- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #11.761
bende merak ediyorum bikac suphe var aklımdaBu yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl kalıyor biz bu kadar didiklerken hahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende merak ediyorum bikac suphe var aklımdaBu yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl kalıyor biz bu kadar didiklerken hahahahah
valla helal olsun ama onlarabende merak ediyorum bikac suphe var aklımda
16-17-18 Mayıs hamile kalma yüksek diyor yüklediğim uygulamaya göre. 18Mayıs ta yumurtlama günü diyor 16sında birliktelik oldu.Belli olmaz kirmizilar gelmedigi sürece umut var.. yumurtlama günü degerlendirmedinizmi
Ben yıllarca kullandım ovulasyonda laboquick kullanarak hamile kaldım hamileliğimde onla öğrendim yıllarca negatifide onda grdum hiç sasirmadihgs bnde cktirdim lekelenme olmstu inşallah güzel sonuç cikrBende laboquick aldim kaset test bide prefertil erken gebelik testi aldim bakalim nasip olacakmi yapmak Dün hsg cektirdim hala az lekem geliyor ve azda olsa sancim var
Birçoğu belki de doğruyu söylemiyor ya kime sorsam sürpriz oldu diyor.Bu yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl kalıyor biz bu kadar didiklerken hahahahah
Değer iki şüpheli bence üç gün sonra tekrr verin yukseleblr ben kaç kere yaptırdım hep 0.001 ciktiBen Mayıs ayında kalamıcam sanırım neyse hayırlısı, adet bitimi illişki oldu ve ilişkiden 10 gün geçti kan testi yaptım bugün çünkü grip oldum ona göre ilaç almak istedim ama 2 çıktı değerim neyse önümüzde ki maçlara bakıcaz
Labaquick bende 2 ay evvel bir kez kuruma çizgisi gösterdi sadece o da baya beklemişti 30-40 dk. Onun dışında hep doğru yani negatifBen yıllarca kullandım ovulasyonda laboquick kullanarak hamile kaldım hamileliğimde onla öğrendim yıllarca negatifide onda grdum hiç sasirmadihgs bnde cktirdim lekelenme olmstu inşallah güzel sonuç cikr
Kuruma hepsinde çıkıyor zten süresi en fazla on dkk ki hamile kaldığında en çoğu iki üç dkkda çıkıyor silik çizgi zaten koyuysa saniyede çıkıyor biz bakma icine gecioz testlerin :))Labaquick bende 2 ay evvel bir kez kuruma çizgisi gösterdi sadece o da baya beklemişti 30-40 dk. Onun dışında hep doğru yani negatif
Tabi doğru canım.Kuruma hepsinde çıkıyor zten süresi en fazla on dkk ki hamile kaldığında en çoğu iki üç dkkda çıkıyor silik çizgi zaten koyuysa saniyede çıkıyor biz bakma icine gecioz testlerin :))
<2.0 ama o 2 den düşük mü oluyor yoksa 2 mi demek. Aylar öncesinde deneme yokken bir ihtimal mi diye test yapmıştık hiç bir belirti ve ihtimal yokken <0.100 çıkmıştıDeğer iki şüpheli bence üç gün sonra tekrr verin yukseleblr ben kaç kere yaptırdım hep 0.001 cikti
Sağlıksız bir gebelik rahim atıyor bebeği kendiliğinden ağrılı regl olusuyor yani düşük yapılıyor bir neviKimyasalı nasıl anlıyoruz
Her başında < varsa ikiden küçük demek o ayrı ben sdce iki çıktı sandım yinede adet gecikmeden kesinlik olmaz tbi cnku erken DHA<2.0 ama o 2 den düşük mü oluyor yoksa 2 mi demek. Aylar öncesinde deneme yokken bir ihtimal mi diye test yapmıştık hiç bir belirti ve ihtimal yokken <0.100 çıkmıştı
Benim 2.56 çıkmıştı ve hamileyim şuan canimBen Mayıs ayında kalamıcam sanırım neyse hayırlısı, adet bitimi illişki oldu ve ilişkiden 10 gün geçti kan testi yaptım bugün çünkü grip oldum ona göre ilaç almak istedim ama 2 çıktı değerim neyse önümüzde ki maçlara bakıcaz
Olabilir canım aşağısı kapalı kutu neticede bilmiyoruz umutlar bu ayda hayırlısı olsun inşallahSanmiyorum çünkü zaten az bi miktar yukseliyor sonra yeniden düşüyor hcg.. Sendede yukseliyorki testlerin hepsi pozitif cikiyordu. Yani bir test ciksa tamam test hatali ama kac tanesi hep pozitif gosterdi hatta biz şok olmustuk cok iyi hatirliyorum bende kaset test almistim geçen gün bide erken gebelik aldim prefertil marka erken gebelik testi
Eczaneden mi aldınız labaquick testi. ATrendyoldakilerde hiç iyi yorum yokLabaquick bende 2 ay evvel bir kez kuruma çizgisi gösterdi sadece o da baya beklemişti 30-40 dk. Onun dışında hep doğru yani negatif
Kuzum şimdi yatağa attım kendimi çünkü şiddetli kasık ağrım var ve göğüslerim çok acıyor aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah hayırlı sonuçları olurKızlar şiddetli kasık ağrım var acaba neden ya adet öncesi olmazdı ama belimede vuruyor ağrı göğüslerim aşırı şişti resmen bütün belirtiler hepsi toplandı birgünde H Hello Kity My_Moonlight06
Evet yaa ikidebir gidip gözlerimi dibine kadar açmaktan daral geldivarsa çıksin ama böyle olmaz kiAh bu testler kör edecek bizi
Ben de bu şekildeyim ve bata daha 11 gün varKuzum şimdi yatağa attım kendimi çünkü şiddetli kasık ağrım var ve göğüslerim çok acıyor aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah hayırlı sonuçları olur