- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.821
Zaten ramazan sonrasi yogunluk varmis ondan sira bulamadık hastanede test icinKuzum sperm testini biraz geç vermeniz bir sorun teşkil etmez sanıyorum. Bu ay da deneyin içinde kalmasın bence.
Kızzzz hoşgeldinnnnnnnAleykum selam 30 Mayıs benide eklermisiniz inşallah güzel haberler alırız
test randevusunu erteleriz ama diğer randevuyu erteleyemiyorumRandevunu ertelesen olmaz mı?
Sen unutulacak hatunmusun yavrummmKızzzz hoşgeldinnnnnnn
canımmm bu ne resmiyet siz li bizlıubuttunmu kim olduğumu yoksa
İnşaallah gerek kalmaz eş paketineBizde adet olursa. Es paketi alcaz kuzum
Ben bildim.bileli yoğunluk var. İstediğim doktora randevu bulcamm diye göbeğim çatladıZaten ramazan sonrasi yogunluk varmis ondan sira bulamadık hastanede test icindoktor sonucu sorarsa soyleriz aciklama yapariz
Canım testin sonucunu 3 saat sonra veriyorlar verimli günleri geçirdikten sonra 3 gün perhiz yapsa?Kizlar bana bi akil verin cinsel perhiz verdi test icin eşime doktor 3 gun verdigi günle sayarsak 4 gün ama onun perhizli oldugu günler benim yuksek hamile kalma zamanim ve yumurtlama ma denk geliyor sizce sperm testi işini biraz ertelesekmi sonradan gosteririz doktora.. zaten benim 24 unde randevum doktor ozamana kdar bütün test sonuçlarına bakacam dedi ama esimede sperm testi icin 24 une gun verdi zaten hastaneYa test verecez yada degerlendircz hangisini yapsak @ad000 Venev I ipti My_Moonlight06 @sultansultan90 H Hello Kity ve etiketleyemedigim kizlar.. Bu arada hsg cekildigim icin hamile kalmam cok yuksekmis bu ay çeken doktorda oyle söyledi
Bende öyle düşünüyorum bide ısrarla o hastanede istiyo testi o yuZden özeldede veremiyoruz gidince konuşuruz yapacak bişi yokCanım testin sonucunu 3 saat sonra veriyorlar verimli günleri geçirdikten sonra 3 gün perhiz yapsa?
Ve ya doktora bu ay da hamile kalamazsan regl olunca gidersin zaten verimli zamanin geçmiş oluyor doktora gittiğinde tedaviyi verecekse de regl.nin 3. Gününden itibaren veriyorlar en erken
Bende özel randevu aldm simdi kendi kağıt yazip gel dedi tarih verdiBen bildim.bileli yoğunluk var. İstediğim doktora randevu bulcamm diye göbeğim çatladı
Senin bat geçmişti demiHm bende adetten öncede vardi bir kere süt gbi baya bi geldi sonra normal beyaz akıntım var
Bence de boş geçirme yani anlamsız olur eşinin sonucunu sonra gösterirsiniz belki bebis bu ay gelecekBende öyle düşünüyorum bide ısrarla o hastanede istiyo testi o yuZden özeldede veremiyoruz gidince konuşuruz yapacak bişi yok
İnsallahBence de boş geçirme yani anlamsız olur eşinin sonucunu sonra gösterirsiniz belki bebis bu ay gelecek
İyiyim canım totomdaji iğne ağrılarını benimsemeye çalışıyorum
E iyi ozaman değerlendirin eşinin de randevusunu erteleyiverin bir şeycik olmaz doktora da ya itiraf edersin ya da gidemedik dersintest randevusunu erteleriz ama diğer randevuyu erteleyemiyorum
CNm muminemiydin sn bahadır girmedim yasa unttm braz kafam karıştı baya drismis brasi herkes nick değişmiş :))Kızzzz hoşgeldinnnnnnn
canımmm bu ne resmiyet siz li bizlıubuttunmu kim olduğumu yoksa
İns kuzum vallla normal de lale , 14 de bir yumurtlama olurdu pazar pazartesi değerlendırdık ama bugun felaket kaşık agrııs oldu memeler de de agrı bide sumuk gibi akıntı yarın ilişki değerlendirmesi yapıcam bugun yapmadım üst üstte olmasın diyrİnşaallah gerek kalmaz eş paketinebebişler gelir
Oldum kız dün bitti sandım duş aldım ama bu gün yine lekelenme oldu. Şüphelerim oldu bi kaç tane dün akşam test yaptım letu ilaç kullanıyorum ne olur ne olmaz diye. Sonra silik çizgi çıktı yine işteSen daha adet olmadın mı canım
İlk salı günü yaptın negatifti sonra perşembe yaptım silik çizgi çıktı ama aynı gün lekelenmem oldu ve regl oldum. Dün bitti sandım duş aldım ve iki gün de leyu yumurta geliştirici kullandım. Bir kaç belirtiden dolayı test yaptım dün akşam ne olur ne olmaz diye dün akşam silik çizgi vardı ben de olsaydı koyu olurdu diye attım testi çöpe sonra bu sabah yine göğüslerim kaşındı çok fena şekilde gittim testi aldım bayağı koyuydu suya tuttum silinmedi pembe çizgi vardı. Kafam karıştı. Kan testi vericem ilk fırsatta. Letu kullanmayı da bıraktım varsa bişey olmasın diyeCanim ne kadar arayla yaptin testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?