okyanus_es 3
Nisan3 Mayıs 5 ay L LadyRuby 9
Nisan3 Mayıs 1 ay @Hemsire47 26
Mart4 Mayıs 1 yıl @Teach_Mavi 6
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl @Feyzaakncc 3
Nisan4 Mayıs 1,5 yıl R Random3 9
Nisan5 Mayıs 21 ay @Gzmyts53 7
Nisan7 Mayıs 11 ay @ozguss 5 Nisan 7 Mayıs 3 ay @Miskokulubebis 7
Nisan7 Mayıs 2 yıl @Elif_edanur_61_61 9
Nisan7 Mayıs 2.Bebiş
1 ayMy_Moonlight06 8 Nisan 8 Mayıs uzun bir süredir @Hello Kity 09
Nisan8 Mayıs 3 ay S Svgidrmzz 10 Mayıs 1 yıl
Ohhh eline sağlık canım hadi inşallah gelsin bebislerNe yapım içimden geldi busefer belki hayırlı olur dedim
Ben de Ocak ayından ne yapalım canım sanirim bu son o yüzden açtım topiği tam olsun dedim bakarsin hayır getirir...Aralık ayından beri topik topik geziyorum beni de ekle canım 9 nisan adet tarihi
Bat 6 Mayıs
Ooo hoşgeldinnn Azeri bacimm.. Nece yaxşi eyledin... Rabbim kömeyin olsun İnshaAllahHayırlı olsun.Bende burda yeniyim.Azeriyim bu arada.Eşim türk.1 yıl çocuk için uğraşıyoruz.Mart ayında adet olmalıydım..ama olmadım 16 gün gecikme m oldu.3 defa kan testi verdim..hepsi neqatif.Haftaya randevu goturucem..demekki hormonlar oynamış..pes etmicem.
Canımmmm kuzummmm pambiğimmmmmmm... isnhaAllah seni teyze yaparım sen de beni ikinck kez yapp... Bu söylediklerin senin için de geçerli yüreği kendi güzel arkadaşım benimmm..Hayırlı uğurlu gelsin gülüm inşaALLAH canım önce sen sonra burda olan herkes inşaALLAH hamile kalıp bebeklerinin sağlıkla kucağınıza alırsınız 9ay sonunda amin amin
Canımsın angaralim benim amin amin hayırlısı olsun inşaALLAH gülümCanımmmm kuzummmm pambiğimmmmmmm... isnhaAllah seni teyze yaparım sen de beni ikinck kez yapp... Bu söylediklerin senin için de geçerli yüreği kendi güzel arkadaşım benimmm..
Aminnn inshallah canım Allah razı olsunOhhh eline sağlık canım hadi inşallah gelsin bebisler
Xoş buldum.Sağol canımAmin Allah.Allah bütün anne olmak isteyenlerin duasını kabul etsin İnşa Allah.Yok kesinlikle çocuk digil..dün çok üzüldüm..bu gün 16 günüm oldu artık..hiç olmazdı gecikmelerim.Artık doktora gidicem..bakıcam ne diyorOoo hoşgeldinnn Azeri bacimm.. Nece yaxşi eyledin... Rabbim kömeyin olsun İnshaAllah
Azeri değilim tabi ama az biraz bilirim ve çok severim Azeri kardeşlerimi
O zaman İnshaAllah uşaqdı qarnindaki
Mutlaka haber ver olur mu ?
Canım ben de dün regl dönemi oldum, pazartesi gidicem. Yumurta geliştirici ilaçlara en erken reglin 3.günü başlanır zaten. Yani tam gününde gitmiş olacaksın merak etmeİyimmm kuzucummm Elhamdulillah .. dün sokuldi çok şükür Rabbime bin şükür odum koptu olmayacak diye... Ya doktor bana gel dedi ya adet olunca dün leke gelirken aradım ulaşamadım.. hafta sonu girdi araya şimdi yumurtma büyütme için ilaç vericekti sence gecikmiş mi olurim pazartesi gidince
Inşallah canımSüper canımm ozaman İnshaAllah Mayıs'a kismettt diyekk