- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Amin diyelim o zaman cancağızımİnshaAllah can bacimmm![]()
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin diyelim o zaman cancağızımİnshaAllah can bacimmm![]()
Bakarım tabi ben de hissediyorum yakın canım rabbim yüzünü güldürecekCanimmmmm sağolasın kuzum... Aminnn İnshaAllah yakinnn ongunler biliyorumiyiki geldin bilgilerini topigimden eksik etme
![]()
Geldim iki gözümün çiçeğiMy_Moonlight06 kuzuuum bizim bebişler anneler günü sürprizi yapacak galiba
Sat; 7nisan. Bat; 3 mayıs. Beklediğim süre; hissediler bir ömür, gerçekte olan 8 ay![]()
Geldim iki gözümün çiçeği2 gün arayla yakaladım seni
![]()
Tabii ki de, aksi düşünülemezbeklediğimiz mesaj topiğe ulaştı
buradan da doooğru anneler topiğine
![]()
Caniiiiiimmmmm hoşgeldinnnMy_Moonlight06 ben geldiiim, kambersiz olmaz dediler
sat 9 Nisan, bat 5 Mayıs. Beklenilen süre 21 ay
Hepimiz için musmutlu bir ay olsunCaniiiiiimmmmm hoşgeldinnn. İnshaAllah bu son olur bebişine kavuşursun
hemen ekliyorum kuzum
Hoşgeldin11 mayıs beklenen süre 14 ay![]()
Sgaol canım İnshaAllah..Canım yeni topiğin bize uğur getirsinnn
14 nisanda regl olacağım canımHoşgeldinolsun İnshaAllah olucak yakında .. son adet tarihin neydi canım ?
selam kızlar .Ay ay topiklere isim yazdırmayı bıraktım amaa aktif olarak topiklerdeyimhepimize bol şans
![]()
Baya varmış canım sen neden acele ettin böyle ? Nisan da gebelik planlamamişmiydin yoksa ?14 nisanda regl olacağım canım![]()
Yumurtlama günü boş geçti malesef iki gün önceki ve bir gün sonrasından da kalacağımı hiç sanmıyorum o yüzden bu ay kesin regl olurum gözüyle bakıyorumBaya varmış canım sen neden acele ettin böyle ? Nisan da gebelik planlamamişmiydin yoksa ?
Kizzz bellimi olur belki benim topik mutluluk getirir..Tabii ki de, aksi düşünülemezbu ay da kesin hamileyiz
![]()
Peki tamam öyle olsun...Yumurtlama günü boş geçti malesef iki gün önceki ve bir gün sonrasından da kalacağımı hiç sanmıyorum o yüzden bu ay kesin regl olurum gözüyle bakıyorum![]()