- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.781
Benimde 10 gün gecikti canım.Ben de bu şekildeyim ve bata daha 11 gün var
Doktorun söylediği vitaminleri içtim,ari sütü karışımı kullandik eşimle beraber ve 3+2+3+2 günleri değerlendirdik bu ay olmazsa eş paketi sipariş edicdnNasıl yaptın kuzum aydınlatır mısın rica etsem
Kan verdiniz miiBenimde 10 gün gecikti canım.
Bende bende öyleyim kasıklarimda ağrı değil de sızlama var benimKuzum şimdi yatağa attım kendimi çünkü şiddetli kasık ağrım var ve göğüslerim çok acıyoraynı şeyleri yaşıyoruz inşallah hayırlı sonuçları olur
Kimyasal geçirmiş olabilir misin?Durabildiğin kadar dur derim bunlar da geçen ayki prodoctor marka testlerim
Bnce biz adet olucazKuzum şimdi yatağa attım kendimi çünkü şiddetli kasık ağrım var ve göğüslerim çok acıyoraynı şeyleri yaşıyoruz inşallah hayırlı sonuçları olur
Keske yumurtlama gununude degerlendirseydin daha yuksek olurdu sansin16-17-18 Mayıs hamile kalma yüksek diyor yüklediğim uygulamaya göre. 18Mayıs ta yumurtlama günü diyor 16sında birliktelik oldu.
Kimyasalda pihtili olmak zorunda degil canım. Muhtemelen sen kimyasal gebelik gecirmissinKimyasalı bir değişik yaşıyor herkes bilmiyorumpıhtılı falan olmadı bende
Pazar günü verdim 1.20 çıkmıştıKan verdiniz mii
Ona bile razıyım şuan. Belirsizlik beni mahvetti kaç gündür.Bnce biz adet olucaz
Kalbini ferah tut ama keske bi gitsen randevu alipOlabilir canım aşağısı kapalı kutu neticede bilmiyoruzumutlar bu ayda hayırlısı olsun inşallah
Enabızda sonuç hiç bu şekilde çıkmıyor ya hep <5 çıkıyor siz nerden bakıyorsunuzzPazar günü verdim 1.20 çıkmıştı
Bende bende öyleyim kasıklarimda ağrı değil de sızlama var beniya
Canm akıntı var mı sende peki bende aşırı akıntı ıslaklık var yaBende bende öyleyim kasıklarimda ağrı değil de sızlama var benim
Ona bile razıyım şuan. Belirsizlik beni mahvetti kaç gündür.
Kuzum ağrı sızı herşey denebilir bendekine de. Bazen şiddetli ağrı giriyor bazen hafif hafif iğne batması gibi anlamadım bu işi. Ama adet olcaksam da bir an önce olsam kurtulsamBende bende öyleyim kasıklarimda ağrı değil de sızlama var benim
Hsg de ilk verdiklerinde ilaci tüplerim kapaliymis ikinci ilac vermek zorunda kaldilar 2. De acildi 24 ünde gitcm tekrarBen yıllarca kullandım ovulasyonda laboquick kullanarak hamile kaldım hamileliğimde onla öğrendim yıllarca negatifide onda grdum hiç sasirmadihgs bnde cktirdim lekelenme olmstu inşallah güzel sonuç cikr
Buna kafanı takma kuzum eninde sonunda ne olduğunu öğreneceğiz. Kızınla ilgilen güzelce. Çok geçmiş olsun. Öpüyorum bende küçük hanımıHic sorma ya küçük kizom hasta hem onla uğraşıyorum bı yandanda kafam bunda
Dün başladı bugün de var ama cok az genelde adet öncesi de olur benim simdi adete 4 günüm varCanm akıntı var mı sende peki bende aşırı akıntı ıslaklık var ya
E nabizda öyle çıkıyor canım benim. Direkt değer yazıyor.Enabızda sonuç hiç bu şekilde çıkmıyor ya hep <5 çıkıyor siz nerden bakıyorsunuzz
Valla biz kac aydir bi supriz göremedikBirçoğu belki de doğruyu söylemiyor yakime sorsam sürpriz oldu diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?