- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.801
Evet ya yine benim daha 4 günüm var senin geçmiş bile allah yardımcın olsun belirsizlikler cok zorKuzum ağrı sızı herşey denebilir bendekine de. Bazen şiddetli ağrı giriyor bazen hafif hafif iğne batması gibi anlamadım bu işi. Ama adet olcaksam da bir an önce olsam kurtulsam
Amin kuzum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahEvet ya yine benim daha 4 günüm var senin geçmiş bile allah yardımcın olsun belirsizlikler cok zor
Çok sağol cnm evet gene hastaneye yaticak o bu sürede zaten takmiycam kafama önceliğim kızım hayırlısı olsunBuna kafanı takma kuzum eninde sonunda ne olduğunu öğreneceğiz. Kızınla ilgilen güzelce. Çok geçmiş olsun. Öpüyorum bende küçük hanımı
Hm bende adetten öncede vardi bir kere süt gbi baya bi geldi sonra normal beyaz akıntım varDün başladı bugün de var ama cok az genelde adet öncesi de olur benim simdi adete 4 günüm var
İnşallah ciddi birşey yoktur kuzum. Rabbim tez vakitte şifasını verir inşallahÇok sağol cnm evet gene hastaneye yaticak o bu sürede zaten takmiycam kafama önceliğim kızım hayırlısı olsun
İnşallah ciddi birşey yoktur kuzum. Rabbim tez vakitte şifasını verir inşallah
İşlem anında açılabilmesi de çok iyi en azından varmış ama hallolmus inşallah tez vakitte hamilelik olur sağlıklı bir şekildeHsg de ilk verdiklerinde ilaci tüplerim kapaliymis ikinci ilac vermek zorunda kaldilar 2. De acildi 24 ünde gitcm tekrar
Cok çok geçmiş olsun. 5-6 yaşlarımda bende bronşit ten çok hasta olmuştum hiç unutmuyorum. O zamandan bu zamana herşey daha gelişti tabi. İnşallah güzel bir bakımla tedaviyle hiç birşeyi kalmaz yavrucaginAmin cnm bronsitten yatti geçen hafta şimdi galiba yarında yaticak
Bebekliginden beri yatiyo sürekli cnm aman Allah daha beterinden korusunCok çok geçmiş olsun. 5-6 yaşlarımda bende bronşit ten çok hasta olmuştum hiç unutmuyorum. O zamandan bu zamana herşey daha gelişti tabi. İnşallah güzel bir bakımla tedaviyle hiç birşeyi kalmaz yavrucagin
Bizde adet olursa. Es paketi alcaz kuzumDoktorun söylediği vitaminleri içtim,ari sütü karışımı kullandik eşimle beraber ve 3+2+3+2 günleri değerlendirdik bu ay olmazsa eş paketi sipariş edicdn
İnsallah ama biraz mahvetti beni yaİşlem anında açılabilmesi de çok iyi en azından varmış ama hallolmus inşallah tez vakitte hamilelik olur sağlıklı bir şekilde
Amin kuzucum. Bende belki sabah tekrar idrar testi yaparım. Bilemiyorum kafam da karışıkBebekliginden beri yatiyo sürekli cnm aman Allah daha beterinden korusun
Oyy hadi bakalım hayırlı olsun inşallahOoo anne kuş bebişinin yerini yapmaya başlamış biledaha çok zamanınız var yavaş yavaş herşey hazır olur.. ne güzel heyecanlar ben de tüp bebeğe başladım, bugün haber verdiler 7 embriyo oluşmuş.. 7 tane tek hücreli evladım var
Ekstra ağrılı oldu kanamam normal seyrinde ilerliyor şuan çok düşünmemeye çalışıyorum yoksa bu testler insana kafayı yedirtir yaniKimyasal geçirmiş olabilir misin?
Ekstra ağrılı ve kanamalı diyorsun ya kimyasalda da öyle oluyor
Kuzum sperm testini biraz geç vermeniz bir sorun teşkil etmez sanıyorum. Bu ay da deneyin içinde kalmasın bence.Kizlar bana bi akil verin cinsel perhiz verdi test icin eşime doktor 3 gun verdigi günle sayarsak 4 gün ama onun perhizli oldugu günler benim yuksek hamile kalma zamanim ve yumurtlama ma denk geliyor sizce sperm testi işini biraz ertelesekmi sonradan gosteririz doktora.. zaten benim 24 unde randevum doktor ozamana kdar bütün test sonuçlarına bakacam dedi ama esimede sperm testi icin 24 une gun verdi zaten hastaneYa test verecez yada degerlendircz hangisini yapsak A ad000 Venev I ipti My_Moonlight06 S sultansultan90 H Hello Kity ve etiketleyemedigim kizlar.. Bu arada hsg cekildigim icin hamile kalmam cok yuksekmis bu ay çeken doktorda oyle söyledi
Bu perhizin süresi kaç gün peki canım?Kizlar bana bi akil verin cinsel perhiz verdi test icin eşime doktor 3 gun verdigi günle sayarsak 4 gün ama onun perhizli oldugu günler benim yuksek hamile kalma zamanim ve yumurtlama ma denk geliyor sizce sperm testi işini biraz ertelesekmi sonradan gosteririz doktora.. zaten benim 24 unde randevum doktor ozamana kdar bütün test sonuçlarına bakacam dedi ama esimede sperm testi icin 24 une gun verdi zaten hastaneYa test verecez yada degerlendircz hangisini yapsak A ad000 Venev I ipti My_Moonlight06 S sultansultan90 H Hello Kity ve etiketleyemedigim kizlar.. Bu arada hsg cekildigim icin hamile kalmam cok yuksekmis bu ay çeken doktorda oyle söyledi
Randevunu ertelesen olmaz mı?cuma günü birliktelik olmasi gerekiyor sali test verilmesi lazim verdikleri kağıtta oyle yaziyor test sali verilecek. Benim yumurtlamada o arada kaliyor pazar yumurtlama gosteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?