- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #15.021
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben iğne günü dahil 3 gün üstüste denemiştim tuttu ama malesef kimyasal oldu olacağı varsa tek atışta bile oluyor takma kafana oluruna bırakKızlaarrr çatlatma iğnesinden sonra doktorum 2günde1 değerlendirmemizi tavsiye etmişti fakat her gün değerlendirmek şansımı düşürür mü acaba ? Öyle denk geldi çünkü( soru açık olduysa özür diliyorum )
bugun daha gelennn gidennn yok bakalım nolucak heycan bastıııSakin olup adetin 2 gün gecikmesini bekliyoruz sadece![]()
Progestanmı kuzum bende agızdan alıyorum bileeek gece alıyorum iğneden sonra bana da veriyo doktor gece alıyorumki koltukta sızıyorum hep şiddetli bas dönmesi ve bayıltıyoAynen ya şu düşük lafı hiç aklimdan cikmiyo ya hapta aşırı yan etki yaptı baş iyice dönüyor ya
İnshaAllah kuzum İnshaAllah Rabbim sevindirsin seniiiiMy_Moonlight06 bacıı dua et bana da geç döllenme falan olsun hala regl olmadımm
Aminn çok teşekkür ederim.. canım ben ne yaptım ki alt tarafı bir liste sadece.. İnshaAllah herşey güzle gider ve sağlıkla kavuşursun bebeğine Aminya şuan beni o kadar mutlu ettiniz ki :) ayağınıza taş değmesin ne dliyorsanız versin allah inşallah :)
Kuzumm sağlık Olsun.. canım bu sayfanın listesi bitti artık..
Cano vallla hala adet olmadımbugun daha gelennn gidennn yok bakalım nolucak heycan bastııısizde durumlar nedir ?
simcook
iyilikperisi92
Benim bildiğim 5 . Haftada filan gidiliyor sen kan verdin mi canım ?Kızlar ilk kadın doğuma ne zaman gidilmeli şuan son adet tarihine göre 4hafta 2 gün çıkıyor şuan gitsem de bir şey olmaz sanırım 5. Hafta da mı randevu alıp gitmem gerek yardımcı olur musunuz ?![]()
Verdim canım 30.da 70 çıktı bugün de verdim yarın çıkacak artıysa ne mutluBenim bildiğim 5 . Haftada filan gidiliyor sen kan verdin mi canım ?
bende olmadım daha boyle yaparsam zaten stresten gelmicek hahahahCano vallla hala adet olmadım![]()
Sol göğsüm cok kötü yAbende olmadım daha boyle yaparsam zaten stresten gelmicek hahahah![]()
![]()
Ne yazikki canım benim yine karavanaKızlar batlarınız geçmiş ne durumdasınız İnshaAllah güzle haber vardır ?
@Sopranoooo @elaaaaaa @Hayatlarrr @merve_tm @Balkabak @Limonsekerisweetdreams1985 @Pulmicort_Combivent @aysee666 @Rafiyeatilla
bende olmadım ki zaten pazar gününe kdr yolu var hahahabende olmadım daha boyle yaparsam zaten stresten gelmicek hahahah![]()
![]()
Aaa evet sen söyleyince farkettim. Noldu ki acabaSanırım üyeliğini iptal etmişBende geçen gün baktım ama üyelik iptali gözüküyor maalesef
Çok Sevindim canımm tekrar tebrik ederim çok mutlu oldumVerdim canım 30.da 70 çıktı bugün de verdim yarın çıkacak artıysa ne mutlu![]()
Çok teşekkür ederim canımÇok Sevindim canımm tekrar tebrik ederim çok mutlu oldum![]()
Çok şükür yolunda kuzum. Bende yarın doktor kontrolüne gideceğim. İnşallah herşey yolundadırAaa evet sen söyleyince farkettim. Noldu ki acabaumarım iyidir, sadece biraz kafa rahatlatmacadır. Sen nasılsın peki, her şey yolunda mı?
![]()